Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Piki tak tam zavolej a zeptej se. Tohle by ti měli říci. Je fakt, že u nás je ta návštěva po cca 3 týdnech. Já jsem bala 24.8. na IUI a 15.9. mám jít až na krev a UTZ, když to nedostanu dříve. Jinak pak další stimulka.
Nebo zkus ty odběry krve jako samoplátce nebo přes gyn dr.? A co teploty, dnes je taky tak vysoká?
Piki - já nééééééé
![]()
Já už chodím na Snažilky jen nakukovat!
Gedi - ahooojky, jak je ti???
Veru ahoj,já to nemyslela špatně, já jsem do IUI nakoukla až včera ![]()
Gedi trochu mi klesla na 36,95 °C, ale já je měla skákací i minulý měsíc těsně před MS ![]()
Ahoj veru. Delší dobu jsem se neozvala, no tak měla jsem jen jedno vajíčko ale špatné během deseti min mi to přišel zdělit dr a hned na to v zápětí přišla laborantka, která mě ujistila že to poctivě sledovali. Na-čež pak na mě bafli že mám zaplatit 7000,–kč (ležela jsem cca 1hod na lůžku, mezi tím 10min zákrok pak opět na postel a domů)) a tak jsme si řekli, že si teď dáme pauzu od snažení a odjeli jsme na dovolenou. Nejsem si jistá kdy zas dostanu chuť to zkusit a váhám,jestli tady a nebo zvolíme někoho jiného. Co díťátka???
Veru já jsem to Piki říkala, že jsem ji objevila náhodou ![]()
Nic moc, přišla jsem do gyn dr., ale více u nás ve snažilkách
Těhu příznaky zatím nic moc ![]()
Piki drž se ![]()
Ahoj holky tak vidím, že se to tady zase pěkně rozjelo - no jo jsme přece ukecané ženské né
?
Myslíte si, že po utrogestan může způsobovat zácpu? Pokaždé když ho začnu brát tak do týdne se u mě objeví zácpa.
Ahoj holky!
Piki88,
tak to me moc mrzi, ze to neklaplo. Rika se, ze vsechno ma svuj cas… Tak snad to bude to tve priste… Ja jsem testovala az v den ocekavane menstruace //. A vse co bylo pred tim mi vyslo jen s jednou /. Tak to eventualne muzes zkusit jeste testnout. Drzim palce!
Kamusko,
pauzicka je pro tvoje nerviky urcite dobra vec, dovolena jeste lepsi. Tak si to urcite uzivej a milujte se a mnozte se ![]()
Elli,
co ty? Kdy mas testovat? Ja se citis? Hodne stesticka!!! Jinak ten Utrogestan - Progesteron urcite zpusobuje zacpu. Ja jsem ho zacala brat hned dalsi den po IUI a beru ho do dnes. A az ve 12 tydnu mi doktor rekl, ze ho muzu vy:,–(it. Takze zacpou trpim neustale. To je pak radosti, kdyz konecne po dvou dnech si muzu dojit na zachod. Jinak u me zacpa byla takovy prvni zakrok tehu, protoze pred mesickama mam naopak vzdy prujem a tentokrat to to bylo naopak, Tak pak testik v den ocekavane mens. mel //. Tak kdo vi… At ti to dobre dopadne ![]()
Veru,
jalpak se vede tobe a co ratolesti?
Beo: ten první měsíc co jsem začala brát ten utroš jsem to nevěděla, že způsobuje zácpu a taky mě napadlo jestli to není příznak těhu, před MS jsem mívala taky slabší průjem, ale mýlila jsem se, no a tento měsíc to tu je zase
zácpa.
Jinak se cítím celkem dobře až jsu z toho nešťastná nic mě nebolí, nikde mě nepíchá akorát mě ztvrdly prsa, ale to mám každý měsíc. Jsem 7 den po IUI a už bych měla aspoň trošku něco cítit, ale musím věřit tomu, že to vyjde. Naděje umírá poslední né?
Ahoj a omlouvám se opět za anonymní. Jsem v práci a nějak mi to nejde zaregistrovat. Ale jmenuji se Ilona. Tak dnes jsem 11. den po IUI a včera mě večer dost bolelo břicho jako na MS a docela hodně, myslela jsem, že to v noci přijde. Zatím nic. Ale břicho cítím pořád
. Dnes dobírám Utrogestan. Myslíte, že je šance, že MS nepřijde, i když břicho bolí. Beo, měla jsi nějaké příznaky na MS? Díky, díky
Ilčo já myslím, že šance určitě je. Co jsem tady četla tak holky mývají takové první přiznaky těhu. Držím palečky ať ti to vyjde. Já jsem 8 den po IUI a zatím žádné přiznaky nemám
. Budeš testovat? A kdy?
Ahoj holky,
držím vám pěsti,ať vám to vyjde a tobě Ili si myslým,že by to mohlo vyjít, je to jeden s možných příznaků ![]()
U mě je to horší,protože teplota šla dolů,takže je to v kýblu. Akorát se dívám,že spousta holek bere utroš 11-12 dní a mě naordinovali jen 8 dní Dhupaston, tak jsem z toho fakt zmatená ![]()
Díky, já budu jen doufat. Momentálně mám návaly horka a pobolívá mě to břicho, no nevím …
. Testíkovat jsem připravená v neděli. Snad to vydržím. Naštěstí test doma nemám, to by mě lákalo
… Tak doufám, že MS nedorazí do té doby
JInak od druhého dne po IUI beru taky Duphaston 10 dní 1-0-1. Taky na Vás myslím, ať to klapne
.I.
Ahoj holky, pokud vám to nevadí, ráda bych se přidala
Znám prozatím jen Piki.
Jsem 10 den od 5. IUI a v pondělí mě čeká testík, tak uvidíme a snad se dočkáme vytoužených // ![]()
Eli nic si z toho nedělej, já jsem 10 den a též nic moc necítím
Ale snad to dopadne dobře a nejdeme //
Kdy chceš testovat? 10 den, nebo počkáš až na 14 DC?
Piki ještě to nevzdávej, zatím máš teplotu krásnou
Doufám, že ms k tobě nedorazí
Kdy chceš zkusit další testík?
Ilčo souhlasím s Eli, holky mívají tyhle první těhu příznaky
Držím pěsti na neděli a přijdu se mrknout, zda-li jsi měla testík pozitivní
![]()
Jinak beru též Duphaston, stejně jako ty ![]()