1. trimestr těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
31.7.18 08:52

@Kikulele Kapacky nemaji pomahat proti zvraceni, ale proti hypoglykemii a dehydrataci z nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.7.18 09:32

@KarolB Mně si v práci prohlížela jedna sestřička na oddělení a hned se zeptala, zda čekám miminko :D No, vysvětlovat ji, jak jsem vlastně zatím jen nafouklá, byla docela komedie, když to břicho vypadá jak vypadá :D A kdypak máš první prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
31.7.18 09:46

@Nela1993 Uz ji mam za sebou. Mela jsem trochu potize a mam praci neslucitelnou s tehotenstvim, takze jsem doma.. ;) V patek jsem byla na utz a prcek mel uz 1cm! :dance: Pristi ctvrtek, to budu 7+1, jdu na potvrzeni srdicka.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.7.18 11:14

@KarolB Téda :) Tak to ti závidím, že jsi prcka viděla. To čekání je fakt ubíjející :D Každopádně tedy gratulace a užívej těhotenství plnými doušky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
31.7.18 11:24

Já jsem dnes 9+1 a bylo mi špatně týden a sobotou to zkončilo. Bolel mě žaludek že jsem měla pocit že mi ho někdo trhá z těla. Tak moc jsem si přála zvracet a nešlo to :? . Dnes je mi dobře, po jídle se většinou žaludek ozve ale není to celej den! Čekám třetí mimčo s dvěma prvníma mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
31.7.18 14:55

Buď ráda, že je ti dobře a netrpíš. Já nezvracela vůbec a jiné obtíže též neměla. Hlavně zůstaň v pohodě, mimčo je jistě v pořádku a prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
31.7.18 15:06

@rozand ja nebyla dehydrovana pit jsem mohla uplne v pohode ale vsechno co jsem snedla letelo ven i 10× denne.Po kapacce to bylo cca tyden v pohode pote se to zase vratilo a zvracela jsem tak 5× denne,ale nevim je to mozny ja tomu nerozumim nejsem doktor. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
1.8.18 03:43

Holky posledbi dobou me v noci v tuhle stejnou dobu poboliva bricho tak divne nevim jestli je to jak pred mens nebo jsko u hladu nebo zacpa nebo tupa bolest proste neni to moc ale je to neprijemne ze me to vzbudi…je to moje prvni tehotenstvi a dneska jsem 9+2,mate to nektera podobne?je tohle normalni?dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.8.18 05:15

@Tulipankaa Já se hlásím, v prvním trimestru mě bolelo břicho někdy i dost intenzivně. Je to normální, jak se zvětšuje děloha, uvolňují svaly a vazy atd. Já to teda ještě měla víc kvůli srůstům po dvou operacích, ale i bez nich je to normální. Řekl mi to jak doktor, tak i kamarádka si na to stěžovala, kdyz byla těhotná. Můžeš zkusit hořčík- pozor, jen hořčík, ne s Bčkem atd, poraď se v lékárně nebo s doktorem. Mně dost pomohl.
Jediné co by Tě mělo zalarmovat by byly křeče v břiše, ale tupá bolest, nebo i ostrá, ale jednoznačně ve svalech (to jsem měla já) může být. Ale jestli máš pochybnosti, klidně jdi k doktorovi, lepší 3× zbytečně, než něco zanedbat. V těhotenství platí dvojnásob. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.8.18 07:00

Jste všechny strašně zlaté, děkuji za předání zkušeností :) myslím, že každá maminka si říká, že je to určitě v pořádku, jen ten strach tam je taky :) co se týče těch bolestí, jak některé píšete, tak pár dní po vynechání měsíčků mi začaly křeče, ted mě sem tam pobolívá a píchá v podbřišku, ale to by snad ještě pořád mělo být v normě. Každopádně v pondělí poprvé uvidím prďolku, tak se strašně těším. :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
1.8.18 07:44

@Hazentla dekuji ti moc za odpoved! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie