Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
7.9.09 15:31

Holky nevím, nevím. No byla bych tááááák šťastná.
Odpo se mi na intimce objevil béžový výtok, světloulinkaté špinění :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
7.9.09 15:37

Ili nevěš havu,můžeš špinit a můžeš být přitom těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
7.9.09 16:47

Ahoj Ilo!
Ja to taky vidim celkem nadejne. Bricho me bolelo, jen par dni. Prsa jsem mela citliva a hlavne bradavky. Jinak co se toho spineni tyce…, tak to se mi moc na prichazejici mesicky nezda. Takze vyckavej, na vysledku stejne uz nic nezmenis. Bud tehu jsi, coz by bylo super a nebo nejsi a tve telo si zahrava s tvoji mysli. Moc ti to preju at to (VSEM) vyjde. Na krev by jsi opravdu klidne mohla, bude to nejistejsi a ty se te nejistoty zbavis a budes vedet na cem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.9.09 19:39

íla: plně souhlasím s beou měla by jsi jít na ti krev. moc ti přeju aby ti to vyšlo a držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
8.9.09 01:13

Elli,
a co ty? Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.9.09 07:38

no já nic dnes jsem dělala zase test, ale bílý jako sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.9.09 19:07

holky potřebovala bych váš názor. od ráno mám takový tmavě hnědý hlen konzistenci má jako plodný hlen akorát je tmavě hnědý - nevím co to je nikdy jsem to neměla - myslíte že to může být potrat?
břicho mě nebolí, MS mám dostat v pátek jenom mě občas píchne v podbříšku, ale to před MS mívám. víte někdo co to může znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.9.09 19:41

Elli, tak to tedy nevím. Já měla takový béžový výtok. Včera večer, už tmavší a dnes ráno jsem se probudila a MS dorazila v plné síle a možná ještě více než obvykle :-( Takže nic..... Chjooo. Navíc k Dr. si mám volat až po třech týdnech od IUI, takže celý jeden cyklus promeškám a můžeme to zkusit znovu až ten další, tedy v říjnu ..... No hlavu vzhůru, někdy to vyjít přeci musí !
A Elli, ty jsi kolikátý den po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.9.09 19:46

no já jsu dnes 13 den po iui a zítra jdu na kontrolu už se tam celkem i těším mám celý organismus nějak rozhozený asi těma lékama - začínám mít těžké nohy, pořád se mi točí hlava a jsu nějaká unavené. po prvním iui jsem nic takového neměla tak asi hormony nebo co.
já půjdu na třetí iui asi až v listopadu - a neboj, 100% nám to vyjde pevně tomu veřím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.9.09 20:04

Tak třeba to Elli nejsou hormony, ale těhu … 13. den, tak to máš ještě naději ..... Držím pěstičky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.9.09 20:07

dělala jsem si dnes test, ale nic tak asi ty hormony, ale v duchu si přeji aby mě zítra z krve zjistili, že je to těhu- no zítra je magický den 9.9.09 tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.9.09 20:32

To víš že jo, šťastný den !!! Tak budu držet pěstičky !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.9.09 07:33

ahoj ílo,
tak magický den se nekoná dnes ráno dorazila MS v plné parádě ještě nikdy mě tak nebolelo břicho při MS jako dnes. třeba ten dnešní den bude pro mne magický jinak. preju i tobě aby ti ty dnešní magické tři devítky - 9.9.09 přinesly něco krásného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.9.09 09:50

Ahojky Elli, tak to mě moc mrzí. Tak holt to máme dané asi na někdy jindy. Teď to asi být nemělo … Řeknu Ti ale, že mě bolelo včera břicho taky víc než obvykle a hlavně to mám dost silné, na to nejsem zvyklá … To asi ty hormony …
Na příští týden se objednám do Pronatalu opět a uvidíme, co mi navrhou. Zkusili bychom asi ještě jednu IUI a potom už asi IVF, doktorka už o tom mluvila … No uvidíme …
Taky před IUI pícháš Puregon? Dost mě rozhodilo taky placení UTZ. Vyrukovali na mě, že pojišťovna hradí jen 7 x ročně a ty navrch si musíš platit sama. Za každý UTZ 350,–. To je docela znát, když tam lítám ob den při těch injekcích … :-( Ale k čertu s penězi, hlavně když to vyjde !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.9.09 13:53

ahoj ílo.
tak vidím, že jsme na tom stejně my taky ještě plánujeme jedno iui a potom ivf. jenže u nás je problém vtom, že můj jezdí po světě tak musíme mít mrazáčky a to po rozmražení hodně ztratí.
já si před iui píchla vždy menopur - poprvé jsem měla 3 krásné folikulky, ale při druhém jenom jeden :cry: . dr. říkal, že při dalším iui zvýší dávku na dvě injekce za den snad mi to tentokrát vyjde.
a co se týká těch cen tak jsem platila za injekce menopur 750,–kč, 1500,–kč za zamražení a přípravu před iui no a samotný zákrok iui mě stál 1500,–kč. takže celkem mě to měsíčně vyjde na 3750,–kč. za utz jsem nikdy neplatila možná jsem ještě nepřekročila těch 7 utz za rok tak uvidím jestli nebudu pak platit taky. no a za ivf bych měla zaplatit max. 25 000,–kč zatím je to prý jenom orientační cena tak snad to víc nebude.
taky jsem toho názoru, že peníze a budou a my nebudem a za pokus to stojí - někdy to vyjít musí.
stejně by jsme ty peníze projedli :) a tak je dáváme aspoň na něco čeho nikdy nebude litovat - když to vyjde.

P.S. akorát jsem dojela z KO, krev negativní, bohužel dnes se magický den nekoná, ale jednou přide - vím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí