Byt 1+1 a mimi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5241
29.1.15 20:03

https://www.youtube.com/watch?…

Tady jsou skvělé vychytávky do malého bytu.
My se například díváme na televizi v kuchyni. Sedíme u stolu a přes notebook sledujeme TV, nebo si povídáme. Malou necháváme spinkat v pokoji v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
29.1.15 20:24

@Pomka Jako ta TV bude na takovým držáku, kterej se bude dát otáčet. :nevim: Uvidíme no. Já jsem ráda, že je to alespoň nějak uspořádaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
29.1.15 20:25

@Honska jj to jsem viděla. Bohužel byt není náš a nechceme do něj příliš investovat. Do dvou let se stěhujeme. Tak jen přečkat ty 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
29.1.15 21:17
@Annnet píše:
Máme stejný byt jako vy a k tomu kočku a fretku. Prcek se narodí za necelé 2 měsíce a máme v plánu tu pak ještě tak 3 roky vydržet, tak doufám, že to půjde :nevim:

Teda, to jde? To bych vůbec neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.1.15 21:28

@Lotuska koukam ze jsem tento prispevek psala pred 3lety a porad jsme ve stejnem byte. Ale druhy prcek na ceste a uz se budem snad brzy stehovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
30.1.15 09:23

@kiwa někde jsem četla, že vadí to blikání TV. Do čtyř měsíců jsem malou kojila a dívala se na zprávy. Potom jí to začalo rušit. Takže my večer trávíme v kuchyni. A je to hodně malá kuchyňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
30.1.15 09:27

My jsme si mysleli - tada manžel si myslel, že v našem minibytečku vydržíme tak ty dva roky. Ale chci vidět, až malá poleze a pak až začne chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
31.1.15 08:55

@Honska Zrovna včera jsem to řešila s mužem. Uvidíme jak se to bude prckovi zamlouvat a když to bude rušit, půjdeme do kuchyně a tam nejspíš koupíme nějakou mini TV. Jen si nedokážu představit třeba Titanik na židli :D. Pak přítel navrhoval tvorbu sourozence :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
31.1.15 13:02

@kiwa zvykli jsme si. Já u televize v kuchyni vyrábím šperky, nebo háčkuju, chlap je taky v pohodě. Kdyby byla kuchyň větší mohli bychom v ní mít nějaký malý gaučík, nebo křeslo. A s malým miminkem je člověk rád, že může jít brzy spát - na nějaké dlouhé koukání to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.1.15 13:48

@Annnet Tak super, že to tak klape. Druhé dítko na cestě je důkazem.:-) Tak gratuluju. Ať se dobře bydlí, i v tom novém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová