Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
5.10.09 14:23

piki88 - děkuji. My máme asi ještě hodně vyšetření před sebou, tak je možné, že bude nějaké i na pohlavní nemoci, to nevím. :roll: Ještě se uvidí, co moje výsledky z dnešních odběrů… Na IVF také určitě půjdu, pokud to bude jediné řešení, ale za to IUI nic nedám… kromě nervů z čekání na MS nebo //. :roll: No, za 14 dní budou moje výsledky, tak budeme zas chytřejší… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.10.09 15:23

Štěpi tak pevné nervy, jestli jste teprve na začátku… Držím pěsti,ať vám to co nejdříve uteče a najdeš na testu pěkně tlusté // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.10.09 15:34

piki88 - moc díky za podporu! :) Taky ti moc přeji, ať to vyjde!!! Doufám,že se brzy dočkáme…! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.10.09 15:43

Štěpi já už doufám třetí rok,že o vánocích budu mít pěkný dáreček. A taky doufám,že už to konečně vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.10.09 15:56

piki88 - jóóó, jako dárek pod stromeček… to by byl ten nejkrásnější!!!! :potlesk: Dát manželovi krabičku s mašličkou a tam pidi botičky na mimi a pozitivní těhotenský test..... to je můj sen!!! :wink: Tak budeme doufat a snad nám Ježíšek nadělí, to, co si přejem ze všeho nejvíc!!! :D Já věřím, že to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.10.09 16:03

Štěpi měla jsem úplně stejnou představu s těma botičkama :lol: Minulý rok jsem psala Ježíškovi,že bych chtěla mimi,ale vyprdl se na mě :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.10.09 16:14

piki88 - na mě taky :cry: Místo toho mě navštívila hnusná teta z Červené Lhoty!!! :x Tak snad letos… :wink: Budeme si držet palce! Zatím pa pa, frčím z práce domů! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.10.09 16:17

Tak zatím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
5.10.09 19:53

Ahoj Holky,
můžete mi popsat jak probíhá IUI a jak jste se po ní cítili . Byly jste potom doma v klidu a pod.
Díky
Jak mám dát pod čáru to naše snažení a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.10.09 10:45

Ahoj Holky,
měla bych pár dotázků - máte některá zkušenosti s Fostimonem?
Kolikátý den cyklu se stimulací vás chtěl mudr. vidět?
A kolikátý den jste šli na inseminaci?…díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
7.10.09 08:02

terischka bohužel s tím nemám zkušeost :( Na inseminaci jsem šla 14 a druhý cyklus 15 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
8.10.09 08:18

Nepalko posílám odkaz na IUI:
http://www.iscare.cz/car.php?…

To co chceš napsat pod čáru - musíš si najet na horní liště když si přihášená na „nastavení“, sjedeš dolů a tam je „podpis“,tak do toho rámečku vlož co ptřebuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
8.10.09 11:20

ahoj holky,chci se zeptat,dodržovali jste po IUI nějaký klidový režim nebo jste fungovaly normálně - práce,domácnot,děti,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.10.09 11:57

Ahoj sslunicko já byla po IUI vklidu ale pak jsme musela na noční takže jsem vlasně byla v klidu jen odpoledne ale pak už moc ne, a povedlo se. Budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
8.10.09 12:03

Simčo,moc děkuji za odpověd. Kolik ted jsi? Kdy čekáte miminko? Moc ti gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí