Tekutiny u 8měsíčního dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám sedmiměsíční a za den vypije možná tak 100 ml. Dokud prevazuje kojení nad příkrmy, tak prý teoreticky nepotřebuje pít vůbec. Respektive se napije při kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně na pohodu. Nemohla jsi dítěti ublížit, plen má pocuranych dost. Nabizej vodu, zvýšit počet prikrmů a dál koj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu položit taky otázku?
Já mám osmiměsíčního kluka na UM od 4. měsíce. uM pil dobre, ale jak jsme začali nahrazovat mléko příkrmy (od cca 5. Měsíce ) tak mléka ubývalo a nic jiného pít nechce. Do teď pil 230ml ráno a cca 100ml odpoledne. Víc nic. Ale teď mu rostou zuby a odmítá pít, jíst.. dnes vypil sotva 200ml ![]()
Zkoušela jsem různé čaje, vodu, džusy, domaci šťávy z ovoce i kupovane.. nic nechce.
Vodu nebo jinou variantu tekutin nabízím u každého jídla a i mezi nimy ale odmítá.
Máte nějakou radu jak ho naučit pitný režim?
Moc dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebovala bych asi nějaký názor. Máme 8mi měsíčního prcka a dávám mu pít z hrnečku bbox s brčkem, který má 240 ml. Ten vypije a někdy i trochu víc. Příkrmů a svačinam moc nedá, půl jogurtu a trochu ovoce sní. Večer má kaši. Před spaním, 1 až 2× v noci a 1× ráno kojím, ale moc toho asi nevypije. UM vůbec nepije, to odmítá. Teď k problému. Kamarádka mi poslala nějaký článek o pitnem režimu děti a podle výpočtu by naše dítko mělo vypít 800 až 1200 ml tekutin. Myslím, že to nedá ani náhodou. Mám teď výčitky, že jsem pití nenabizela častěji a mám obavu, že jsem mohla tímto zadelat na nějaké pozdější potíže.
Co si o tom myslíte? Děkuji všem