Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Elli,
blazen urcite nejsi… Ja jsem si udelala 2 testik 12 dni po IUI a pak dalsi a dalsi. A proste jsem tomu nemohla uverit, a kdyz mi to potvrdili z krve. Tam uz se s realitou musim smirit. Jsem stastna, ze to takhle dopadlo. Na poprve. A verim, ze i tobe se to povede a i ostatnim snazilkam.
holky, pls…pls…,když jste si píchly pregnyl za jak dlouho jste šli na IUI jako za kolok hodin a jak velké jste měli folíky
Eli - šla jsem tak jako ty, přesně za 36 hod. a folík měl 2 dny před IUI 24mm, prto jsem musela jít už 12DC a ještě jsem měla další 2 o něco málo menší!
Copak se děje???
Nevím, mám takový špatný pocit, že se to asi nestihlo jako tá moje ovu. Měla jsem den předtím strašně velké bolesti jako u MS a střílelo mě to do stehen tak jsem měla asi ovu den předem no a to by se mělo do 12 hodin oplodnit a to taky nevychází.
Na IUI můžu chodit každý měsíc?
Myslím, že můžeš chodit každý měsíc.
Třeba to OVU nebyla, Pregnyl by ti ji měl „načasovat“.
Já jsem chodila na IUI každý druhý měsíc.
V PO budeš testovat nebo už jsi to nevydržela a testla???
Testovat budu v pondělí. Mám strach, že může být test ještě zkreslený pregnylem. Jo a ten utrogestan nebo prednisol se na testu neukáže? Každý den mě to strašně moc láká testovat.
Nenene, Predinson ani Utroš na TT vliv nemají, jen Pregnyl - to je dávka HCG hormonu.
ellizabet píše:
Na IUI můžu chodit každý měsíc?
Můžeš, ale pojišťovna hradí jen 6 ročně.
No v pondělí budu 12 dní po pregnylu tak už by se mě měla ukázat správná hodnota jestli to vyšlo né? Začínají mě bolet záda - že by nástup MS? Ach jo moje nervy. MS mám dostat v pátek 14.8 - no snad jí už nedostanu
10. den po IUI už jsem tam měla //, le jetli chceš mít úplnou jistotu tak vydrž až na ten 14. den
![]()
Ahoj holky!
Elli, maximalne na tebe dopada nervozita. Ja jsem si myslela to same, nejak mi ty datumy nesly dohromady. Mne pichli Pregnil a na IUI jsem sla 24 hodin po, proste druhy den. Den pred Pregnylem jsem mela 3 velike foliky (2 praskli , kazdy z jednoho vajecniku) a v den Pregnylu jsem mela jen jeden. Doktor mi rekl, ze mame mit po Pregnylu styk odpoledne a klidne jeste v podvecer. A druhy den jsem sla na IUI. Potom jeste komentoval, ze pokud to vyjde, tak se nikdy nebude vedet, jestli to bylo z naseho tuleni a nebo z te IUI. Mela jsem stejne bolesti jako ty. S telem se deje milion veci a tva mysl to vse navic ovlivnuje. Ale bud v klidu. Doktor vi co dela. Ver tomu, ze to vyjde. Drzim palecky.
Dnes ráno jsem si dělala test a nevyšlo nám to
. Jsem strašně moc smutná. Budu to muset všechno podstoupit znovu posbírám zbytek sil a v pátek na KO.
Je možní aby by mě OVU test ukazoval //? Mám asi 4 dny přes MS. Beru prednisol a utrogestan může to mít na test vliv?????