Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Beo: držím ti palečky ať se tobě i mimi daří a těhu ať máš co nejkrásnější
.
Kamuš - ach jo, vím čím si musíš procházet, prožívala jsem to s holkama na Snažilkách z CAR a vím co stimulka na IVF a IVF obnáší!
Jsi strašně statečná, že jsi všechno zvládla a dnes na UTZ určitě bude mooooc krásných folíků - držím palečky na UTZ a jse zvědavá na výsledek
![]()
Elli - tfuj tfuj tfuj na dnešní KO
![]()
Doufám, že přineseš nějaké dobré zprávičky!!!
Beo - určitě bude všechno v pořádku a budeš si těhu krásně užívat!
Přeji bezproblémové a pohodové těhu
![]()
Ahoj holky tak jsem byla na utz ve středu a pani dr mi pustila tlukot srdíčka je to úžasnej pocit až jsem se rozplakala. Chtěla jsem se zeptat zbyl mi Gonal a nevim co snim je dr povina mi vrátit petníze? nebo neni mam to doma v lednici asi za 3000 neni to zrovna malá částka tak sem se chctěla zeptat jestli to třeba můžu prodat nebo co stim. dr mi peníze nevrátila tak nevím. prosím poradte
Simčo - gratuluji k těhu!
Určitě nemají povinnost od tebe zbylý Gonal „koupit“ zpátky!!! Nevím jestli si někdo troufne si koupit Gonal od někoho jiného než od dr. a bez předpisu, ale možná jo!
Já jsem taky vracela Pregnyl a nic mi nevrátili, ale to jsou drobné proti Gonalu!
Ahoj Simco!
Take se pridavam ke gratulaci
V jakem jsi tydnu??? Ja jsem byla na ultrazvuku pred 3 dny a srdicko bylo videt, ale slyset jen velmi slabounce, ale to jsem prave byla 5 tydnu a 4 dny tehu. A jakou mel velikost?
Ahoj Beo. já jsem v 7 týdnu srdíčko bylo slyšet dost a jeslti jsem dobře poslouchala tak by malej měl mít 7,5 mm ale nevím jestli jsem to pochopila dobře,
Simco!
Tak to je super, blahopreji. Ja jsem na ultrazvuku byla brzy, tak to srdicko bylo slyset velmi matne. V 5 tydnu a 4 dnu a embryonek meril 6,4 mm. Chystam se na dalsi ultrazvuk za tyden, to uz budu take v 7 tydnu a srdicko bude slyset zretelne.
Tak at mame to tehu pohodove ![]()
Tak já nic krevní test byl negativní, ale to už jsem věděla. Od včera jsem začala novou stimulaci na IUI tak snad to vyjde tentokrát.
Elli!
Hlavu vzhuru… Bud pozitivni… Uvidis, ze brzy ti to dobre dopadne.
ahoja veru, tak zítra musím znova na ultrazvuk, folíky byly moc malé tak mi zvíšil dávkování fostimonu na 4 ampule denně
ani netuším kolik jich tam bylo. Měli tam nějaký frc a dr neměl asi náladu jen seděl a bručel. Ale to jsme přežili s úsměvem, jen jsem to už mohla mít za sebou. Kámoška mě trochu polekala, když mi říkala jak za týden nabrala 12kg a pak musela na odvodnění a že to pěkně bolelo. No tak uvidíme že
![]()
beo: uvidíš, že vše bude ok a perfektně si těhu užiješ. Tiše závidím ale nahlas fandím. Nám IUI navyšla tak teď ďobu injekce, ale věřím, že po tom všem co jsem zažila při vyšetřeních tak to vyjde.
Na-čež když jsem to vyprávěla tetě tak ta se smála a říkala že to špatné už jsem vyčerpala a teď příjde jen to dobré, a myslím, že má pravdu a věřím taky
![]()
A fakt je že je to pěkný záhul na nervy, a zjišťuji, že něco bude na tom jak se říká nemysli na to. Kamarádka měla obě strany neprůchodné, tak hned podstupovali IVF, byli s manžou dvakrát, nevyšlo, tak si řekli že si dají rok pauzu odjela s maminkou na dovolenou, manžu nechala doma, po návratu dělali dříví a ejhle plul týden po týdnu a dr ji potvrdil, že je v 6TT a žasnul a říkal, že s tím se ještě nesetkal.
![]()
Tak se snažím myslet na něco jinýho, je to fuška
![]()