Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
28.7.09 12:16

To je super, držím co mám :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
173
28.7.09 12:24

veronika: jak jsem dnes byla na té kontrole u dr. chovance tak mám ještě teď otevřenou pusu a nemůže tomu uvěřít byl to úplně jiný doktor, hned jak jsem vešla do ordinace tak se usmíval a dokonce i trošku žertoval a ptal se kde přítel pracuje a jaké je tam počasí a tak, no jsem úplně v šoku - vůbec se mi z ordinace nechtěloa mám strašně dobrou náladu i když mě moc nepotěšil. Zjistil, že mám levý vaječník celkem vysoko, co myslíš vadí to hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.7.09 12:27

Jojo, on pan dr. je někdy v dobrém rozmaru a je srandista. jak jsem ti říkala, na něho si člověk musí zvyknout a když tam chodíš častěji tak i on změní přístup! Ty první konzultace jsou šílené, ale pak je to v pohodě!

No a s tím vaječníkem vůbec nevím!
Co říkal dr.?

• Citovat
  • Upravit
173
28.7.09 12:37

No, že záleží na tom čím je to způsobené, když mi dělal utz tak k tomu levému se nemohl dostat a musel dělat utz přes břicho aby se podíval na folík. Prý zkusíme tak 2× IUI a pak by mě poslal na laparoskopii čím to může být, ale prý si myslí by to mohlo vyjít a upčitě to stojí za zkoušku, tak nevím mám pochybnosti, ale nějak to dopadne akorát už si nejsem tak jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.7.09 12:40

Pochybnosti neměj, protože stejně nevíš ze které strany bude OVU!!!
Třeba ten levý vaječník ani potřebovat nebudeš :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
173
28.7.09 12:57

No právě při mojí smůle bude právě ten levý mít OVU jsou tam 2 folíky. A tá ovulace se každý měsíc střídá? Jednou z levého a pak z prvého nebo je to pokaždé jinak a tělo si to určuje samo? Na to jsem se úplně zapoměla zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.7.09 13:07

Teoreticky by jsi měla mít každý měsíc OVU z jiného vaječníku, ale každý je jiný a nemusí to tak být!
Nevím to jistě, ale vůbec nemusí být OVU z toho vaječníku kde je víc folíků! Budeš se muset zeptat dr. :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
436
28.7.09 17:59

Jo jo Verunko…
Nic jineho mi nezbyva, nez vydrzet. Rano mam nutkani capnout ten test a s chuti ho pocurat, ale taky citim takovou uzkost a strach z vysledku. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.7.09 18:46

To chápu :wink: :wink: :wink:
Kdy by ti měla dorazit MS?

• Citovat
  • Upravit
436
28.7.09 21:21

Mela by dorazit 1.8. Jsem netrpeliva a uz hazim flintu do zita a hledam jinou kliniku. Co s clovekem dela zoufalstvi a nevedomi… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
30.7.09 19:14

IUI mám naplánovano na zítra na 10:00, ale mám takový pocit, že právě mě prasknul folík - mám asi už těď ovulaci. Do kdy od prasknutí folíku je šance otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
31.7.09 19:18

Tak jsem dnes po mojí první IUI. Zákrok byl v poho teď jenom to čekání… ach jo to bude… Chci se zeptat, když jsem dojela domů měla jsem na kalhotkách takový bílý výtok nebo co to bylo - nevíte jestli to nemohli být spermi?

veronika: tak jsem se ptala na ten můj včerejší problém a bylo mě řečeno že to nemuselo být zrovna OVO a že když jsem měla na poslední návštěvě folíky jen 17 mm tak by neměli prasknout tak brzo. Jak jsem přišla domů udělala jsem si i test na OVU (ten jsem včera doma neměla) a měla jsem tu druhou čárku takovou slabou myslíš že OVU test nebyl dnešním IUI nějak ovlivněný? Jo a to nejlepší nakonec zákrok mi dělal dr. Horvát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.7.09 19:46

Ahoj
Moc gratuluji k 1.IUI a doufám, že bude i poslední!!! :wink: :wink: :wink:
Ten výtok, to bude nejspíš vytékající sperma, ale to vůbec nevadí - určitě zbylo dost na cestování k vajíčku! Nabalila jsi jim i mapu :oops: :oops: :oops:

OVU testy neznám, nemám s tím vůůůbec žádnou zkušenost.

No a dr. Horváta nemusím už vůbec, taky mi dělal jedno IUI a byla jsem u něho na konzultaci a byla to hrůza - tlačil mě do IVF a řekl mi, že už mi další IUI nepodepíše a to jsem měla teprve 2 zasebou! Naštěstí jsem se domluvila se sestřičkou a ta nevěděla co mi dr. řekl a tak mě napsala, že mám 1DC zavolat a že některý dr. zahájí stimulaci na IUI a to bylo naše poslední IUI Karolínka :lol: :lol: :lol:

Moooc držím palečky ať vám to výjde :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
173
31.7.09 20:26

Díky a neboj mapu jsem jim balit nemusela po těch 5 letech musí znát cestu nazpamět :lol: už aby bylo 14 dní zamnou a měla pozitivní těhu byla bych ten nejštěstnější človek na světe. Snad se na más konečně usměje štestí - jdu už dnes do hajan - dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.7.09 20:56

Pěkně odpočívej a chovej se jako těhulka :wink: :wink: :wink:
Ani nevíš jak bych ti to přála, vím čím si procházíte! :? :? :?
Nám obě dětičky spinakjí už asi od půl 8mé tak máme s manželem krásný večer - dali jsme si pizzu a vínko a užíváme si klidu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex