Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
17.8.09 19:49

Ahoj holky!
Tak jsem se dneska probudila a vystrasila se. Mam slaboucky tmavsi vytok. Volala jsem lekari a ten me uklidnil, jen se zeptal jestli mam nejakou koliku v podbrisku, ale tu nemama, tak at pry dneska lezim a odpocivam a vecer mu mam zavolat. Tak doufam, ze to nic neni.
Verun, mela jsi nejakou zkusenost behem tehu se spinenim? Slysela jsem, ze nektere zenske meli neco jako mesicky - spineni, dokonce i cele 3 prvni mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.8.09 08:45

Ahoj Beo já jsem to měla ted v neděli a v pondělí jsem šla k dr a je vše ok. řekl že to může být klidne z toho že jsem mohla v ten den dostat měsíčky tak mi píchnul nákej vitamín K ale už v neděli večer to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
18.8.09 18:09

Ahoj Simi!
A ty beres nejake leky jako progesteron? A po te injekci jsi prestala spinit uplne? Jak moc jsi to mela a jak tmave? Ptam, protoze me to opravdu trochu vydesilo. Muj doktor mi rekl, ze jsou zeny, ktere v 1 trimestru spini, a ze to neni zadny velky problem, ale ze je potreba to sledovat. Jako jestli neni ten vytok moc tmavy a neprestava atd. Tak nevim… Mam jit v patek na ecografii - ultrazvuk. Tak pockam. Zadne krece ani bolesti v brisku nemam, jen velmi nepatrne svetlonke spineni, jako kdyz uplne doznivaji mesicky, uplne ty posledni skvrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.8.09 20:39

Já beru utrogestan, no já špinila jen v neděli ráno a k večeru už to bylo ok, měla jsem to takové do hneda to bylo ránno a pak když jsem šla na wc tak už to bylo hodne slabounké jako když doznívají měsíčky. no já právě přestala už v tu neděli. ale dr mi radči tu injekci dal a už je to dobrý ale je právda že do uterka mam zákaz souložení. pak jdu na kontrolu a uvidí se. Mě to taky dost vyděsila už jsem jednou potratila tak jsem měla strach ale bolesti jsem taky neměla a ani nemam. Myslim si že to bude dobrý. A pak jsem si říkala že jelsti jsem to v ten den neměla normálne dostat kdybych nebyla tehule. Možná náký zbytek nevim. Nebou uvidíš že bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.8.09 22:38

V pátek na KO nic moc mám jenom jeden folík 12 mm tak jdu na KO zase v pondělí. Minule jsem to měla o dost lepší takže teď je to slabota. Šance je dost malá, ale možná o mě zakopne náhoda. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
23.8.09 08:48

Ellizabet!
Preju hodne stesticka at ti to co nejlepe dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.8.09 09:14

Ahoj holky a těhulky,
předem bych chtěla všem,co se to podařilo, pogratulovat k těhu a k trpělivosti, kterou musíme být všechny obrněné! :D My s manželem se chystáme do CARu na IUI a tak tady hltám vše, co se k tomuto tématu píše. Mám taky trochu obavy, aby nám to vyšlo, už nejsem nejmladší - je mi 37 let a s manželem ( 32 ) tak moc chceme miminko… Rok se snažíme a nic… :roll: Já už sice mám 2 děti, skoro dospělé, ale chci dát ještě jedno manžílkovi! :)
Holky,chci se zeptat - když jsem, po vyšetřeních, v pořádku, jen manžel má trochu líné spermošky, je u mě nutná stimulace vaječníků :?: A pokud ano, jsou nutné ty injekce??? Je mi z injekcí totiž zle a určitě nebudu zvládat si je sama píchat… :oops: Raději bych tabletky… :roll:
Předem děkuji za odpovědi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.8.09 09:39

Štěpi - záleží na každém CARu, některý dělá IUI v nativu a některý ne!
Injekce jsou prý lepší, ale já jsem líp reagovala na prášky. Určitě by jsi je zvládla - já jsem vždycky omdlela, když mi brali krev nebo jen když jsem viděla sestřičku, že se ke mě blíží s injekcí a zvládla jsem to! Brala jsem to jako překonání sama sebe a bylo to v pohodě! Injekce jsem si píchala do břicha a bylo jich fakt hodně!

K tomu SPG - záleží jak jsou spermošky líné :oops: :oops: :oops: , ale snad budou v pohodě a IUI se zadaří! Co zkusit nějaké vitamínky na zkvalitnění SPG?

Beo - jak je???

Eli - kdy jdeš na další UTZ?

Kamuš, Simi - co vy holky?

• Citovat
  • Upravit
213
25.8.09 13:50

Veru - díky za odpověď. No já taky právě u injekcí omdlívám, tak tohle pro mě bude velký Bobřík odvahy!!!! :roll: Ale snad to zvládnu… A Veru, ty injekce se píchají jen do břicha? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.8.09 14:03

Jojo, píchá se to vedle pupíku a fakt se to dá zvládnout! Nejhorší je ta první a zjistit jak si to píchnout a pak to jde :wink: :wink: :wink:
Ale je fakt, že co psaly holky tak v některých CARech doporučují píchat injekce do svalu, to bych nedala!

Zkus si v CARu zjistit jestli by ti IUI udělali v nativu, bylo by to pro tebe nejlepší!
Jo a taky se zeptej na Clostilbegyt - my máme po něm Karolínku :potlesk: :potlesk::potlesk:

• Citovat
  • Upravit
124
25.8.09 14:05

Ahoj já byla dneska na ko a jsem 8+5dní miminko je na obrázku velké a přitom má jen 1 cm a 85 mm je to neuvěřitelné, ted mi začalo být špatně takže to je trochu horší ale to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.8.09 14:07

Simi - to je super, že mimísek roste!!!
Snad se ti brzo uleví, taky jsem teď měla nevolnosti (s Kubčou jsem vůůůůbec netušila co to je) a byla to hrůůůůůza, nic mi nepomáhalo a pila jsem vodu :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
213
25.8.09 14:44

Jojo, zkusím se zeptat… ale, na druhou stranu… co bych pro mimi neudělala… :D Ach jo, už to chci mít za sebou!!! :roll: Při nejhorším budu chodit k sestřičce na gyndu, ať mi ti píchá… mám ji skoro u baráku, tak by to mohlo být v poho… :) Holky, fakt vám zavidím, co vám to dobře dopadlo a teď už si užíváte jen těhu… :D i když… nevím, jestli se dá mluvit o užívání… :lol: , ale vše se dá zvládnout a po 9 měsících přijde na svět ten váš andílek a na všechny nepříjemnosti před tím hned zapomenete… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
25.8.09 20:07

Na IUI jdu zítra ve středu, folík mám jenom jeden vlevo v pondělí měl 19 mm. Minule jsem měla 2 vlevo a 1 vpravo - takže tento měsíc žádná sláva. Dr. mi říkal, že je to úplně přirozené, že i při umělé stimulaci se může stát, že jeden vaječník potřebuje odpočinek a na stimulaci vůbec nereaguje. Minule jsem měla levý vaječník vysoko a tento měsíc mám zase vysoko pravý tak dr. říkal, že je to dobrá známka toho, že nemám žádné srůsty, prý se vaječníky normálně v těle pohybují někomu míň a někomu víc.
Tak holky zítra jdu nato a pak zase 14 dní čekání ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.8.09 20:57

Eli - tfuj tfuj tfuj na zítřek!!! :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat