Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
6.8.09 20:50

*takze tva ovulace je pravidelna - podle mě ano, ale vyšetření nemám
*folikul ti roste do potrebne velikosti? - to nevím
*Tvuj hormonalni obraz byl na vysetreni z krve v poradku? - na vyšetření jsem nebyla
*Byla jsi na Hysterosalpingografii - mám za sebou podstoupila jsem jí v květnu jsem OK
*Vysetreni vaginalniho hlenu? - ani nevím, že takové vyšetření existuje
Můj gyn dr. mě poslal do zlína, prý neví kde může být chyba no a při první návštěvě na IUI jsem byla na krev i s mojím a ten ještě šel na SPG. Pak si nás objednal na konzultaci jak přišli výsledky s tím, že je vše v pořádku a že můžeme přistoupit k IUI začala jsem stimulovat Menopur při kontrole říkal, že je vše v pořádku 1× folikul 17 mm vpravo, 2× folikul 17 mm vlevo, že by to mohlo vyjít a dal mi Pregnyl. Ve středu večer v 22:00 jsem píchla pregnyl a v pátek v 10:00 IUI.
Budu se snažit na to nemyslet a budu se snažit být pozitivní - děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.8.09 20:51

ahoj tak ještě jednou já , těd jsem se koukala na net a všude píšou že utrogestan je na vyvolání menstruace a nebo na srovnání tak nák nechápu proč ho beru já. Můžete mi nekdo prosím poradit ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
6.8.09 20:54

Simčo - Utroš se bere do 12tt a je na zdržení těhu!
Každé léky jsou na několik věcí najednou a je to podle „problému“ nebo potřeby proč je bereš!
Hlavní zá:,–(a je: NIKDY NEČTI PŘÍBALOVÉ LETÁKY!!!!!!!!!!!!!!
a ani nehledej co se kde píše, protože tě to rozhodí - věř dr.!

• Citovat
  • Upravit
124
6.8.09 21:11

jj děkuji Veru takže vlasně je na udržení mimíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.8.09 21:11

a je jedno jeslti ho zavádim nebo polikám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.8.09 21:16

Elii!
Takze tva ovulace byla stimulovana a naprogramovana. Prubezne sledovali rust folikulu, to je dobre. U me navic pri kazde navsteve delali hormonalni krevni obraz. Ver tomu, ze to vyjde. % na uspech se zvysuje, kdyz mas behem cyklu hormonalne stimulovany rust foliku. Hlavu vzhuru Elli! Dobre to dopadne. Musis tomu verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.8.09 21:26

Strašně moc bych si to přála aby to dopadlo všechno dobře - jak jsem slíbila už budu jen pozitivní - před hodinou mě začaly takové velmi slabé křeče a mírné píchání v podbříšku, ale už je to pryč tak budu doufat, že to bylo něco pozitivního a nemělo to s bolestmi přes MS žádné spojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.8.09 21:27

Simonko!
Utrogestan ma mnoho pouziti. Je to hormon progesteron. Muze se polykat i zavadet. Pouziva se pri ryziku samovolnych potratu. Kazdopadne mu zabranuje a vytvari prostredi v deloze a napomaha rustu placenty a celkove, aby se embrionek co nejlepe zahnizdil. Bud bez obav!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.8.09 21:29

Elli,
kdy mas dostat mesicky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.8.09 21:50

MS mě vychází na 14.8 mám to celkem pravidelně někdy ± 1 den.
Na IUI jsem byla v pátek 1.8 myslíš, že za 10 dní už něco bude na testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
6.8.09 21:56

Elli - já jsem ji tam už měla, ale byla strašně slaboučká!

Simčo - je to jedno, ale při zavádění je nebezpečí zánětu (taky jsem ho měla), ale zase na druhou stranu je to „blíž“ než když ho polykáš!

• Citovat
  • Upravit
436
6.8.09 22:02

Elli!
Testik jsem si delala 9 den po IUI a pak az 12 den a vlastne ve stejny den ocekavane MS. Klidne si testik udelej. Ale lepsi by bylo pockat na patek 14. 8. Idealni den na testovani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.8.09 22:09

jo já vím, ale asi to tak dlouho nevydžím chci si udělat test 10DPO a pak asi každý den až do kontroly - já vím jsem blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.8.09 22:11

no právě že když jsem si je zaváděla tak jsemměla zánět. tak nevim budu asi polikat a uvidím snad to nebude vadit. zatim ahoj a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.8.09 22:15

Simčaa:já je taky beru a polykám je, dr. mě říkal, že to lepší kvůli těm zánětům a prý je úplně jedno jestli to polykáš nebo zavádíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí