Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Verunko!
No jak je? Jak myslis? Je mi porad zle. Vylezu na ulici a je mi na zvraceni. Nesnasim jakekoli pachy, zveda se mi ze vseho zaludek. No a ta zacpa, ta mi taky dava zahul. Manzel ma zakazano pouzivat parfemy. Kazdou chvili unavena, bez nalady atd. Jinak zizalce bije srdicko, 150 za minutu. Jak jsem to slysela, tak jsem se rozplakala. Neuveritelne…
Elli!
Hodne stesti ![]()
Stepi!
Pichani injekci je prochazka ruzovou zahradou. Bud pozitivni a mysli na uspech.
Ahoj holky,
díky za povzbuzení, snad to taky zvládnu ![]()
ELI ! - Držím palečky!!!!
čauky holky tak už ti mám za sebou a před sebou čekání, ale to uteče.
Dnes IUI bylo i celkem tak trošičku bolestivé než minule. Jak jsem přišla domů šla jsem na záchod a měla jsem nějaký hlen nebo výtok nebo možná zbytek spermi s troškou růžové krve a teď jsem byla zase na záchodě a mám to znovu takové růžové špinění nevíte co to může být? Taky mě trošku bolí podbříšek.
Nevím jestli mám zavolat dr.
Ahoj Eli,
ten růžový výtok, nebo hlen, je zbytek spermošek s tekutinou, kterou používají při čištění semene, ta má prý růžovou barvu. Ale mám to z druhé ruky, někdo o tom tady taky psal, tak to není z mé zkušenosti.
Já se teprve chystám na IUI, po konzultaci s gyndr.
díky štěpi jsem z toho trochu vyplašená při první IUI jsem nic takového něměla. Teď mám i takové menší bolesti v podbříšku tak nevím co to znamená.
a co stimuluješ ze léky?
já se první bála IUI, nevěděla jsem do čeho jdu, ale vůbec nic to není je to úplně v pohodě ![]()
zatím ještě nestimuluju, akorát beru 6 měs. Duphaston, teď začátkem září jdu ke gyndr. a od něj se dozvím, jak dál… Chtěla bych to zkusit v nativu,ale nevím co na to CAR
Manžel jde ještě 31.8. na 2. SPG, tak uvídíme, co ty jeho výsledky… No já jsem z toho taky pěkně vyjukaná… !
Vůbec nevím, jak to u mě ještě bude probíhat… jen doufám, že to zvládnu…
Tobě držím palečky, ať ti to konečně vyjde… ![]()
Elli!
Tak pecka mas to za sebou
Co se tyce te ruzove tekutiny o tom jsem psala ja. Spermatozoidy se pred IUI pripravuji a to prave v teto naruzovele kapaline. Ktera slouzi jako pozitivni a vyzivove prostredi pro spermatozoidy. Videla jsem to na vlastni oci protoze doktor mi to ukazal a navic po zavedeni katetru mi to tam pak vsechno vstriknul muj manzel. Ty bolesti v podbrisku jsou naprosto normalni a take je mozne spineni, coz k tomu pry take patri. Takze bud naprosto v klidu.
Ze me tato ruzova tekutina zacala vytekat az na druhy den. Bolesti jsem mela strasne. Hlavne to ted ty prvni dva dny radeji prolez v pelechu.
aha díky tak aspoň vím, že to v pořádku. já už moc ty bolesti nemám skoro už žádné a bylo to jenom takové slabé pobolívání v podbříšku, ale určitě se ještě budu zítra šetřit a střídat postel a počítačem
. strašně moc bych si přála aby nám to vyšlo
jo a ještě nevíte jaké jsou dobré vitamíny pro chlapy? jako na dobré sperma? slyšela jsem že stačí selen a vitamín E…
Ahojky
Eli - gratuluji k IUI, doufám, že to dobře dopadne!!!
Holky už ti o tom „výtoku“ napsaly vše.
Pro chlapy je dobrá MACA např. od Dr. Popova
![]()
Ahoj beo tak to máš to samé co já, snad to brzy přejde. jinak držim palečky elizabetě.
Ahoj Simco!
Jo jo verim ti… Ale za par tydnu uz by nam melo byt lepe. Uz bych si to tehu chtela zacit trochu uzivat, ne jen porad objimat zachodovou misu… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se objednala na první konzultaci do GESTu. Všude měli hrozné čekací doby ( až na listopad ) a tady mě objednali na 2. října. Tak jsem zvědavá…
Manželovi budou hned dělat SPG, tak snad ty jeho potvůrky budou ve formě!!!
Snad jsem si vybrala dobrý CAR… ![]()
Přeji všem pěkný den a těhulkám co nejméně času, stráveného u zachodové mísy!!! ![]()