Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
6.8.09 22:17

Elli,
blazen urcite nejsi… Ja jsem si udelala 2 testik 12 dni po IUI a pak dalsi a dalsi. A proste jsem tomu nemohla uverit, a kdyz mi to potvrdili z krve. Tam uz se s realitou musim smirit. Jsem stastna, ze to takhle dopadlo. Na poprve. A verim, ze i tobe se to povede a i ostatnim snazilkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.8.09 19:31

holky, pls…pls…,když jste si píchly pregnyl za jak dlouho jste šli na IUI jako za kolok hodin a jak velké jste měli folíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.8.09 19:53

Eli - šla jsem tak jako ty, přesně za 36 hod. a folík měl 2 dny před IUI 24mm, prto jsem musela jít už 12DC a ještě jsem měla další 2 o něco málo menší!
Copak se děje???

• Citovat
  • Upravit
173
8.8.09 20:11

Nevím, mám takový špatný pocit, že se to asi nestihlo jako tá moje ovu. Měla jsem den předtím strašně velké bolesti jako u MS a střílelo mě to do stehen tak jsem měla asi ovu den předem no a to by se mělo do 12 hodin oplodnit a to taky nevychází.
Na IUI můžu chodit každý měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.8.09 20:22

Myslím, že můžeš chodit každý měsíc.
Třeba to OVU nebyla, Pregnyl by ti ji měl „načasovat“.
Já jsem chodila na IUI každý druhý měsíc.
V PO budeš testovat nebo už jsi to nevydržela a testla???

• Citovat
  • Upravit
173
8.8.09 20:26

Testovat budu v pondělí. Mám strach, že může být test ještě zkreslený pregnylem. Jo a ten utrogestan nebo prednisol se na testu neukáže? Každý den mě to strašně moc láká testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.8.09 20:42

Nenene, Predinson ani Utroš na TT vliv nemají, jen Pregnyl - to je dávka HCG hormonu.

• Citovat
  • Upravit
23505
8.8.09 20:45
ellizabet píše:
Na IUI můžu chodit každý měsíc?

Můžeš, ale pojišťovna hradí jen 6 ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.8.09 20:48

No v pondělí budu 12 dní po pregnylu tak už by se mě měla ukázat správná hodnota jestli to vyšlo né? Začínají mě bolet záda - že by nástup MS? Ach jo moje nervy. MS mám dostat v pátek 14.8 - no snad jí už nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.8.09 21:13

10. den po IUI už jsem tam měla //, le jetli chceš mít úplnou jistotu tak vydrž až na ten 14. den :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
436
9.8.09 02:14

Ahoj holky!
Elli, maximalne na tebe dopada nervozita. Ja jsem si myslela to same, nejak mi ty datumy nesly dohromady. Mne pichli Pregnil a na IUI jsem sla 24 hodin po, proste druhy den. Den pred Pregnylem jsem mela 3 velike foliky (2 praskli , kazdy z jednoho vajecniku) a v den Pregnylu jsem mela jen jeden. Doktor mi rekl, ze mame mit po Pregnylu styk odpoledne a klidne jeste v podvecer. A druhy den jsem sla na IUI. Potom jeste komentoval, ze pokud to vyjde, tak se nikdy nebude vedet, jestli to bylo z naseho tuleni a nebo z te IUI. Mela jsem stejne bolesti jako ty. S telem se deje milion veci a tva mysl to vse navic ovlivnuje. Ale bud v klidu. Doktor vi co dela. Ver tomu, ze to vyjde. Drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.8.09 07:34

Dnes ráno jsem si dělala test a nevyšlo nám to :cry: . Jsem strašně moc smutná. Budu to muset všechno podstoupit znovu posbírám zbytek sil a v pátek na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.8.09 08:40

Elli - nebuď smutná! Třeba je na testování ještě brzo :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
173
11.8.09 14:13

Je možní aby by mě OVU test ukazoval //? Mám asi 4 dny přes MS. Beru prednisol a utrogestan může to mít na test vliv?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.8.09 14:44

Elli - a co TT???
S OVUtesty zkušenost nemám žádnou!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie