Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
piki88 - děkuji. My máme asi ještě hodně vyšetření před sebou, tak je možné, že bude nějaké i na pohlavní nemoci, to nevím.
Ještě se uvidí, co moje výsledky z dnešních odběrů… Na IVF také určitě půjdu, pokud to bude jediné řešení, ale za to IUI nic nedám… kromě nervů z čekání na MS nebo //.
No, za 14 dní budou moje výsledky, tak budeme zas chytřejší… ![]()
Štěpi tak pevné nervy, jestli jste teprve na začátku… Držím pěsti,ať vám to co nejdříve uteče a najdeš na testu pěkně tlusté // ![]()
piki88 - moc díky za podporu!
Taky ti moc přeji, ať to vyjde!!! Doufám,že se brzy dočkáme…! ![]()
Štěpi já už doufám třetí rok,že o vánocích budu mít pěkný dáreček. A taky doufám,že už to konečně vyjde ![]()
piki88 - jóóó, jako dárek pod stromeček… to by byl ten nejkrásnější!!!!
Dát manželovi krabičku s mašličkou a tam pidi botičky na mimi a pozitivní těhotenský test..... to je můj sen!!!
Tak budeme doufat a snad nám Ježíšek nadělí, to, co si přejem ze všeho nejvíc!!!
Já věřím, že to vyjde!
Štěpi měla jsem úplně stejnou představu s těma botičkama
Minulý rok jsem psala Ježíškovi,že bych chtěla mimi,ale vyprdl se na mě
![]()
piki88 - na mě taky
Místo toho mě navštívila hnusná teta z Červené Lhoty!!!
Tak snad letos…
Budeme si držet palce! Zatím pa pa, frčím z práce domů! ![]()
Ahoj Holky,
můžete mi popsat jak probíhá IUI a jak jste se po ní cítili . Byly jste potom doma v klidu a pod.
Díky
Jak mám dát pod čáru to naše snažení a pod.
Ahoj Holky,
měla bych pár dotázků - máte některá zkušenosti s Fostimonem?
Kolikátý den cyklu se stimulací vás chtěl mudr. vidět?
A kolikátý den jste šli na inseminaci?…díky moc…
terischka bohužel s tím nemám zkušeost
Na inseminaci jsem šla 14 a druhý cyklus 15 den.
Nepalko posílám odkaz na IUI:
http://www.iscare.cz/car.php?…
To co chceš napsat pod čáru - musíš si najet na horní liště když si přihášená na „nastavení“, sjedeš dolů a tam je „podpis“,tak do toho rámečku vlož co ptřebuješ ![]()
ahoj holky,chci se zeptat,dodržovali jste po IUI nějaký klidový režim nebo jste fungovaly normálně - práce,domácnot,děti,…?
Ahoj sslunicko já byla po IUI vklidu ale pak jsme musela na noční takže jsem vlasně byla v klidu jen odpoledne ale pak už moc ne, a povedlo se. Budu držet palečky
Simčo,moc děkuji za odpověd. Kolik ted jsi? Kdy čekáte miminko? Moc ti gratuluji!
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď