Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
piki nevzdávejto!!! uvidíš, že jednou to vyjde taky jsem po druhém iui měla takové myšlenky, ale potom jsem uviděla dvd jmenuje se TAJEMSTVÍ a můj přistup k životu se úplně změnil, když budeš chtít tak ti to nějak pošlu.
no a s těma těhotnýma jsme na tom úplně stejně já když vyjdu ven tak potkávám jenom samé těhotné anebo si pustím telku - těhotná, pustím si rádio - rady pro těhotné. někdy si říkám, že je to provokačka a pak si v duchu představuji jaké to bude až budu těhu já sednu si doma na balkon uvařím si čaj a sním. musíme se s tím poprát a výsledem bude krásný. nevzdávejto!!! a myslím si, že neschopná vůbec nejsi akorát někomu to nejde tak rychle a musí překonat nějaké překážky… a my je překonáme o to to bude potom krásnější.
Piki Eli má pravdu, jen to nevzdávej
Chápu to, ale ten boj vyhrajeme, uvidíš ![]()
Díky holky,jste zlatíčka, ale uvidím, jak to dopadne zítra a co řekne Dr.
Eliz to by bylo super se na to mrknout
Poslala bych ti tu adresu na soukromou zprávu. A co za to budeš chtít?
nejlepší asi bude poslat to poštou nebo třeba přes skype a nebo jesti umíš pracovat se zazipovanými soubory tak to pošlu přes úschovnu. do mailu by to asi nešlo. a nechcu za to vůbec nic budu ráda, když ti to pomůže. jestli chceš tak mě napiš na mail ten ti posílám do soukromé zprávy.
piki poslala jsem ti mail do soukromé zprávy tak napiš jestli ti došel
Díky moc Eliz
http://www.celysvet.cz/…le/s3274.gif a jak se říká - pán bůh ti to oplať na dětech ![]()
Ahojky všem.
Elli, teď koukám že jsi z UH.Brodu. Já tam v pátek vyrážím. Dostali jsme doporučení na pana léčitele. Pomohl kolegovi mého manži a dalším jejich třem známým párům … Když mi to vyprávěl, tak jsem měla husinu až někde
, neuvěřitelné příběhy … Hlavně to není, „jedna paní povídala“, ale mám to přímo od zdroje, od těch co to prožili … Takže jsem schopná udělat cokoliv a aniž bych dříve o tomto vůbec pomyslela, tak tam jedeme … Možná je to šílené, ale já tomu věřím !!!
Včera jsem byla u kamarádky a ňuchňala jsem si miminko a to mě ještě víc nabudilo, že prostě co nejdříve CHCI už být těhulka a mít vlastní !!!! A prostě se tak stane, že jo holky !!!! Musí nám to vyjít !!! ![]()
A mohla bych taky poprosit o to „Tajemství“, jestli to není oprásklé ![]()
ílo jestli myslíš lečitele pana gabr… nechci psát celé jméno tak toho poznám - taky jsem k němu chtěla jít nevíš náhodou kolik si za to bere?
Jo jo, to je ono …
Ten kolega s manželkou nemohli dlouuuho otěhu. Paní byla na laparce, na různých vyšetřeních a nevěděli si s ní už rady, IVF nevycházely. Zajela tam, on jí řekl, že do dvou měsíců otěhotní, že to bude holčička a že porodí nad ránem v pondělí. A vše tak vyšlo, porodila nedávno v pondělí před šestou hodinou a mají holčičku…
Naposledy u něho byl další pár (jejich známí). V dubnu. Řekl jim, že to chce čas. Ať prý si vezmou první týden v srpnu dovolenou a snaží se. Ona je teď prý asi v sedmém týdnu… Což tak nějak vychází …
Dalšímu našemu kamarádovi vyléčil cukrovku a to si píchal inzulin …
No prostě do toho jdu.
Manžel tam včera volal a máme přijet na 11 h. Prý si za těhu bere 1000,–, říkala jeho manželka, ale prý to zase funguje, to přesně řekla! To dám … ![]()
O víkendu napíšu dojmy ![]()
ílo budu velice ráda, když napíšeš jak to tam probíhalo možná to u něho zkusím taky, telefon na něho už mám asi půl roku, ale nějak se nemůžu odhodlat a mám to kouset.
Já bych do toho taky sama od sebe nešla. Ale ty příběhy mě tak dostaly, že to prostě musím zkusit. A myslím, že to za to stojí. V životě jsem utratila peníze za větší „kraviny“......
V pátek nebudu na příjmu, ale hned v sobotu dám zprávičku ![]()