Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ilco!
Preju ti at ti to vyjde… Kazdy ma jine priznaky nebo citi ruzne veci. Ja jsem na ty bolest chytla nerviky, tak jsem si z niceho nic v 1 rano udelala test a k memu prekvapeni mel // ( koukala jsem na to s manzelem jak trumpeta), rano jsem si ho zopakovala a opet //, No jeste jsem parkrat testla pred potvrzenim z ultrazvuku. Proste jsem tomu nemohla uverit. Pocitala jsem s nejhorsim. Uz jsem si predstavovala jak tim prochazim znovu. Tak trpelivost… Myslim na tebe! ![]()
Elli!
Tobe taky preju ty dve // ![]()
Piki!
Progesteron zpusobuje zvysenou teplotu v deloze, ale pokud se embryonek uhnizdi, tak uz by teplota klesnout nemela.
Preju vsem krasny den!!
Ahojky!!!
Piki - to mě moc mrzí, ale neboj další IUI určitě výjde!
Hele, ty jsi myslím říkala, že má problém přítel s SPG ne?
Gedi - já ti dám umývání oken
![]()
Holky, uděláte synchronizované testíkování v NE a hotovka a běda jak se nebudou hlásit dálnice, to bude sec mazec!!!!
Elli - ten býlý hlen může být taky v těhu
![]()
veru - vůbec jsem nevěděla, že hlen se může objevit i při těhu - snad to bude můj případ.
Já souhlasím s tím hromadným testem na ty naše vysněné // dálnice kdo se ještě připojí?
Elli!
Co mi bylo receno, tak hlen je pricinou formovani placenty. Taky jsem ho mela a do dnes jeste obcas mam. Tak snad je to dobre znameni. ![]()
beo - jestli je to tak a je to můj první příznat tak máš u mě velikou čokoládu
samozdřejmě ve formě netu, ale i tak bude sladká ![]()
Elli - ten hlen nebo výtok je po celou dobu těhotenství a patří mmj. k prvním příznakům těhu tak doufám, že to bude i u tebe!
Výtoků se nezbavíš až do konce těhu, ale co by člověk pro mimi neudělal, že?
Eli budu držet pěsti, aby se těhu potrvrdilo
Je fakt, že já druhé IVF oddaluji co to dá
Nebylo to nic extra, ale né vždy to holky mají tak špatné. Takže se neboj, ale pevně doufám, že to nebude potřeba ![]()
Já mám testit v pondělí, tak uvidíme a třeba se přidám v tu neděli ![]()
Veru ještě uvidíme při tom počasí
![]()
Elli!
Beru te za slovo. Strasne moc moc ti budu drzet palecky at uz ti to konecne vyjde ![]()
Ahoj holky,
tak všem přeji hodně štěstí a ať se podaří, co podařit se má!!!! ![]()
Já jsem včera večer dostala MS, takže je mi jasné, že přirozenou cestou to tenhle měcíc zase nevyšlo…
No toho 2.10. jdeme na první konzultaci do CARu, tak mě IUI asi nemine, pokud budou výsledky v nějaké normě…
Tak pak se s vámi také budu asi častěji radit a snad i přidám nějakou radu a informaci… ![]()
Tak zatím se mějte moc hezky a všem opravdu držím moc palečky… ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jsem konečně před hoďkou konně dorazila domů ![]()
Štěpi je mi to líto,ale znám te pocit
Vidím,že se teprve chystáte na první konzultaci do CARu. Takže držím pěstičky, ať ty vyšetření máte co nejrychleji za sebou ![]()
Veru no před přeléčením na reoplasmata měl hodně nízký, ale teď jich má docela dost
a docela dost i pohyblivých atd. Šíleně si to přeju,aby te druhý pokus vyšel,protože v práci se to začíná přiosřovat a pokud budu mít zase takové stresy jak přes zimu, tak to bude na prt, protože bych asi znovu brala Dostinex na zvýšený prolaktin a to není dobrý ![]()
Beatito vím,že to tak je s tím progesteronem, ale nevím proč ho mám jen na tak krátkou dobu, když jsem ho měla bez stimulky nízký
![]()
piky88: co je to přesně ten prolaktin? a jak se dá zjistit myslít tím vyšetřením?
Ahoj holky!
Tak mam po ultrazvuku. Zizalka meri 2,58 cm a srdicko ma 178 uderu za min.
No to je nam radosti…
Myslim na vas vsechny, ktere budete testovat v nedeli. At vam to vyjde!!!
Eliz prolaktin je hormon,který se dá zjistit odběrem krve - hormonální profil - a vyskytuje se u žen ze zvýšenou mírou stresu a nebo v období kojení a hlavně se tak tělo brání početí miminka ![]()
Beatito gratulka k žížalce
a že jste v pořádku. Kolikrát jste absolvovali IUI, jestli se smím zeptat?
Beo - gratuluji k maloškovi! Malošek je hezoučký (na metříku)
Holky na zítřejší synchronizované testíkování přeji hodně štěstíčka
![]()
Nebo už jste to některá nevydržela?
Ahoj Verunko!
Moc dekuju ![]()
Ahoj Piki88!
O miminko jsem se po pravde zacala snazit teprve letos a to teprve od unora. Po 4 mesicich jsem se rozhodla s mazelem jit na vsechna potrebna vysetreni, protoze jsem chtela vedet hned na zacatku na cem jsme. Manzel byl naprosto v poradku a ja mela hormonalni poruchu a neovulovala jsem. Vajicka nedozravala… Tak jsme se rozhodli pro lecbu a rovnou tedy i IUI. Vyslo to hned na 1 pokus.
Doporucuji parum zkouset pocit az 1 rok, ale nechtela jsem cekat. A takhle jsem vedela na cem jsem a mohla to vyresit hned a ne az o rok pozdeji a vubec kdo vi co by se do toho roku stalo.
Pamatuju si, kdyz jsem sla do CARU, tak se nas doktor ptal jak dlouho se snazime a ja mu rekla 4 cykly. Ale byla jsem rozhodnuta podstoupit vsechna vysetreni. Doktor tenkrat rekl, „Kez by vsichni moji pacienti byli jako vy“.