Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.9.09 19:39

Ahoj děvčata. Tak se musím přiznat, že jsem to psychicky nevydržela. Dnes ráno (13. den po IUI) jsem testla. A nic. :-( Příznaky mám stále stejné a MS zatim nedorazila … Chjoo, mám ještě šanci, že se // objeví? Ilona

• Citovat
  • Upravit
1623
5.9.09 20:33

Beo tak to jsi měla super,že ses tak rozhodla a měla toho správného doktora. My se snažíme přes tři roky a měla jsem idiota gindaře,který neřeši mé doluholeté výtoky a hned mě chtěl posílat na lapku,která by byla zbytečná. Náš známý Dr. mi doporučil,jeho kolegu z vysoké a on mi hned naordinoval Clostík a Orgametril,měla jsem taky anvulační cykly. Po dvou cyklach nedaření nás poslal do CARu a tam teď po třičtvrtě roce KONEČNĚ jsem se dočkala IUI, ale ta nevyšla-asi stres :?

Ili ještě vyčkej jak já na mrchu a když nepříjde,tak to bude z nejvěší pravděpodobností // :wink: Já se přiznám, že jsem MS dostala včera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.9.09 02:49

Ahoj Pikki88!
To me mrzi, ze se to nepodarilo, ale ver, ze se to podari priste. Doktora mam opravdu super. Doktor z CARu se stal i mym gynekologem. Ale takhle to tady chodi. Muzu si vybrat jakoukoli nemocnici, kterou si umyslim a porodni tim si muzu sestavit take podle sve chute. Ale jedinym duvodem je to, ze vse platim ve 100% sazbe. Jsou to fakt palky, IUI nas vyslo na skoro 40tis. Kc a porod a nemocnice me prijde na skoro 100tis. Kc. Ono se pak nediv, ze ti doktori tady za ty prachy co si uctuji, pro tebe udelaji cokoli. Ono v Cr se tem doktorum za to malo penez asi moc pracovat nechce. Ja mam na sveho gynekologa i mobyl a uz se stalo, ze jsem mu jednou vyplasena volala v 11 v noci a tel. zvedl a velmi prijemne mi poradil. Vse ma sve pro a proti. Zachovej chladnou hlavu, bud v klidu a jak rikas…, proste se nestresuj. Vsechno ma svuj cas. :wink:

Ilco,
vysledek testiku by mohl byt eventualne chybny. Pokud, ale meskas uz mesicky a nebo je to v den ocekavane mens., tak kdo vi. Zkus si udelat po ranu dalsi testik, to je kdy by v moci melo byt nejvice HCG. Nadeje umira posledni. Drzim palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.9.09 08:06

Ahoj holky,
tak jsem si dnes dělala ten test a zase nic byl bílý jako sníh :cry: .
Já to fakt nechápu, proč nám to nejde. Dr. nám říkal, že tak hezké výsledky jako máme my hodně dlouho neviděl. Z jeho hlediska jsme oba v naprostém pořádku. Začínám být pěkně zoufalá a nevím teda kde je chyba! Přemýšlím, že bych podstoupila i nějaké další vyšetření, ale nevím čeho, když mám vše OK. Je mi do pláče.
Držím palečky všem co budou dnes testovat - ať vám to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.9.09 08:28

Ellinko,
to me moc mrzi… :cry:
Jaka jsi podstoupila vysetreni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
6.9.09 08:31

Eli nejsem na tom o nic lépe, tak jsem to dnes zkusila a jsem 13DC a nic, bílý testík jako sníh :cry:
Eli a co jste měli vše za vyšetření? Poslali tě na oGTT - glykemická křivka (to kvůli cukrovce) a na imunologii?
Máme vše v pořádku jako vy, žádný problém. Ale je fakt, že na té diabetologii mi zjistili rezistetní inzulín a mám kartičku diabetika :roll: A na imunu nám zjistili, že mám zvýšenou imunitu - alergie na manželovo spermije a sklony k potratům :cry: A dostala jsem na 3 měsíce Prednison.
Takže jestli jste prošli hormonálním profilem, rentgenem vejcovodů, genetikou, tak bych zkusila ještě toto :srdce: Eli drž se a poslím pohlazení :srdce:
Počkáme na MS a půjdeme do dalšího boje, však my to nevzdáme :srdce:

Ilčo je mi to též moc líto :cry:

Holky sejdeme se hned další měsíc na dalším boji, včetně Piki :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.9.09 08:35

Skoro všechny od krve až po genetiku, profukování vaječníků a spoustu další bylo jich tolik že už ani sama nevím. Sliznici mám taky v pořádku, ovu probíhá tak ják má a můj měl SPG na jedničku… Dokonce jsem se vzdala i škodlivých věcí např: káva, kofola, zelený čaj atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
6.9.09 08:35

Ahojky

Elli - to mě moc mrzí!!! :cry: :cry: :cry:
Určitě to výjde do třetice - do třetice všeho dobrého! Z medicínského hlediska se každým IUI šance zvyšují a největší pravděpodobnost početí je právě u toho 3.IUI :wink: :wink: :wink:
Poslouchej a není třeba chybka v tom zamraženém spermatu? Říkala jsi, že tvůj hodně cestuje, ne?
Byla jsi na průchodnosti vejcovodů nebo na laparce?

Ilčo - kdy má dorazit MS???

Gedi - tak co ty beruško???

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
6.9.09 08:38

Aha, tak se mi nezobrazily předešlé příspěvky :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
173
6.9.09 08:41

gedi: na té imunolii jsem nebyla, ale dr. mě řekl abych prednison brala radši preventivně právě kvůli té alergii kdyby se náhodou objevila.

veru: byla jsem na průchodnosti vejcovodů - v pořádku. A jak to myslíš s tím zamraženým spermatem? Můj jezdí po světě a tam se musím spokojit s mražáčkama, ale vždy byly při IUI v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.9.09 08:41

Holky moje :cry:
To je nam ale smutneni takhle po ranu, smutna nedele… Ale sup znova do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
6.9.09 08:49

Eli zkus tu imunologii a nechala bych tu glykemickou křivku, kdyby náhodou :srdce:
U nás bylo fakt vše též v pohodě jako u vás a manžel spg na jedničku. Až do té imunologie, tam to nedopadlo dobře ani pro jednoho z nás :cry: Brkni do caru a zeptej se, jestli by tě tam neposlali. Jsou tam dlouhý čekačky a taky cca měsíc pak čekáš na výsledky :roll:

Veru už asi víš, viď :cry:

Beo přesně tak, počkáme na ms a šupky dupky do dalšího pokusu a šance se zvyšují :srdce:
Musí to být super vidět prcka na UTZ, viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.9.09 09:08

Gedi,
pokazde se mi hrnou slzy do oci… Nemam slov.

V mem pripade byl problem u mne. Neovulovala jsem. Par hormonalnich injekci a je to tam. Sama tomu neverim, ze hned na poprve.

Holky!
Musi vam to vyjit a obzvlas, kdyz jste OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
6.9.09 09:17

Beo to ti věřím :lol:
Tedy to jsi měla vážně štěstí, u nás je to podobné - problém na mé straně, anovulace, cukrovka a navíc ta imunita :roll: Inu co naděláš, ale hlavně, že jinak se pokusy dají provádět a vše ostatní se podchytí léky :lol: Navíc jsem tento měsíc měla zánět, mám k nim sklony :cry: Takže léky pro těhule nejsou a tak se to možná i podepsalo na tom pokusu :cry:
Inu boj se nesmí vzdát, šance každým pokusem stoupají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.9.09 09:29

Gedi!
Idealni je pozitivni pristup, ale nesmi se zenska stat obsesivni-posedla. Se zoufalstvim to clovek nikam nedotahne.

Udelala jsem takovou jednu vec. 2 mesice pred rozhodnutim podstopit IUI. Bylo to na zaklade jedne knizky, co jsem si precetla. Zalozila jsem si dennicek, kam jsem napsala co vsechno si preju, vylepila jsem si tam obrazky tehotnych a uz i narozenych miminek. Cele jsem si to vizualizovala. Psala jsem formou, jakoze dekuji za to, ze uz to mam. Trochu nelogicke, ale moje mysl a srdce bylo 100%. Manzel o tom nevedel a pred par tydny jsem mu to ukazala. Proste jsem si to tak silne predstavila, ze to dnesko postupne skoro mam… Uz jen chybi drzet to miminko v naruci. Pomohlo mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí