Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
CHci s ezeptat kolik meri a vazi vase deti ve 13 mesicich nebo okolo tohodle veku?my meli naposledy necelich 10kg a to uz ma asi 2 mesice stejne a meril naposled asi 80cm neni to malo?maly neni je hlavne takovy pekne trosku oplacany hlavne nohy ma jako sloupy rika kamardka
dekuji za odpoved
Ahoj,každé miminko je trochu jiné,ale my měli v roce 9 a pul a 78 cm
nemyslím,ze je to málo,i když my mame holčičku ![]()
andulik ma taky kolem deseti kil a 80 cm
ma skoro rok a dva mesice to mela naposled nejak zacatkem prosince co vim … treba honzik ten mel v roce kolem 74cm a cca 8kilo necelych co si tak vzpominam ![]()
tak náš měl 83 cm a něco přes 11,5 kila… Podle mě je 80 cm dost. Náš malej byl s těma 83 cm na cca 90 percentilu ![]()
Jinak se stačí mrknout do takové té modré knížečky, co je u zdravotního průkazu, je tam tabulka a podle toho se můžeš kouknout, kde se mrně pohybuje… ![]()
naše malá měla tolik na dvou letech. Teda asi 10,5 kilo a kolem 82 cm…
syn měl v roce 75, dvojčata budou podobně, 81 cm měl syn v roce a půl.
Koukni na jakém je percentilu. Myslím, že je vyšší než většina ![]()
Můj syn měl 80cm a vážil 12,2kg.. Zdravě krmený,bez zdr.problémů.Jen má neskutečně těžký a pevný kosti. Až vyroste,bude z něj další Arnie Schwarzeneger
A teď ve 3 letech má 103cm a 17 kg… Moje záda trpííííííííííí
Ahoj. To je úplně v pořádku. Lea měla na roce 12,5kg a 83cm. A její kamarádka zase 8kg a 76cm. Vypadají vedle sebe jako obr a trpaslík. Nikdo by neřekl že jsou od sebe jenom necelý měsíc. ![]()
Myslím, že má skvělé proporce!
Jinak syn měl v roku 10,5kg a 80cm, takže skoro stejně a je prý trochu vyšší. (Podle oblečení určitě, dáváme o číslo až dvě větší). On se ten růst po roku už zpomaluje, už nebude tak rychle přibírat ani růst.
Krasna vaha i vyska, je to myslim tak akorat!!! Krasny „prumer“! ![]()
Ahoj my máme v roce 8,5 kg a 73 cm, každé dítě je jiné, neřeš to ![]()
je to v pohode, nas prostredni mel v roce 10kg a 75cm (a to mu teda pridali par centimetru) a nejstarsi mel 9,8kg a 80cm , tak bych rekla, ze takova norma ![]()
Tak přesně tyhle míry měl Adámek v 10ti měsících
A teď je to kluk samá ruka samá noha - míry by měli být jen orientační protože to o dítěti vůbec nic nevypovídá ![]()