Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
22.10.09 02:02

Ahoj Simi!
Nedam na povery, jako ze je moc brzo a tak. Je kazdeho vec, kdy si zacne kupovat vybavicku Postylku, kocarek, vanicku, hadriky i odsavacku na mlicko atd., tak to uz vse mam. Kocarek jsem si koupila znacky Brevi v trojkombinaci a s nastavenim drzatka kocarku. Trochu jsme to prepiskli s cenou, ale nevadi. http://www.ajuty.cz/…ail.771.html
Urcite si porid, co tobe se bude libit a vyhovovat. Tvemu mimi bude jedno v cem bude jezdit. Hlavne ze bude mit mlicko, suchou plinku, pohodlne spinkat a milujici maminku. Dobre je si ten kocarek taky vyzkouset i kdyz jen par metru po obchode, ale aby jsi vedela jak se ridi. Hodne stesti ve vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.10.09 10:16

Ahoj beo to máš pravdu ale stim kočárkem pořád se nemůžu rozhodnout ted jsem si zase vybrala take trojkombynaci je levná a už jsem s tim kočárkem jezdila i venku kamarádka ho má a je dobrej heizky se snim jede a i se mi líbí, tak uvidim snad si vyberu správně. Přeji všem hodně stěstí. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.10.09 12:22

Ahoj holky mam k vám dotaz měla jste nekdo v těhotenství občas křeče v podbřišku jsem v 17tt a asi 3 dny mam nepatrné křeče ale ne celej den jsou chvilkové a do toho mi obtěžujou střevní problémi, setkal jste se nekdo stim,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
23.10.09 19:28

Ahoj Simco!
Abych pravdu rekla tak citim uplne to same. Kazdopadne pokud to chces prodiskutovat, tak ti doporucuju diskuzi stejny mesic porodu. Ja jsem v diskuzi duben 2010, tak si najdi tu svoji a tam se dozvis spousty veci. Jsou tam super baby. Je to v obsahu diskuzi uplne dole na konci. Uz vis co to bude? Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.10.09 23:43

nevím jestli je to správná otázka do této diskuze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.09 06:52

Elli!
A co je pro tebe nespravnou otazkou do teto diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
26.10.09 13:42

Ahoj holkyyyy,tak už jsem zpět z dovči a aspoň trošku odpočatá :D
Ili jak to s tebou vypadá??
Beo jak se daří miminku?
Eliz co tvoje snaženíčko??

Šup,šup, nějaké dobré zpravičky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.10.09 14:01

ahoj piki: já jsem teď musela čekat až se moje zlato vrátí ze švedska takže jsem měla asi 1 a půl měsíce pohov, ale koncem měsíce má přijít MS takže zase do toho skočím s plným nasazením asi zase IUI a potom chceme zkusit IVF a ty jak?

Beo: nezlob se zamou odpověď nemyslela jsem to zle, ale na téma o těhotenství jsou tady jiné diskuze kde simčči poradí jestli jsem napsala něco špatně tak se velice omlouvám.
A jinak jak ti vede a co mimísek? máš nějaké fotečky z UTZ? jestli jo tam sem s nimi rádi je tady uvídime. A ještě jednou se nezlob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
26.10.09 16:01

Ahol, holkynevíte jestli IUI dělají jen v centrech asistované reprodukce, nebo zda se provádí i v nějakých nemocnicích,…???? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.10.09 17:13

Ahoj Holky!

Elli!
V poho. Chapu te. Ale urcite jsi si i vsimla, ze v me odpovedi byl odkaz na jinou diskuzi.

Piki!
Mimi podle posledni kontroly vypada byt v poradku. Jen ja jsem ztratila zajem o meho doktora, takze jsem se rozhodla ho okamzite vymenit. Za takove prachy co mu plati a on mi ten ultrazvuk tak odflaknul. Vubec mi mimco nezmeril. Byl tam v takove divne pozici, ale klidne ho mohl donutit, aby se otocil. Takze UTZ mam jen takove osklive fotky, ktere jsou jako kdyby te nekdo fotil za tvoji hlavou v leze . Takze je videt hlavicka, nozicky a rucicky, ale ne profil a ani delka. Tak jsem byla moc zklamana.

A co vy holky? Ja se dari ? Jake plany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.10.09 17:38

Ahoj eli omlouvám se ale psala jsem i do jiných diskuzích a nikde mi neodepsali tak jsem do nakonec zkusila tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.10.09 21:28

Beo - simčoo je to v pohodě. moc vám přeji ať máte to nejkrásnější těhu a mimískovi ať se daří :wink:

simčoo zkus se tady mrknout třeba tam najdeš co hledáš

http://www.modrykonik.cz/forum/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
27.10.09 08:40

Rencino podle mě to dělají jen v CARech. Nevím, jestli by to dokázali i nemocnici. Spíš si myslím,že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
27.10.09 12:16

Ahojte,
som po IUI a
rada by som sa vas opytala,ci utrogestan zvysuje hodonty BT ,aj ked meriam teplotu v ustach a utrogestan zavadzam.....
Viem,ze utorgestan zvysuje BT…,ale len som zvedava…
Vsetkym drzim pasticky,nech sa vam/nam vyplnia nase sny,co najskor :o)
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.10.09 09:36

Ahojte holky mám jeden takový dotaz dnes u mě nastala OVU vím to 100%, ale za 2 dny mám dostat MS myslíte si, že je šance otěhotnět? Díky všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí