Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
16.9.09 10:09
:!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 10:15

piki nevzdávejto!!! uvidíš, že jednou to vyjde taky jsem po druhém iui měla takové myšlenky, ale potom jsem uviděla dvd jmenuje se TAJEMSTVÍ a můj přistup k životu se úplně změnil, když budeš chtít tak ti to nějak pošlu.
no a s těma těhotnýma jsme na tom úplně stejně já když vyjdu ven tak potkávám jenom samé těhotné anebo si pustím telku - těhotná, pustím si rádio - rady pro těhotné. někdy si říkám, že je to provokačka a pak si v duchu představuji jaké to bude až budu těhu já sednu si doma na balkon uvařím si čaj a sním. musíme se s tím poprát a výsledem bude krásný. nevzdávejto!!! a myslím si, že neschopná vůbec nejsi akorát někomu to nejde tak rychle a musí překonat nějaké překážky… a my je překonáme o to to bude potom krásnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
16.9.09 10:26

Piki Eli má pravdu, jen to nevzdávej :srdce: Chápu to, ale ten boj vyhrajeme, uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
16.9.09 10:41

Díky holky,jste zlatíčka, ale uvidím, jak to dopadne zítra a co řekne Dr.

Eliz to by bylo super se na to mrknout :D Poslala bych ti tu adresu na soukromou zprávu. A co za to budeš chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 10:55

nejlepší asi bude poslat to poštou nebo třeba přes skype a nebo jesti umíš pracovat se zazipovanými soubory tak to pošlu přes úschovnu. do mailu by to asi nešlo. a nechcu za to vůbec nic budu ráda, když ti to pomůže. jestli chceš tak mě napiš na mail ten ti posílám do soukromé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 10:58

piki poslala jsem ti mail do soukromé zprávy tak napiš jestli ti došel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
16.9.09 11:14

Eliz tak jsem ti to poslala tím e-mailem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 11:17

piki mail mě došel zítra ti to pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
16.9.09 11:27

Díky moc Eliz :D http://www.celysvet.cz/…le/s3274.gif a jak se říká - pán bůh ti to oplať na dětech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.9.09 12:08

Ahojky všem.

Elli, teď koukám že jsi z UH.Brodu. Já tam v pátek vyrážím. Dostali jsme doporučení na pana léčitele. Pomohl kolegovi mého manži a dalším jejich třem známým párům … Když mi to vyprávěl, tak jsem měla husinu až někde :-), neuvěřitelné příběhy … Hlavně to není, „jedna paní povídala“, ale mám to přímo od zdroje, od těch co to prožili … Takže jsem schopná udělat cokoliv a aniž bych dříve o tomto vůbec pomyslela, tak tam jedeme … Možná je to šílené, ale já tomu věřím !!!

Včera jsem byla u kamarádky a ňuchňala jsem si miminko a to mě ještě víc nabudilo, že prostě co nejdříve CHCI už být těhulka a mít vlastní !!!! A prostě se tak stane, že jo holky !!!! Musí nám to vyjít !!! :wink:

A mohla bych taky poprosit o to „Tajemství“, jestli to není oprásklé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 12:30

ílo jestli myslíš lečitele pana gabr… nechci psát celé jméno tak toho poznám - taky jsem k němu chtěla jít nevíš náhodou kolik si za to bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.9.09 12:42

Jo jo, to je ono …

Ten kolega s manželkou nemohli dlouuuho otěhu. Paní byla na laparce, na různých vyšetřeních a nevěděli si s ní už rady, IVF nevycházely. Zajela tam, on jí řekl, že do dvou měsíců otěhotní, že to bude holčička a že porodí nad ránem v pondělí. A vše tak vyšlo, porodila nedávno v pondělí před šestou hodinou a mají holčičku…
Naposledy u něho byl další pár (jejich známí). V dubnu. Řekl jim, že to chce čas. Ať prý si vezmou první týden v srpnu dovolenou a snaží se. Ona je teď prý asi v sedmém týdnu… Což tak nějak vychází …
Dalšímu našemu kamarádovi vyléčil cukrovku a to si píchal inzulin …

No prostě do toho jdu.

Manžel tam včera volal a máme přijet na 11 h. Prý si za těhu bere 1000,–, říkala jeho manželka, ale prý to zase funguje, to přesně řekla! To dám … ;-)

O víkendu napíšu dojmy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 12:49

ílo budu velice ráda, když napíšeš jak to tam probíhalo možná to u něho zkusím taky, telefon na něho už mám asi půl roku, ale nějak se nemůžu odhodlat a mám to kouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.9.09 12:53

Já bych do toho taky sama od sebe nešla. Ale ty příběhy mě tak dostaly, že to prostě musím zkusit. A myslím, že to za to stojí. V životě jsem utratila peníze za větší „kraviny“......

V pátek nebudu na příjmu, ale hned v sobotu dám zprávičku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.9.09 12:57

uuuuuuuuuuuž se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie