Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
beo: moje kamarádka měla něco podobného tak strašně moc si přála mimi a vůbec jim to nešlo. Dr. potom u ní zjistil, nějaký sindrom, že si to tak strašně moc přeje, že tělu vsugerovala těhotenství a nemůže otěhotnět protože její tělo si myslí že už je těhotná. Tak já se radši takovým věcem tak trošku vyhýbám.
Elli!
Ja jsem si to nevsugerovavala. Jen jsem si to podle knizky Secret - Tajemstvi vizualizovala. U me to cele bylo na rychlo. Ja jsem se nesnazila ani ne 4 mesice a rekla jsem si, tak to ne, ja to chci a ted. A sla jsem hned do CARU a tam to zacalo. Vysetreni, hormony a uspesna IUI. Jen rikam, ze je dobre si to predstavit. A ja jsem si svou predstavu 2 mes. pred otehotneni stvarnila psanima obrazkama do toho dennicku. Jen to nic vic. Nikdy jsem se nelitovala. Byla jsem pripravena na vse, ale v mysli jsem si nepripoustela neuspech. Kazdemu pomuze neco jineho, ja jsem tomu pruste ze srdce verila. Pozitivni pritahuje pozitivni a naopak. Myslenka je krok k uspechu, ale jakmile zacnes pochybovat, tak uz vlastne vyslovujes svuj ortel.
beo: já jsem tím nic špatného na tebe nemyslela. Je dobře, že jsi se k tomu tak postavila. Dokonce jsem o tom už i slyšela. Mám dokonce objednané DVD jmenuje se tajemno a je to něco podobného. Jen jsem psala případ mojí kamarádky. Já si taky pokaždé říkám teď to vyjde a vůbec si nepřipouštím, že tomu bude jinak. Dokonce vždy, když jdu na krev tak si říkám, že se v krvi něco najde.
Já mám dokonce asi od 4 dne po IUI takové mírné závratě od den, dokonce i dnes a tak si říkám, že ten test byl špatný a zítra si udělám nový, že to asi je nějaký první příznak - jinak si ty závratě neumím vysvětlit.
Holky!
Jan chci rict, ze mam rada takove filozoficke knizky knizky.
Je o ni popsano na http://www.pknihy.cz/…-Secret.html
Jinak z materialnich veci musim dodat, ze jsem si dala predsevzeti v tomto roce, jako treba nove auto, letet do CR a usetrit urcitou castku na konte. Vsechno se mi do ani ne pul roku splnilo. Nebylo to zadarmo, tako veci nepadaji z nebe. Ale jak rikam, vizualizovala jsem si to… a vse se postupne splnilo, samozrejme s moji velkou snahou cile dosahnout.
To kdyz jsem se pred nekolika lety rozhodla, v 26 letech, ze 70 kg zhubnu na 60, pri moji 174 cm a jeste ze pujdu soutezi na fitness. Zhubla jsem to do 3 mesicu a navic jsem na te soutezi vyhrala 2 misto. ( Jen jsem se chtela pochlubit, ze mam pevnou vuli. A i kourit jsem prestala ze dne na den.)
Elli ,
ja vim, ze nerikas nic spatneho. Vubec to neberu nejak vztahovacne.
To DVD mam, je super… Kazdy si z toho veme co potrebuje. A mne to pomohlo. Nerikam, ze k uspesne IUI, ale definitivne ke klidu a vyrovnanosti. Zadny stres ani sebelitost ani zoufalstvi. BYla jsem nervozni, to ano, ale nic vic…
Ahojte holky ![]()
Beo docela dobrý nápad s tím deníčkem
Možná to taky vyzkouším.
Gedi já věřím v to,že každá z nás před vánocema budeme hlásit už je // opravdu tlusté dálnice ![]()
Já to IUI jsem odhodlaná zkoušet tak dlouho,dokud ty // dálnice tam nebudou
A basta ![]()
Holky já mám teda doma knížku Čtyři dohody a je to asi neco obdobného, ale ještě jsem ji nezačala bohužel číst,nebyl na to zatím čas a pak sem na ni úplně zapoměla.
Posílám odkaz http://www.pragma.cz/…y-p-271.html
Piki to je jasné, že do konce roku nahlásíme // jako největší dálnice ![]()
4 dohody na tom jsme byli v divadle, super, bylo s Duškem a fakt moc pěkný
![]()
Ahojky, tak se mi podařilo přihlásit se:
Tak já pořád nevím, na čem jsem. Měsíčky obvykle dostávám ob den po vysazení Duphastonu. Já ho dobrala ve čtvrtek. A pořád nic. MS nedorazila. A testíky jsem udělala v sobotu a neděli ráno a oba negativní. Dnes jsem 15. den po IUI. To už bych měla na testu vidět, ne? Nevím, co mám dělat. Na další test nemám nervy, hlavně je to od včera jen jeden den a za ten den se asi čárka navíc neobjeví. Chjooo. Mám ještě šanci? Díky, i.
ílo: já myslím, že šance ještě určitě je, i když někdy léky pěkně rozhodí MS. Mě bylo řečeno, že po IUI je možnost do tří dnů přijít do těhu. Vajíčko se nemusí uvolnit v ten den co jsi na IUI.
Zkus se ještě zítra testnout.
A máš nějaké příznaky?
Ahoj Elli. Žádné příznaky. Celou dobu mě bolelo břicho jako na MS, ale to už přešlo. Občas mě píchne v podbřišku, ale to teď už taky méně. No ale mám pořád nalitá prsa a bolí mě. A to už tak mám přes týden ..... Jinak nic..... Řekla jsem si, že do středy počkám a testnu ve středu. Spíš se bojím, abych neměla nějaký jiný problém… cystu apod.....
no já nevím, ale mě to přijde jako přiznaky těhu - já si myslím, že to břicho tě nemusí bolet pořád, každá to má jinak a ty nalité prsa můžou taky příznak. určitě to nevzdávej a držím pěsti at ti to vyjde
Ilčo a nechceš si zkusit zajít na krev? Buď ke gynekologovi nebo jako samoplátce a budeš rovnou vědět na čem jsi
Ty prsa vypadají nadějně ![]()