Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
4.9.09 07:59

Ilco!
Preju ti at ti to vyjde… Kazdy ma jine priznaky nebo citi ruzne veci. Ja jsem na ty bolest chytla nerviky, tak jsem si z niceho nic v 1 rano udelala test a k memu prekvapeni mel // ( koukala jsem na to s manzelem jak trumpeta), rano jsem si ho zopakovala a opet //, No jeste jsem parkrat testla pred potvrzenim z ultrazvuku. Proste jsem tomu nemohla uverit. Pocitala jsem s nejhorsim. Uz jsem si predstavovala jak tim prochazim znovu. Tak trpelivost… Myslim na tebe! :D

Elli!
Tobe taky preju ty dve // :wink:

Piki!
Progesteron zpusobuje zvysenou teplotu v deloze, ale pokud se embryonek uhnizdi, tak uz by teplota klesnout nemela.

Preju vsem krasny den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
4.9.09 08:02

Ahojky!!!

Piki - to mě moc mrzí, ale neboj další IUI určitě výjde!
Hele, ty jsi myslím říkala, že má problém přítel s SPG ne?

Gedi - já ti dám umývání oken :-) :-) :-)

Holky, uděláte synchronizované testíkování v NE a hotovka a běda jak se nebudou hlásit dálnice, to bude sec mazec!!!!

Elli - ten býlý hlen může být taky v těhu :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
173
4.9.09 09:15

veru - vůbec jsem nevěděla, že hlen se může objevit i při těhu - snad to bude můj případ.
Já souhlasím s tím hromadným testem na ty naše vysněné // dálnice kdo se ještě připojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
4.9.09 09:19

Elli!
Co mi bylo receno, tak hlen je pricinou formovani placenty. Taky jsem ho mela a do dnes jeste obcas mam. Tak snad je to dobre znameni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.9.09 09:24

beo - jestli je to tak a je to můj první příznat tak máš u mě velikou čokoládu :D samozdřejmě ve formě netu, ale i tak bude sladká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
4.9.09 09:36

Elli - ten hlen nebo výtok je po celou dobu těhotenství a patří mmj. k prvním příznakům těhu tak doufám, že to bude i u tebe!
Výtoků se nezbavíš až do konce těhu, ale co by člověk pro mimi neudělal, že?

• Citovat
  • Upravit
5310
4.9.09 09:41

Eli budu držet pěsti, aby se těhu potrvrdilo :srdce: :srdce: Je fakt, že já druhé IVF oddaluji co to dá :wink: Nebylo to nic extra, ale né vždy to holky mají tak špatné. Takže se neboj, ale pevně doufám, že to nebude potřeba :wink:

Já mám testit v pondělí, tak uvidíme a třeba se přidám v tu neděli :wink:

Veru ještě uvidíme při tom počasí :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
4.9.09 09:43

Elli!
Beru te za slovo. Strasne moc moc ti budu drzet palecky at uz ti to konecne vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.9.09 12:53

Ahoj holky,
tak všem přeji hodně štěstí a ať se podaří, co podařit se má!!!! :potlesk:
Já jsem včera večer dostala MS, takže je mi jasné, že přirozenou cestou to tenhle měcíc zase nevyšlo… :cry: No toho 2.10. jdeme na první konzultaci do CARu, tak mě IUI asi nemine, pokud budou výsledky v nějaké normě… :roll: Tak pak se s vámi také budu asi častěji radit a snad i přidám nějakou radu a informaci… :wink:
Tak zatím se mějte moc hezky a všem opravdu držím moc palečky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
4.9.09 16:54

Ahoj holky :D

Tak jsem konečně před hoďkou konně dorazila domů :roll:

Štěpi je mi to líto,ale znám te pocit :? Vidím,že se teprve chystáte na první konzultaci do CARu. Takže držím pěstičky, ať ty vyšetření máte co nejrychleji za sebou :wink:

Veru no před přeléčením na reoplasmata měl hodně nízký, ale teď jich má docela dost :D a docela dost i pohyblivých atd. Šíleně si to přeju,aby te druhý pokus vyšel,protože v práci se to začíná přiosřovat a pokud budu mít zase takové stresy jak přes zimu, tak to bude na prt, protože bych asi znovu brala Dostinex na zvýšený prolaktin a to není dobrý :roll:

Beatito vím,že to tak je s tím progesteronem, ale nevím proč ho mám jen na tak krátkou dobu, když jsem ho měla bez stimulky nízký :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.9.09 17:43

piky88: co je to přesně ten prolaktin? a jak se dá zjistit myslít tím vyšetřením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
5.9.09 02:55

Ahoj holky!

Tak mam po ultrazvuku. Zizalka meri 2,58 cm a srdicko ma 178 uderu za min. :D No to je nam radosti…

Myslim na vas vsechny, ktere budete testovat v nedeli. At vam to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.9.09 09:54

Eliz prolaktin je hormon,který se dá zjistit odběrem krve - hormonální profil - a vyskytuje se u žen ze zvýšenou mírou stresu a nebo v období kojení a hlavně se tak tělo brání početí miminka :wink:

Beatito gratulka k žížalce :D :srdce: a že jste v pořádku. Kolikrát jste absolvovali IUI, jestli se smím zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
5.9.09 17:23

Beo - gratuluji k maloškovi! Malošek je hezoučký (na metříku)

Holky na zítřejší synchronizované testíkování přeji hodně štěstíčka :srdce: :srdce: :srdce:
Nebo už jste to některá nevydržela?

• Citovat
  • Upravit
436
5.9.09 18:58

Ahoj Verunko!
Moc dekuju :D

Ahoj Piki88!
O miminko jsem se po pravde zacala snazit teprve letos a to teprve od unora. Po 4 mesicich jsem se rozhodla s mazelem jit na vsechna potrebna vysetreni, protoze jsem chtela vedet hned na zacatku na cem jsme. Manzel byl naprosto v poradku a ja mela hormonalni poruchu a neovulovala jsem. Vajicka nedozravala… Tak jsme se rozhodli pro lecbu a rovnou tedy i IUI. Vyslo to hned na 1 pokus.
Doporucuji parum zkouset pocit az 1 rok, ale nechtela jsem cekat. A takhle jsem vedela na cem jsem a mohla to vyresit hned a ne az o rok pozdeji a vubec kdo vi co by se do toho roku stalo.
Pamatuju si, kdyz jsem sla do CARU, tak se nas doktor ptal jak dlouho se snazime a ja mu rekla 4 cykly. Ale byla jsem rozhodnuta podstoupit vsechna vysetreni. Doktor tenkrat rekl, „Kez by vsichni moji pacienti byli jako vy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí