Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5310
3.9.09 12:23

Ahoj holky, pokud vám to nevadí, ráda bych se přidala :lol: Znám prozatím jen Piki.
Jsem 10 den od 5. IUI a v pondělí mě čeká testík, tak uvidíme a snad se dočkáme vytoužených // :lol:

Eli nic si z toho nedělej, já jsem 10 den a též nic moc necítím :roll: Ale snad to dopadne dobře a nejdeme // :lol: Kdy chceš testovat? 10 den, nebo počkáš až na 14 DC?

Piki ještě to nevzdávej, zatím máš teplotu krásnou :srdce: Doufám, že ms k tobě nedorazí :srdce: Kdy chceš zkusit další testík?

Ilčo souhlasím s Eli, holky mívají tyhle první těhu příznaky :lol: Držím pěsti na neděli a přijdu se mrknout, zda-li jsi měla testík pozitivní :lol: :lol: :lol:
Jinak beru též Duphaston, stejně jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
3.9.09 12:59

Gedi a mě né :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
3.9.09 13:08

Ahojky kolky,
moc toho teď nenapíšu :oops: :oops: :oops: Kubula je ve školce a tak jsem pořád někde v trapu a na netík nemám moc čas!

Ilčo - držím palečky aby to vyšlo, příznaky jsou dobré znamení!

Piki - jen 8 dní 8O 8O 8O
Já jsem měla Utroš celých 14 dní do KO a pak jsem v něm pokračovala.

Gedi - já se nemůůůůůžu dočkat až najdeš // :huban: :huban: :huban:

Elli - jak je?

Beo - dětičky v pohodě! Karolínka je jedináček a Kubula je ve školce strašně spokojený. Jediné co mě v poslední době trápí tak je kojení, už se na to asi vykašlu a Karoli bude jen na UM :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
5310
3.9.09 13:09

Verunko holka moje, tebe taky :huban: :huban: :srdce: To jsem ale trouba :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
3.9.09 13:15

Gedi - vydržíš s testíkem do PO???
Já asi budu zase muset šmírovat na tvůj výsledek na Snažilkách :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
5310
3.9.09 15:00

Veru Kubík je šikulka, že školku zvládá takhle báječně :lol: Moje neteř je na tom hůře, dělá fórky - no jo holčička :wink:

Veru zatím je to dobrý a mám v plánu vydržet do pondělka :lol: Víkend uteče rychle, nařídila jsem si hromadu činností od úklidu po mytí oken atd… aby mi to uteklo. Navíc nemám manžela doma, takže se musím zaměstnat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.9.09 17:40

gedi: testovat chci v neděli to bude 11 den po tak uvidím jestli najdu dálnici // nebo zase prd.

Ilča: držím palečky na neděli ať najdeš krásnou dálnici //.

Veru: zatím nic moc pořád je to stejné, žádné přiznaky :( prostě nic a dnes jsem měla dokonce taková ten bílý hustý hlen co býva před MS tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.9.09 21:14

Ahoj Ilco!
Ja mela pred ocekavanou MS hodne velke bolesti bricha, mozna jeste silnejsi nez normalne. A presne 12 den po IUI jsem testovala, v den ocekavane MS a velmi prijemne me prekvapil pozitivni vysledek // :D Preju ti at ti to testovani dopadne…

At vam holky to testovani vsem ukaze // Hodne hodne stesticka :wink:

Ja zitra zase bezim na ultrazvuk. Chodim kazdych 14 dnu. Tak jsem zvedava, jak zizalka vyrostla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.09 06:48

Ellizabet, takže budeme testíkovat společně. Tak to nám to vyjít musí !!! ;-)

Beo, díky. Snad to bude ono. Já se vždy bojím jít na wc, jestli na intimce nenajdu, to co nechci :-( Je pravda, že takhle mě břicho před MS ještě nikdy nebolelo. Začalo dřív než obvykle a hrozně se to vleče a říkám, je to horší ..... Dneska jsem zaúkolovala manžílka, ať mi koupí testík a ať ho přede mnou minimálně dneska schová … :-) Jsem schopná všeho, jak z toho jsem nervózní … :-)
Pozdravuj žížalku na UTZ :-)
 Ilona

• Citovat
  • Upravit
1623
4.9.09 07:28
VERONIKA píše:

Piki - jen 8 dní 8O 8O 8O
Já jsem měla Utroš celých 14 dní do KO a pak jsem v něm pokračovala.

Veru ahoj já se taky divím i navíc s těmi mojimi anovulačními cykly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
4.9.09 07:28

Dobré ráno holky :-)

Eli a Ilčo držím vám na neděli moc pěsti, aby se objevily dálnice // :srdce:

Eli na kolikátém pokusu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
4.9.09 07:29

Dobré ráno holky :-)

Eli a Ilčo držím vám na neděli moc pěsti, aby se objevily dálnice // :srdce:

Eli na kolikátém pokusu jsi?

Piki jakpak to vypadá s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
4.9.09 07:37

Gedi ahoj :-) jsem tu zase jen na skok,musím jet za zákošema.

No já jsem na tom docela bídně, jak BettyB. včera ve snažilkách psala,že je to dobrý pokud mi neklesne teplota pod čáru…tak bohužel… mám 36,57 °C což mívám někdy v době před ovu a dělala jsem si test a je / jedna silnice 4. třídy :cry: přestali mě už skoro bolet prsa, takže - no coment… Myslím si,že mrchu :twisted: dneska dostanu.

Akorát holky nechápu, proč mi Doc. napsala Duphaston jen na 8 dní, protože i v minulosti jsem měla MS strašně nepravidelnou. :roll: Vždycky když ho vy:,–(ím,tak teplota začne klesat… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.9.09 07:45

Ilčo - neboj musí nám to vyjít oběma - myslím, že by jsme si už konečně nějakou krásnou odměnu zasloužily :)

gedi - mám druhý pokus IUI jestli to nevyjde tak půjdu na IVF, ale snad to nebude potřeba prý je to strašný záhul pro tělo myslím tím - hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
4.9.09 07:55

ellizabet držím tobě i Ilče pěsti,ať aspoň vám to vyjde :srdce:

Gedi a tobě samozřejmě taky :! :! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...