Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mam dotaz ma dcera ma 15 dnes mi volal ucitelka ze nechodi do skoly protoze se ji posmivaji
poradili by jste mi co zni mam delay kdyz do pasgaku ji dat nechci?
@cecetka píše:
Dobreho psychologa a zmenit skolu.
Naprosto souhlasím.
@cecetka @KiwiT ja ji uplne servala dala ji zaracha :‚( a vytahla na ni varechu a zitra mame jit do skoly bude tam i vychovna poradkyne :‘( myslite ze to je od dcery vina ze tam nesla? Bala se mi to rict
@Kristen00 píše:
@cecetka @KiwiT ja ji uplne servala dala ji zaracha :‚( a vytahla na ni varechu a zitra mame jit do skoly bude tam i vychovna poradkyne :‘( myslite ze to je od dcery vina ze tam nesla? Bala se mi to rict
Nedivím se, že ti to neřekla, když se chováš tahle. Můžeš mi prosím tě vysvětlit, jak jí bití a zarach může pomoci? Pak se jí děti přestanou posmívat? Moc nechápu tvoje „řešení“. Zeptej se výchovné poradkyně na dobrého psychologa, kam tvoje dcera začne docházet, a změňte školu.
@KiwiT prave skolu je zbytecne menit uz jednou jsme menilu kvuli sportu a ted jde do 9 vzala jsem to tak ze to je jeji chyba a pritom oni ji se posmivaji
A do kolika let je pastak a z jakrho duvodu by jste treba dali dite do pastaku?
@Kristen00 píše:
@KiwiT prave skolu je zbytecne menit uz jednou jsme menilu kvuli sportu a ted jde do 9 vzala jsem to tak ze to je jeji chyba a pritom oni ji se posmivaji
Omluvila ses jí za to bití? Ptala ses jí, jak se cítí a co by pro ní bylo dobré a co si o tom myslí? Třeba by chtěla změnit školu, proč se jí nezeptáš? Je to patnáctiletý člověk, dokáže se sama rozhodovat a uvažovat.
@Kristen00 píše:
A do kolika let je pastak a z jakrho duvodu by jste treba dali dite do pastaku?
Ty se o ní necheš starat? Zní to tak totiž.
@KiwiT ne za nic jsem se ji neomluvila prisla zamnou ja brecela ona chtela at ji obejmu ale ja ji tekla ze ne ze ji nechci ani videt
@Kristen00 píše:
@KiwiT ne za nic jsem se ji neomluvila prisla zamnou ja brecela ona chtela at ji obejmu ale ja ji tekla ze ne ze ji nechci ani videt
Ty jsi dospělý člověk? Uvědomuješ si, jak se chováš? Je to tvoje dítě, které jsi porodila a máš povinnost se o něj starat, tak se tak chovej. Padej se jí omluvit, obej mi jí a zeptej se jí, jestli by chtěla na jinou školu nebo jak by to chtěla řešit.
@Kristen00 píše:
@KiwiT rekla jsem ji ze je devka atd… A ze ji uz nechci
Ty budeš asi troll.