Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5310
2.9.09 08:24

Piki tak tam zavolej a zeptej se. Tohle by ti měli říci. Je fakt, že u nás je ta návštěva po cca 3 týdnech. Já jsem bala 24.8. na IUI a 15.9. mám jít až na krev a UTZ, když to nedostanu dříve. Jinak pak další stimulka.
Nebo zkus ty odběry krve jako samoplátce nebo přes gyn dr.? A co teploty, dnes je taky tak vysoká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
2.9.09 08:25

Piki - já nééééééé 8O 8O 8O
Já už chodím na Snažilky jen nakukovat!

Gedi - ahooojky, jak je ti???

• Citovat
  • Upravit
1623
2.9.09 08:49

Veru ahoj,já to nemyslela špatně, já jsem do IUI nakoukla až včera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
2.9.09 08:52

Gedi trochu mi klesla na 36,95 °C, ale já je měla skákací i minulý měsíc těsně před MS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.09 11:57

Ahoj veru. Delší dobu jsem se neozvala, no tak měla jsem jen jedno vajíčko ale špatné během deseti min mi to přišel zdělit dr a hned na to v zápětí přišla laborantka, která mě ujistila že to poctivě sledovali. Na-čež pak na mě bafli že mám zaplatit 7000,–kč (ležela jsem cca 1hod na lůžku, mezi tím 10min zákrok pak opět na postel a domů)) a tak jsme si řekli, že si teď dáme pauzu od snažení a odjeli jsme na dovolenou. Nejsem si jistá kdy zas dostanu chuť to zkusit a váhám,jestli tady a nebo zvolíme někoho jiného. Co díťátka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
2.9.09 12:51

Veru já jsem to Piki říkala, že jsem ji objevila náhodou :wink:
Nic moc, přišla jsem do gyn dr., ale více u nás ve snažilkách :cry: Těhu příznaky zatím nic moc :roll:

Piki drž se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.9.09 15:54

Ahoj holky tak vidím, že se to tady zase pěkně rozjelo - no jo jsme přece ukecané ženské né :D ?
Myslíte si, že po utrogestan může způsobovat zácpu? Pokaždé když ho začnu brát tak do týdne se u mě objeví zácpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.9.09 20:13

Ahoj holky!

Piki88,
tak to me moc mrzi, ze to neklaplo. Rika se, ze vsechno ma svuj cas… Tak snad to bude to tve priste… Ja jsem testovala az v den ocekavane menstruace //. A vse co bylo pred tim mi vyslo jen s jednou /. Tak to eventualne muzes zkusit jeste testnout. Drzim palce!

Kamusko,
pauzicka je pro tvoje nerviky urcite dobra vec, dovolena jeste lepsi. Tak si to urcite uzivej a milujte se a mnozte se :wink:

Elli,
co ty? Kdy mas testovat? Ja se citis? Hodne stesticka!!! Jinak ten Utrogestan - Progesteron urcite zpusobuje zacpu. Ja jsem ho zacala brat hned dalsi den po IUI a beru ho do dnes. A az ve 12 tydnu mi doktor rekl, ze ho muzu vy:,–(it. Takze zacpou trpim neustale. To je pak radosti, kdyz konecne po dvou dnech si muzu dojit na zachod. Jinak u me zacpa byla takovy prvni zakrok tehu, protoze pred mesickama mam naopak vzdy prujem a tentokrat to to bylo naopak, Tak pak testik v den ocekavane mens. mel //. Tak kdo vi… At ti to dobre dopadne :D

Veru,
jalpak se vede tobe a co ratolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.9.09 22:01

Beo: ten první měsíc co jsem začala brát ten utroš jsem to nevěděla, že způsobuje zácpu a taky mě napadlo jestli to není příznak těhu, před MS jsem mívala taky slabší průjem, ale mýlila jsem se, no a tento měsíc to tu je zase :( zácpa.
Jinak se cítím celkem dobře až jsu z toho nešťastná nic mě nebolí, nikde mě nepíchá akorát mě ztvrdly prsa, ale to mám každý měsíc. Jsem 7 den po IUI a už bych měla aspoň trošku něco cítit, ale musím věřit tomu, že to vyjde. Naděje umírá poslední né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.09 07:36

Ahoj a omlouvám se opět za anonymní. Jsem v práci a nějak mi to nejde zaregistrovat. Ale jmenuji se Ilona. Tak dnes jsem 11. den po IUI a včera mě večer dost bolelo břicho jako na MS a docela hodně, myslela jsem, že to v noci přijde. Zatím nic. Ale břicho cítím pořád :-(. Dnes dobírám Utrogestan. Myslíte, že je šance, že MS nepřijde, i když břicho bolí. Beo, měla jsi nějaké příznaky na MS? Díky, díky

• Citovat
  • Upravit
173
3.9.09 07:45

Ilčo já myslím, že šance určitě je. Co jsem tady četla tak holky mývají takové první přiznaky těhu. Držím palečky ať ti to vyjde. Já jsem 8 den po IUI a zatím žádné přiznaky nemám :( . Budeš testovat? A kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.9.09 07:56

Ahoj holky,
držím vám pěsti,ať vám to vyjde a tobě Ili si myslým,že by to mohlo vyjít, je to jeden s možných příznaků :D
U mě je to horší,protože teplota šla dolů,takže je to v kýblu. Akorát se dívám,že spousta holek bere utroš 11-12 dní a mě naordinovali jen 8 dní Dhupaston, tak jsem z toho fakt zmatená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.09 11:26

Díky, já budu jen doufat. Momentálně mám návaly horka a pobolívá mě to břicho, no nevím … :-(. Testíkovat jsem připravená v neděli. Snad to vydržím. Naštěstí test doma nemám, to by mě lákalo :-) … Tak doufám, že MS nedorazí do té doby :-( JInak od druhého dne po IUI beru taky Duphaston 10 dní 1-0-1. Taky na Vás myslím, ať to klapne ;-).I.

• Citovat
  • Upravit
5310
3.9.09 12:23

Ahoj holky, pokud vám to nevadí, ráda bych se přidala :lol: Znám prozatím jen Piki.
Jsem 10 den od 5. IUI a v pondělí mě čeká testík, tak uvidíme a snad se dočkáme vytoužených // :lol:

Eli nic si z toho nedělej, já jsem 10 den a též nic moc necítím :roll: Ale snad to dopadne dobře a nejdeme // :lol: Kdy chceš testovat? 10 den, nebo počkáš až na 14 DC?

Piki ještě to nevzdávej, zatím máš teplotu krásnou :srdce: Doufám, že ms k tobě nedorazí :srdce: Kdy chceš zkusit další testík?

Ilčo souhlasím s Eli, holky mívají tyhle první těhu příznaky :lol: Držím pěsti na neděli a přijdu se mrknout, zda-li jsi měla testík pozitivní :lol: :lol: :lol:
Jinak beru též Duphaston, stejně jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
3.9.09 12:59

Gedi a mě né :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie