Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
piki88 - děkuji. My máme asi ještě hodně vyšetření před sebou, tak je možné, že bude nějaké i na pohlavní nemoci, to nevím.
Ještě se uvidí, co moje výsledky z dnešních odběrů… Na IVF také určitě půjdu, pokud to bude jediné řešení, ale za to IUI nic nedám… kromě nervů z čekání na MS nebo //.
No, za 14 dní budou moje výsledky, tak budeme zas chytřejší… ![]()
Štěpi tak pevné nervy, jestli jste teprve na začátku… Držím pěsti,ať vám to co nejdříve uteče a najdeš na testu pěkně tlusté // ![]()
piki88 - moc díky za podporu!
Taky ti moc přeji, ať to vyjde!!! Doufám,že se brzy dočkáme…! ![]()
Štěpi já už doufám třetí rok,že o vánocích budu mít pěkný dáreček. A taky doufám,že už to konečně vyjde ![]()
piki88 - jóóó, jako dárek pod stromeček… to by byl ten nejkrásnější!!!!
Dát manželovi krabičku s mašličkou a tam pidi botičky na mimi a pozitivní těhotenský test..... to je můj sen!!!
Tak budeme doufat a snad nám Ježíšek nadělí, to, co si přejem ze všeho nejvíc!!!
Já věřím, že to vyjde!
Štěpi měla jsem úplně stejnou představu s těma botičkama
Minulý rok jsem psala Ježíškovi,že bych chtěla mimi,ale vyprdl se na mě
![]()
piki88 - na mě taky
Místo toho mě navštívila hnusná teta z Červené Lhoty!!!
Tak snad letos…
Budeme si držet palce! Zatím pa pa, frčím z práce domů! ![]()
Ahoj Holky,
můžete mi popsat jak probíhá IUI a jak jste se po ní cítili . Byly jste potom doma v klidu a pod.
Díky
Jak mám dát pod čáru to naše snažení a pod.
Ahoj Holky,
měla bych pár dotázků - máte některá zkušenosti s Fostimonem?
Kolikátý den cyklu se stimulací vás chtěl mudr. vidět?
A kolikátý den jste šli na inseminaci?…díky moc…
terischka bohužel s tím nemám zkušeost
Na inseminaci jsem šla 14 a druhý cyklus 15 den.
Nepalko posílám odkaz na IUI:
http://www.iscare.cz/car.php?…
To co chceš napsat pod čáru - musíš si najet na horní liště když si přihášená na „nastavení“, sjedeš dolů a tam je „podpis“,tak do toho rámečku vlož co ptřebuješ ![]()
ahoj holky,chci se zeptat,dodržovali jste po IUI nějaký klidový režim nebo jste fungovaly normálně - práce,domácnot,děti,…?
Ahoj sslunicko já byla po IUI vklidu ale pak jsme musela na noční takže jsem vlasně byla v klidu jen odpoledne ale pak už moc ne, a povedlo se. Budu držet palečky
Simčo,moc děkuji za odpověd. Kolik ted jsi? Kdy čekáte miminko? Moc ti gratuluji!