Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kristen00 píše:
@KiwiT ne za nic jsem se ji neomluvila prisla zamnou ja brecela ona chtela at ji obejmu ale ja ji tekla ze ne ze ji nechci ani videt
Ty jsi dospělý člověk? Uvědomuješ si, jak se chováš? Je to tvoje dítě, které jsi porodila a máš povinnost se o něj starat, tak se tak chovej. Padej se jí omluvit, obej mi jí a zeptej se jí, jestli by chtěla na jinou školu nebo jak by to chtěla řešit.
@Kristen00 píše:
@KiwiT rekla jsem ji ze je devka atd… A ze ji uz nechci
Ty budeš asi troll.
@Kristen00 píše:
@cecetka @KiwiT ja ji uplne servala dala ji zaracha :‚( a vytahla na ni varechu a zitra mame jit do skoly bude tam i vychovna poradkyne :‘( myslite ze to je od dcery vina ze tam nesla? Bala se mi to rict
Ty jsi ta dcera, viď…
Tak za prvé, škole bych se nevyhýbala, ať se naučíš nevyjadřovat se jako hotentot.
Podle popisu je vztah s mámou dost divoký. Píšeš jakoby za mamku, ale promítáš do toho své pocity. „vzala jsem to jako, že je to její chyba, a přitom oni se jí posmívají“… Pamatuju si to z předchozí diskuze. „zbila jsem jí a zakázala jí dvacetiletého přítele, a přitom oni nic nedělali, hlídali jeho bráchu“.
Co se „pasťáku“ týče, záleží jak moc velké problémy máš. Jak dlouho do tý školy nechodíš?
@KiwiT nebudu se ji za nic omlouvat ma zaracha a hotovo a pujde do pastaku
@Kristen00 píše:
@KiwiT prave skolu je zbytecne menit uz jednou jsme menilu kvuli sportu a ted jde do 9 vzala jsem to tak ze to je jeji chyba a pritom oni ji se posmivaji
Asi to tak zbytečné nebude, když do té školy nechodí a má tam problémy pravděpodobně se šikanou. Vzít vařechu je sice asi jednoduší, ale na 15.letou holku?! Promluv si s dcerou i učitelkou - ta bude sdílnější a určitě situaci i nastíní, když ti sama řekla, že se jí ostatní smějí.
Příspěvek upraven 22.06.16 v 21:29
@Bábrdl nebylo tu nedávno taky takové divné téma? Matka ji nazvala stejně, nakonec to vypadalo, že to taky založila ta dcerunka.
@vokishka píše:
@Bábrdl nebylo tu nedávno taky takové divné téma? Matka ji nazvala stejně, nakonec to vypadalo, že to taky založila ta dcerunka.
Zdá se mi to celkem pravděpodobné ![]()
@Bábrdl něco o tom, že by chtěla jít bydlet k babičce nebo kam.
@Bábrdl píše:
Ty jsi ta dcera, viď…Tak za prvé, škole bych se nevyhýbala, ať se naučíš nevyjadřovat se jako hotentot.
Podle popisu je vztah s mámou dost divoký. Píšeš jakoby za mamku, ale promítáš do toho své pocity. „vzala jsem to jako, že je to její chyba, a přitom oni se jí posmívají“… Pamatuju si to z předchozí diskuze. „zbila jsem jí a zakázala jí dvacetiletého přítele, a přitom oni nic nedělali, hlídali jeho bráchu“.
Co se „pasťáku“ týče, záleží jak moc velké problémy máš. Jak dlouho do tý školy nechodíš?
Nechodi do skoly dva tydny kvuli posmechu
@Kristen00 píše:
Aha, tak z posledních příspěvků už máme jasno.
![]()
@Kristen00 píše:
Prosím tě klid. Půlku toho, co se ti teď děje v hlavě, dělají hormony.
Máš přeci ještě tu babičku. I kdyby se mamka nakrásně rozhodla, že už o tebe pečovat nedokáže, můžeš to zkusit s babičkou.
Proč se ti vlastně v té škole smějou?
@Kristen00 píše:
@KiwiT rekla jsem ji ze je devka atd… A ze ji uz nechci
To je vtip?
Co jsi to proboha za matku? Říct své dceři, že je děuka
Z toho je mi fakt zle ![]()
@Kristen00 píše:
a ty tam půjdeš hned za ní
,nevěřím ani slovo co píšeš
@Kristen00 píše:
Nechodi do skoly dva tydny kvuli posmechu
Aha a proč se jí smějou?
(není to doufám proto, že o sobě mluví v třetí osobě?) ![]()
Né, promiň, fakt. proč se ti smějou? A kolik spolužáků? Všichni?