Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Simi!
Nedam na povery, jako ze je moc brzo a tak. Je kazdeho vec, kdy si zacne kupovat vybavicku Postylku, kocarek, vanicku, hadriky i odsavacku na mlicko atd., tak to uz vse mam. Kocarek jsem si koupila znacky Brevi v trojkombinaci a s nastavenim drzatka kocarku. Trochu jsme to prepiskli s cenou, ale nevadi. http://www.ajuty.cz/…ail.771.html
Urcite si porid, co tobe se bude libit a vyhovovat. Tvemu mimi bude jedno v cem bude jezdit. Hlavne ze bude mit mlicko, suchou plinku, pohodlne spinkat a milujici maminku. Dobre je si ten kocarek taky vyzkouset i kdyz jen par metru po obchode, ale aby jsi vedela jak se ridi. Hodne stesti ve vyberu
Ahoj beo to máš pravdu ale stim kočárkem pořád se nemůžu rozhodnout ted jsem si zase vybrala take trojkombynaci je levná a už jsem s tim kočárkem jezdila i venku kamarádka ho má a je dobrej heizky se snim jede a i se mi líbí, tak uvidim snad si vyberu správně. Přeji všem hodně stěstí. pa
Ahoj holky mam k vám dotaz měla jste nekdo v těhotenství občas křeče v podbřišku jsem v 17tt a asi 3 dny mam nepatrné křeče ale ne celej den jsou chvilkové a do toho mi obtěžujou střevní problémi, setkal jste se nekdo stim,?
Ahoj Simco!
Abych pravdu rekla tak citim uplne to same. Kazdopadne pokud to chces prodiskutovat, tak ti doporucuju diskuzi stejny mesic porodu. Ja jsem v diskuzi duben 2010, tak si najdi tu svoji a tam se dozvis spousty veci. Jsou tam super baby. Je to v obsahu diskuzi uplne dole na konci. Uz vis co to bude? Hezky den!
Ahoj holkyyyy,tak už jsem zpět z dovči a aspoň trošku odpočatá ![]()
Ili jak to s tebou vypadá??
Beo jak se daří miminku?
Eliz co tvoje snaženíčko??
Šup,šup, nějaké dobré zpravičky… ![]()
ahoj piki: já jsem teď musela čekat až se moje zlato vrátí ze švedska takže jsem měla asi 1 a půl měsíce pohov, ale koncem měsíce má přijít MS takže zase do toho skočím s plným nasazením asi zase IUI a potom chceme zkusit IVF a ty jak?
Beo: nezlob se zamou odpověď nemyslela jsem to zle, ale na téma o těhotenství jsou tady jiné diskuze kde simčči poradí jestli jsem napsala něco špatně tak se velice omlouvám.
A jinak jak ti vede a co mimísek? máš nějaké fotečky z UTZ? jestli jo tam sem s nimi rádi je tady uvídime. A ještě jednou se nezlob
Ahol, holkynevíte jestli IUI dělají jen v centrech asistované reprodukce, nebo zda se provádí i v nějakých nemocnicích,…???? Moc díky.
Ahoj Holky!
Elli!
V poho. Chapu te. Ale urcite jsi si i vsimla, ze v me odpovedi byl odkaz na jinou diskuzi.
Piki!
Mimi podle posledni kontroly vypada byt v poradku. Jen ja jsem ztratila zajem o meho doktora, takze jsem se rozhodla ho okamzite vymenit. Za takove prachy co mu plati a on mi ten ultrazvuk tak odflaknul. Vubec mi mimco nezmeril. Byl tam v takove divne pozici, ale klidne ho mohl donutit, aby se otocil. Takze UTZ mam jen takove osklive fotky, ktere jsou jako kdyby te nekdo fotil za tvoji hlavou v leze . Takze je videt hlavicka, nozicky a rucicky, ale ne profil a ani delka. Tak jsem byla moc zklamana.
A co vy holky? Ja se dari ? Jake plany?
Ahoj eli omlouvám se ale psala jsem i do jiných diskuzích a nikde mi neodepsali tak jsem do nakonec zkusila tady.
Beo - simčoo je to v pohodě. moc vám přeji ať máte to nejkrásnější těhu a mimískovi ať se daří ![]()
simčoo zkus se tady mrknout třeba tam najdeš co hledáš
Rencino podle mě to dělají jen v CARech. Nevím, jestli by to dokázali i nemocnici. Spíš si myslím,že ne.
Ahojte,
som po IUI a
rada by som sa vas opytala,ci utrogestan zvysuje hodonty BT ,aj ked meriam teplotu v ustach a utrogestan zavadzam.....
Viem,ze utorgestan zvysuje BT…,ale len som zvedava…
Vsetkym drzim pasticky,nech sa vam/nam vyplnia nase sny,co najskor
)
Ivana
Ahojte holky mám jeden takový dotaz dnes u mě nastala OVU vím to 100%, ale za 2 dny mám dostat MS myslíte si, že je šance otěhotnět? Díky všem za odpověď.