Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No začali mě asi 5 den po IUI bolet strašně prsa, ale já mívám PSM,takže to neberu závazně a mám zatím vyšší teploty jinak žádné píchání v podbřišku atd., ale včera mě strašně bolel žlučník a to si myslím,že jsem to měla asi s květákové polívky ![]()
Jinak jsem něco našla na netu co by tě mohlo zajímat.
http://www.forexample.cz/view.php?…
Díky moc, tak mě se tam týkají asi jen ta prsa, teda pnutí v nich
. Ospalá jsem taky, ale to bude asi tím každodením vstáváním v půl šesté a za tmy už
. No holt to budu muset vydržet. A ty jsi kolikátý den po IUI? Já navíc ve čtvrtek doberu Utrogestan a uvidím, zda MS dorazí nebo ne. Už i to bude jasnější do nedělního testování (14.den).
Ahojky Piki!!!!
Myslím na tebe
![]()
Zase jsi testíkovala? Doufám, že toho 3. tam najdeš krásné tlustice
![]()
Veru netestíkovala, nechávám to až na toho 3. a 2.nebo 3. bych měla norálně dostat MS,tak uvidíme ![]()
Piki88!
Preju ti hodne stesticka!
Anoym!
Nenamlovej si zadne priznaky tehu a pockej na den kdy budes testovat. Taky preju hodne stesti a trpelivost…
Dobré ráno holky,
tak se dívám kampak ná Piki zmizela a našla jsem ji u vás ![]()
Piki tedy to těch prsou jsi nám nepsala příšerko
Držím na zítřek hodně pěsti, aby to klaplo na objevily se na testíku //
Už máš zásobičku?
Anonym tedy to jsou dobrý příznaky
Též budu testovat příští týden, ale v pondělí ![]()
Beatita děkuji, ale dnes jsem si dělala test,ale je bílý jako sníh,takže těhu se nekoná
ale život jde dál a příští měsít to zkusím znovu…
Piki nenenee Verča nic neříkala. Jen si po ránu dávám chvílu čas v práci a tak jsem se po delší době mrkna na další fóra a našla to vaše a i tebe ![]()
Takže na testíku dnes nic
A nechceš zajít na krev, aby byla větší jistota? Je možné, že to testík nezachytí?
kdy jdeš vlastně do CARU na KO?
Gedi to je právě to co nevím,kdy mám jít na KO, ona mi to neřekla
Takže to nechám zatím tak a pokud se mi spozdí mrcha,tak tam prostě zajdu, ale myslím si, že zítra nebo pozítří bych ji měla dostat ![]()
Piki, máš nějaká příznaky resp. nepříznaky?