Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kies presne to rika pritel…darovanemu koni… jenze ja tu samou sedacku videla v jinejch barvach a byla lepsi..no proste je mi do breku
ze musi mit neco co nechci aby mela
ale tak stejnak ted budu kupovat tu 9-18..takze ma smulu…
ta 9-36 je spis az kdyz dite v aute moc nespi ![]()
@sabkaj no ono i rozpeti 9-36 mluvi za vse… Sedel by v ni muj 11m syn a mohla bych v ni ‚skoro‘ sedet ja se 44kilama?! To je teda pekna kravovina
Tak ji vytahnete potom, no;-) nebo jen na cestu k tchyni ![]()
@Kies no taky jsem premyslela nad tim ze ji budu davat jen k nim ![]()
a co jinak tvuj maly umi nebo dela?
nase mala ma tokove divne zvyky
bojim se aby to nebyli priznaky postizni…trba otevre pusu dokoran a zacne jakoby tlacit ale na jako bobek az se zacne cela klepat…ale jako klepat umyslne
@sabkaj psala jsem co umi… ‚Vrchol‘ je, ze chodi za jednu rucicku a ja jen cekam na den, kdy se pusti ‚ruky‘ nebo neceho a pujde sam (zatim jen udela tri kroky od manzela ke me)
Z ceho mam ale radost je, ze krasne papa! Uplne ukazkove, mam v okoli deti, co u toho delaj bordel, vyrval a ja nevim co… On je takovy zlaty
A zadne ‚divne‘ priznaky na nem nepozoruju
Mluvilas o tom s doktorkou?!
@Kies taky zaciname chodit za jednu rucicky..ale jeste se mooc boji…takze pro me bylo nejlepsi kdyz sama presla od taburetku ke stolku ![]()
nemluvila ptz me vsichni rikaj ze je to normalni ze kazdy dite ma neco sveho co dela jenom ono
vis jak, jako ono to je strasne vtipny ![]()
ale bojim se noo prsote je to moje zlaticko ![]()
@sabkaj to Met uz chodi ‚bez piva‘ (zacinal, jak kdyby jich vypil 5), ale furt se ne a ne pustit, ani ho nedrzim, jen prstik, ale sam ne-e
Ja taky myslim, ze tva dcerka ma na ‚vykyvy‘ jeste narok
proc hned myslis neco divneho, mysli pozitivne ![]()
@Kies ja vim.. ono jakoby tlaci..a pritel ji rika at to nedela nebo ji prdne cevka v mozku..
ale dneska jsme tlačili..ja ukazovala a ona opakovala.. na nocnicku a vtlacila poradnej bobek..atk jsme meli radost obe
tkze to k necemu je dobre ![]()
@sabkaj ahoj, Tvoje malá je šikovná a to tlačení náš malej taky dělal, doktorka mi řekla, že to nevadí, taky jsem z toho měla strach jestli to neznamená něco špatného. Jen si říkám, jestli není brzy, aby malá nebyla na mlíčku. Vím, že si psala, že sunar nechtěla a dáváš kaši ve flašce, ale myslím, že je v tomhle věku pořád mlíčko důležitý
@montinka s tim mlickem se neda nic delat..dr me rekla ze musim zkouset..tak jsme skouseli a nic… proste nechce..nevim proc…zkousela jsem i norm. mliko a nic..tak ted babo rad..nevim nevim co delat
jinak jsem rada ze nase mala to nedela sama.) hned je mi lip
@sabkaj napadlo mě dávat nemléčné kaše, ty se připravují z kojeneckého mlíčka, v kaši by ji sunar vadit nemusel a nebo zkusit dát mlíčko do hrníčku, ze kterého pije čaj. Tu kaši do flaštičky děláš z vody nebo z mlíčka?
@sabkaj no vidis, malej se taky poprve na nocniku hned vykakal a desne se u toho chechtal, ale odplenkovanib udu resit az vlete
@montinka pokud ma dostatek jinych mlecnych vyrobku, tak mleko uz neni ‚nutne‘, rekla Dr., mne… Jelepsi ho pit a UM nez kravske, ale kdyz nechce, tak je kravina nutit… Moje mama takhle segre nutila a nepozre diky tomu nic mlecneho dodnes, kdy uz je to zenska samozrejme
@montinka ano zkousela jsem i ty nemlecne..ale to ji jede jen z kravskeho..takze radsi delam mlecne ptz tam je aspon nejaky obsah UM ![]()
jinak kazde rano má jogurt a pote namazany chleba/rohlik obcas ji tam dam syr platkovy.. a vecer kase…to je zaklad…jinak je kazdy den jiny ![]()
@Kies nutit určitě ne, myslela jsem spíš zkusit to jinak nabídnout, pak by jí to třeba nevadilo, např. v té nemléčné kaši nebo dát mlíčko do hrníčku. Pokud i tak nechce, tak se nedá nic dělat
@montinka zkousela jsem to vseljak…az s toho prestala jist kasi ze lzicky
takze to mam ted za to ![]()
ale tak jsem rada ze tu kasi sni aspon z flasky aspon neco ![]()
@sabkaj tak aspoň něco v té kaši, malá je ale vnímavá, že pozná z jakého mlíčka je kaše připravená. Asi nebude mléčný typ
a tím jak už papá běžné věci, tak už jí mlíčko nechybí