Tekutiny u 8měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.22 10:53

Tekutiny u 8mi měsíčního ditete

Ahoj, potřebovala bych asi nějaký názor. Máme 8mi měsíčního prcka a dávám mu pít z hrnečku bbox s brčkem, který má 240 ml. Ten vypije a někdy i trochu víc. Příkrmů a svačinam moc nedá, půl jogurtu a trochu ovoce sní. Večer má kaši. Před spaním, 1 až 2× v noci a 1× ráno kojím, ale moc toho asi nevypije. UM vůbec nepije, to odmítá. Teď k problému. Kamarádka mi poslala nějaký článek o pitnem režimu děti a podle výpočtu by naše dítko mělo vypít 800 až 1200 ml tekutin. Myslím, že to nedá ani náhodou. Mám teď výčitky, že jsem pití nenabizela častěji a mám obavu, že jsem mohla tímto zadelat na nějaké pozdější potíže. :,( Co si o tom myslíte? Děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
24.1.22 11:32

Mám sedmiměsíční a za den vypije možná tak 100 ml. Dokud prevazuje kojení nad příkrmy, tak prý teoreticky nepotřebuje pít vůbec. Respektive se napije při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
24.1.22 11:34

Jinak má dost počůraných plen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 12:12

@Nicole 1234 no, má minimálně 4 přes den a 3 v noci

• Citovat
  • Upravit
4071
24.1.22 15:23

Úplně na pohodu. Nemohla jsi dítěti ublížit, plen má pocuranych dost. Nabizej vodu, zvýšit počet prikrmů a dál koj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.22 20:28

Ahoj, můžu položit taky otázku?
Já mám osmiměsíčního kluka na UM od 4. měsíce. uM pil dobre, ale jak jsme začali nahrazovat mléko příkrmy (od cca 5. Měsíce ) tak mléka ubývalo a nic jiného pít nechce. Do teď pil 230ml ráno a cca 100ml odpoledne. Víc nic. Ale teď mu rostou zuby a odmítá pít, jíst.. dnes vypil sotva 200ml :(
Zkoušela jsem různé čaje, vodu, džusy, domaci šťávy z ovoce i kupovane.. nic nechce.

Vodu nebo jinou variantu tekutin nabízím u každého jídla a i mezi nimy ale odmítá.

Máte nějakou radu jak ho naučit pitný režim?
Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko