Byt 1+1 a mimi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
19.2.12 15:47

u nás ale větší byty nejsou k prodeji, přijde mi že velké byty vlastní většinou důchodci a malinké byty mladé rodiny s dětmi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.2.12 16:27

Ahojda, určitě se to zvládnout dá! Moje kamarádka takhle bydlela 3 a půl roku, všichni si zvykli a nikomu na tom nepřišlo nic divnýho! :nevim: Ovšem pokud tvůj protějšek nesměnuje, to si neumím moc představit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.2.12 18:02
Anonymní píše:
Ahoj ženy, zakládám tuto diskuzi protože si občas připadám zoufale. Máme byt 1+1 necelých 40m2 a čekáme neplánovaně prcka. Cítím se jako nezodpovědná matka, že nemohu teď když nemám žádné finance a manžel vydělá teď tak akorát pořídit větší byt. Hledáme ve stejné ceně jako máme tu jedničku ale zatím bezúspěšně. Prcek se narodí za dva měsíce. Před otěhotněním jsem skončila na pracáku kvůli snižování stavů. Dá se v takovém bytě zatím žít?

Ahoj :mavam: ,take jsme zili v 1+1 kdyz jsem otehotnela..ale zrovna tou dobou nam koncila najemni smlouva a uz jsme planovali i bez mimca stehovani do vetsiho..takze par dnu po potvrzeni tehu jsme se stehovali do 2+1..ale taky to neni na porad…az bude mala vetsi, bude potrebovat svuj pokojik…a to uz se snad dockame naseho vysneneho „rodinneho domu“.. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
19.2.12 20:26

Ahoj, když jsem otěhotněla, bydleli jsme v 1+kk. Když se syn narodil, dalo se to, ale bylo to náročný hlavně pro manžela, protože se nemohl pořádně vyspat. Pak jsme se přestěhovali do 3+1 a teď bydlíme v domečku. Mužu říct, že do tý doby, než se ti prcek začne pohybovat, lézt, si to v tom malým bytě dokážu představit, ale jak začne lézt a chodit, už by to asi moc nešlo. Držím palce, ať je mimčo zdravé a vyřešíte bydlení, tak jak chcete. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.2.12 10:28

Ahoj, také jsme měli1+1 a s prckem jsme takto žili, ale když malá měla 4 měsíce,tak jsme se stěhovali do většího. Myslím si,že s mimi to jde,ale pak s větším už je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 09:06

Ocitli jsme se v situaci, kdy bydlime v byte 1+1 v pronájmu za moc pekne penízky v super lokalitě…ale teď cekame dvojčata. Manžel pracuje na směny, takže i nocni…bojime se jak to zvládneme. Min. než já budu opět pracovat to musíme tady vydržet, hold nemáme penízky :cert: Je někdo kdo tak bydli??? Nebo jsme fakt krkavci rodiče??? Nevíme co máme dělat :zed:

• Citovat
  • Upravit
12327
25.11.14 09:15

My bydlíme v 1+1 máme teda jedno dítě a manžel dělá od rána do večera takže přijde unavený a chce mít chvíli svůj klid, ale bohužel :?. Ze začátku to bylo dost náročný, máme uřvaný dítě který prořvalo x hodin v noci, manžel nevyspaný unavený, pořád sme byli protivný celkově to dost zamávalo teda i se vztahem…můžu říct že až po 2,5 letech je to krapet lepší, ale jak říkám máme dost protivné uřvané dítě…mít klidné spavé je to jinak…manžel už přemýšlel i nad postelí v kuchyni ze začátku :think:. Ale jediný co nás teď uklidňuje je vidina našeho baráčku kam půjdem do roka, takže to nás drží nad vodou…dál žít v 1+1 je nereálné…pokud máme větší kuchyň doporučuji manželovi postel tam…a pokud chodí na noční tak teda nevím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
29.1.15 18:16

12m2

Tak my bydlíme v 1+1 a pokoj ve kterém žijeme má 12m2. Doufám, že do roka už bude i mimi a zatím co jsme zkoušeli pokoj uzpůsobit tak nám vyšel takto. Sice nic extra, ale vleze se tam vše. Naproti posteli bude na zdi TV, pod ním přebalovací pultík. Vedle psací stůl - muž ještě studuje. Na 12m2 se toho moc vymyslet nedá, ale pokud by někdo měl radu, sem s ní! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
29.1.15 18:24
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, zakládám tuto diskuzi protože si občas připadám zoufale. Máme byt 1+1 necelých 40m2 a čekáme neplánovaně prcka. Cítím se jako nezodpovědná matka, že nemohu teď když nemám žádné finance a manžel vydělá teď tak akorát pořídit větší byt. Hledáme ve stejné ceně jako máme tu jedničku ale zatím bezúspěšně. Prcek se narodí za dva měsíce. Před otěhotněním jsem skončila na pracáku kvůli snižování stavů. Dá se v takovém bytě zatím žít?

Klídek, my máme 28 m2. Skoro pětiměsíční mimčo a fungujeme úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
29.1.15 18:37

Kamarádi měly jen jednu místnost tu pak přehradily stěnou na pokoj a kuchyn a mala tam byla do 3 let, pak sehnaly větší a švagrová to samé dostala jen takový startovací byt take jen jedna místnost ve které bylo všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.1.15 18:46

@kiwa

Pořiďte si manželskou postel na patře, pod to se dá šooupnout ještě klidně gauč nebo pracovní koutek, ze začátku když bude mimi to je blbý asi bys musela spát dole abys nemusela pořád slízat kvůli kojení, anebo spát na gauči, ovšem přibyde tím dost místa.

třeba tady:

http://nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/…dka-praha-4/#…

nebo se dá spát i v kuchyni mrkni na fotky:

http://www.prozeny.cz/…pade-parkety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
29.1.15 18:48

@Big boss Postel v patře jsme taky zvažovali. Jen teda během těhotenství a kojícím období si to nedovedu představit. Takže jedině až pak… a to upřímně doufám, že už budeme ve větším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.1.15 19:17

Ja myslim, ze to je v pohode. Akorat k ty televizi. Blby bude, az pujde mimi spat. Sice ji ztlumite, ale po pokoji bude blikat svetlo a to je pro dite neprijemny. Ale treba mu to vadit nebude. Jde o to, ze nebude spat v klidu. My mame na chalupe jen pricku bez dveri a i tak je ta tv znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
29.1.15 19:19

@Pomka Já vím, ale my ji nemáme kam jinam dát :nevim: v kuchyni místo není. Vyzkouší se v praxi, ještě třeba pomůžou nebesa, který teda jsem neměla v plánu kupovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.1.15 19:35

@kiwa ja to chapu, ze nemate nejspis misto, ale ber to v potaz. Ja tohle neresila a ted to vidim. Tellu mame fakt na minimum, sotva jde slyset a stejne je ten obraz rusivej. Ja bych snad i poridila sluchatka a postylku nedavala tak, aby na tv videlo. Ty nebesa by mohly trochu pomoct. Jinak my mame telku a dvoumistnej gauc prave v kuchyni nastesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová