Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
14.8.09 07:57

Beo: držím ti palečky ať se tobě i mimi daří a těhu ať máš co nejkrásnější :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
14.8.09 10:19

Kamuš - ach jo, vím čím si musíš procházet, prožívala jsem to s holkama na Snažilkách z CAR a vím co stimulka na IVF a IVF obnáší!
Jsi strašně statečná, že jsi všechno zvládla a dnes na UTZ určitě bude mooooc krásných folíků - držím palečky na UTZ a jse zvědavá na výsledek :wink: :wink: :wink:

Elli - tfuj tfuj tfuj na dnešní KO :huban: :huban: :huban:
Doufám, že přineseš nějaké dobré zprávičky!!!

Beo - určitě bude všechno v pořádku a budeš si těhu krásně užívat!
Přeji bezproblémové a pohodové těhu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
124
14.8.09 14:24

Ahoj holky tak jsem byla na utz ve středu a pani dr mi pustila tlukot srdíčka je to úžasnej pocit až jsem se rozplakala. Chtěla jsem se zeptat zbyl mi Gonal a nevim co snim je dr povina mi vrátit petníze? nebo neni mam to doma v lednici asi za 3000 neni to zrovna malá částka tak sem se chctěla zeptat jestli to třeba můžu prodat nebo co stim. dr mi peníze nevrátila tak nevím. prosím poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
14.8.09 18:53

Simčo - gratuluji k těhu!
Určitě nemají povinnost od tebe zbylý Gonal „koupit“ zpátky!!! Nevím jestli si někdo troufne si koupit Gonal od někoho jiného než od dr. a bez předpisu, ale možná jo!
Já jsem taky vracela Pregnyl a nic mi nevrátili, ale to jsou drobné proti Gonalu!

• Citovat
  • Upravit
436
14.8.09 19:33

Ahoj Simco!
Take se pridavam ke gratulaci :D V jakem jsi tydnu??? Ja jsem byla na ultrazvuku pred 3 dny a srdicko bylo videt, ale slyset jen velmi slabounce, ale to jsem prave byla 5 tydnu a 4 dny tehu. A jakou mel velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
14.8.09 20:52

Ahoj Beo. já jsem v 7 týdnu srdíčko bylo slyšet dost a jeslti jsem dobře poslouchala tak by malej měl mít 7,5 mm ale nevím jestli jsem to pochopila dobře,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
15.8.09 01:21

Simco!
Tak to je super, blahopreji. Ja jsem na ultrazvuku byla brzy, tak to srdicko bylo slyset velmi matne. V 5 tydnu a 4 dnu a embryonek meril 6,4 mm. Chystam se na dalsi ultrazvuk za tyden, to uz budu take v 7 tydnu a srdicko bude slyset zretelne.
Tak at mame to tehu pohodove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.8.09 12:36

Tak já nic krevní test byl negativní, ale to už jsem věděla. Od včera jsem začala novou stimulaci na IUI tak snad to vyjde tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.8.09 19:03

Elli , co ti dali na stimulku???
A co dr., je to lepší?

• Citovat
  • Upravit
173
16.8.09 19:10

zase jsem dostala menopur a dr. už je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.8.09 19:22

Tak to je super!
Doufám, že se vám tentokrát zadaří!!!

• Citovat
  • Upravit
436
16.8.09 20:05

Elli!
Hlavu vzhuru… Bud pozitivni… Uvidis, ze brzy ti to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.8.09 22:49

moc díky… tak snad se štěstí tentokrát usměje i na nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.8.09 18:47

ahoja veru, tak zítra musím znova na ultrazvuk, folíky byly moc malé tak mi zvíšil dávkování fostimonu na 4 ampule denně :roll: ani netuším kolik jich tam bylo. Měli tam nějaký frc a dr neměl asi náladu jen seděl a bručel. Ale to jsme přežili s úsměvem, jen jsem to už mohla mít za sebou. Kámoška mě trochu polekala, když mi říkala jak za týden nabrala 12kg a pak musela na odvodnění a že to pěkně bolelo. No tak uvidíme že :lol: :lol:

beo: uvidíš, že vše bude ok a perfektně si těhu užiješ. Tiše závidím ale nahlas fandím. Nám IUI navyšla tak teď ďobu injekce, ale věřím, že po tom všem co jsem zažila při vyšetřeních tak to vyjde. :lol: :lol: Na-čež když jsem to vyprávěla tetě tak ta se smála a říkala že to špatné už jsem vyčerpala a teď příjde jen to dobré, a myslím, že má pravdu a věřím taky :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.8.09 18:56

A fakt je že je to pěkný záhul na nervy, a zjišťuji, že něco bude na tom jak se říká nemysli na to. Kamarádka měla obě strany neprůchodné, tak hned podstupovali IVF, byli s manžou dvakrát, nevyšlo, tak si řekli že si dají rok pauzu odjela s maminkou na dovolenou, manžu nechala doma, po návratu dělali dříví a ejhle plul týden po týdnu a dr ji potvrdil, že je v 6TT a žasnul a říkal, že s tím se ještě nesetkal. 8O 8O
Tak se snažím myslet na něco jinýho, je to fuška :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí