Byt 1+1 a mimi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
19.2.12 13:14

já myslím, že bychom se měli učit od našich čínských spoluobčanů, u nich jich žije několik na několika m2 :mrgreen: Ale to jen pro zasmátí. My bydlíme ve 2kk, velikost 39.5 m2. Ve dvou letech prcka se začneme poohlížet po větším. A jako špatná matka si kvůli tomu nepřipadám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.2.12 13:18

Klíííd.Jasně,že to jde!!! Žijem taky v 1+1 ,plus malý pokojík v podkroví.Akorát nás je o trochu víc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.2.12 13:21
farska píše:
Klíííd.Jasně,že to jde!!! Žijem taky v 1+1 ,plus malý pokojík v podkroví.Akorát nás je o trochu víc :mavam:

Tak vy vítězíte :lol: Jak to máte uspořádané? Podkroví mají děti a vy spíte dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.2.12 13:25

Ne,Angu,u nas jde o pronajem pididomku. Dole v pokoji spime ja a manzel a nad nama dcery proastredni(vestavne patro). NO a nahore v malem pokojiku je pokoj nejstarsi dcery,ktera ale v noci sdili pokoj s nejmladsi segrou a kdyz ta chce nad ranem kojit,tak mne privola dcera mobilem(ta nejstarsi-ta nejmladsi se jeste telefonovat zcela nenaucila,ale vypilujem :* :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.2.12 13:27

Ahoj, neboj dá se to. Taky máme byt 1+1, necelých 40m2, prcka 1,5 roku, 2 kočky a manžel třísměnný provoz. A dá se to. V pokoji zůstala naše postel, postýlka, komoda s televizí, rohový stolek s PC a skříň, jinak šlo všechno pryč, aby měla malá trochu prostor na hraní. Úložný prostor jsme vyřešili tak, že se vybourala klasická vestavěná paneláková skříň v předsíni a nechali jsme si udělat velikou až ke stropu, rohovou, která zároveň zakrývá stěnu umakartového jádra. A spousta věcí se vejde do úložných boxů pod postel. Dcera je od malička naučená, že u nás úplné ticho je možná kolem půlnoci :) , takže ji při spaní nevadí puštěná Tv, rádio, hrčení pračky a kupodivu ani vysavač. A když manžel chrní po noční, jsme v kuchyni. A rozhodně si nepřipadnu jako nezodpovědná matka :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
19.2.12 13:27
Anonymní píše:
Ahoj ženy, zakládám tuto diskuzi protože si občas připadám zoufale. Máme byt 1+1 necelých 40m2 a čekáme neplánovaně prcka. Cítím se jako nezodpovědná matka, že nemohu teď když nemám žádné finance a manžel vydělá teď tak akorát pořídit větší byt. Hledáme ve stejné ceně jako máme tu jedničku ale zatím bezúspěšně. Prcek se narodí za dva měsíce. Před otěhotněním jsem skončila na pracáku kvůli snižování stavů. Dá se v takovém bytě zatím žít?

Proc, jako nezodpoevdna matka ? VSak mu poskytnes strechu nad hlavou, ne ? My bydlime v 2+1, 49m2. Da se to, i kdyz si nekdy rikam, ze by se hodil jeste jeden mimi pokoj, zvlastneted pres zimu…Jak je pekne, tak jsme skoro porad venku. Casem taky asi budeme shanet neco vetsiho, ale ted nam to staci.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.12 13:30

My máme kuchyň s obývakem dohromady je to velká místnost a pak ještě jednu mísnost a tam jsou děti je taky velká a zatím nám to stačí :mrgreen: (děti máme dvě)

• Citovat
  • Upravit
50725
19.2.12 13:35
farska píše:
Ne,Angu,u nas jde o pronajem pididomku. Dole v pokoji spime ja a manzel a nad nama dcery proastredni(vestavne patro). NO a nahore v malem pokojiku je pokoj nejstarsi dcery,ktera ale v noci sdili pokoj s nejmladsi segrou a kdyz ta chce nad ranem kojit,tak mne privola dcera mobilem(ta nejstarsi-ta nejmladsi se jeste telefonovat zcela nenaucila,ale vypilujem :* :mrgreen: )

Hezky, dá se… Jak je vyšší strop, tak je to super. My máme asi 2,4 m, takže patra nehrozí - to by bylo jinší kafe :mrgreen:

To máte dobrý systém :D Malá by mě pobavila, kdyby už uměla prozvonit na kojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
19.2.12 13:35

Ahoj taky máme 1+1 a čékáme druhé dítě a nezodpovědně si nepřipadám.

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
19.2.12 14:34

Ahojky , my jsme taky bydlely v 1+1 s dítětem . No přiznám se bylo to šílený musely jsme se přestěhovat do většího. Malé nebyl ani rok a už jsme se tam skoro nevešly :zed: . Já úplně šílela. Do začátku to jde , ale čím je dítě větší tím potřebuje více věcí.

• Citovat
  • Upravit
1171
19.2.12 14:41

My máme teda 2kk se zahrádkou, asi 55 metrů. Čekáme druhé (první je v nebíčku), jsme asi nějaký divný, ale přijde mi to hrozně malinkatý, vlastně nevím ani proč, když objektivně je to byt celkem ok. Jsem chytře koupila novou postel, nádhernou, ale jaksi hoodně velikou, ještě než jsem zjistila že jsem poprvé těhu - a tak celkem dost problém vymyslet chytře kam dát postýlku :mrgreen: No ale snad to půjde, jinak se naštvu a koupím jinou postel a bude :lol:
Taky máme nádherný nový gauč v obýváku, všichni nám ho závidí jak je prostorný, ale ted bych si pořídila asi menší…prostě chce to fakt uvažovat o velikosti a množství pořízeného nábytku. A pak se to dá vždycky ;)
Taky bych chtěla do obýváku pořídit zašupovací dveře, nějaké vkusné, kvůli prostoru, sem by se to hodilo, ale přítel o tom nechce ani slyšet :roll: Chtěla bych do prostoru kam se otevírají dát přebalovák/komodu na přebavolvání a uložení věcí pro mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
19.2.12 14:52

Jo a máme 6 kočéék :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.2.12 15:01

manžel bydlel s rodiči do svých šesti let v garsonce a dalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.2.12 15:17

Tak my s přítelem máme rozlohu bytu 90m, je to na mě moc velký, a co já bych dala za 2+kk , utulnější, menší, dítě věčně na očích a hlavně klid od tchánovcu… bydlíme totiž v baráku se dvěma bytovejma jednotkama. Je to v poho, ale pořád ten pocit že jsou dole oni a mohou k nám často chodit na návštěvu, my tak trochu užírá na soukromí:D

A ted čekáme první škvrnátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
19.2.12 15:46

určitě se to dá.. mi jsme v bytě 2+1 3 ale už teď je tu málo místa přes všechny věci.. lehátka atd… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová