10m kaká 3x denně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mě tak teď kakal syn (skoro 2 roky) po nemoci skoro měsíc. Davala sem probiotika a strava úplně bez mlika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli mu není nějak špatně, bříško nebolí, nezvrací, tak to nemusí být problém. Z různé stravy je různá stolice a u každého je to taky jiné. Já chodím na velkou 3× denně celý život a složení je někdy taky řidší, jednu dobu mě honili po testech potravinových alergií a kde čeho všeho, ale žádný problém nemám, prostě moje trávení takhle funguje.
- Citovat
- Upravit
Mě takhle kluci 9m kakaji od 8m vždy, když jim rostou zuby… To mají zásadně průjem aspoň týden v kuse… A pak vyleze zub nebo dva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Mě tak teď kakal syn (skoro 2 roky) po nemoci skoro měsíc. Davala sem probiotika a strava úplně bez mlika.
No po nemoci asi není, měl týden horečky, ale to prý byly zoubky, to už je asi 3 týdny… Jinak kravské zavedené nemá, ale v noci je na Um.
Probiotika vám píše dr. nebo kupujete volně? Děkuji
- Citovat
- Upravit
@Elea9 píše:
Mě takhle kluci 9m kakaji od 8m vždy, když jim rostou zuby… To mají zásadně průjem aspoň týden v kuse… A pak vyleze zub nebo dva
@Kriss Tina píše:
Nerostou zuby? To může být k tomu.
Když nám zuby nerostou, ani jiný zdrav. problém nepozoruji. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, prosím o radu. Mám syna 10m, od necelých 4m je na um, od cca 5m prikrmujeme. Už má zavedené vše, až na sezónní ovoce, které teď není. Jídlo má mimo snídaně také už vše… Teď týden mi kaká 3× denně, a většinou je to skoro prujmoveho složení, někdy tuhá stolice, jak kdy… Před asi 3 dny jsem začala dávat hodně banán, mrkev, rýži, aby měl co nejhustci stravu. Pití hlídám, nepije zrovna vzorove, ale své standartni mnozstvi tekutin nijak nesnizil. Naopak se mi v noci začal budit víc na mliko. Měl 2.veceri a pak až třeba 3h ráno a 7h, ted má pulnoc až 1h v noci a ranní mliko posunul cca na 4-5h a někdy i 8h, jindy už rovnou svačinu… Vysadila jsem jogurty, nedávám nic, co by mu mohlo drazdit žaludek, střeva a tak.
Setkaly jste se s tím některá?