15 letá puberťačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.18 14:41

Akorát tedy ona je taková co jí znám jen teď je to víc tedy

• Citovat
  • Upravit
5866
9.2.18 14:45
@Anonymní píše:
Jj to bych ještě chápala jako příznak puberty, ale ty ostatní věci sou divný

Mně přijdou všechny ty věci, cos napsala, úplně normální..a zvlášť jestli je taková odjakživa, tak má i něco v povaze a zbytek umocnila ta puberta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 14:46
@Paola21 píše:
Mně přijdou všechny ty věci, cos napsala, úplně normální..a zvlášť jestli je taková odjakživa, tak má i něco v povaze a zbytek umocnila ta puberta :nevim:

Asi ano, ta povaha bude taková plus tedy ta puberta. S touto povahou to bude mi t fakt těžký v kolektivu, v práci…

• Citovat
  • Upravit
5866
9.2.18 14:48
@Anonymní píše:
Asi ano, ta povaha bude taková plus tedy ta puberta. S touto povahou to bude mi t fakt těžký v kolektivu, v práci…

Práci lze najít takovou, aby nepracovala v kolektivu.) Myslím, že si poradí, podobných lidí je víc a třeba najde podobně smýšlejícího „parťáka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 14:50
@Paola21 píše:
Práci lze najít takovou, aby nepracovala v kolektivu.) Myslím, že si poradí, podobných lidí je víc a třeba najde podobně smýšlejícího „parťáka“

Jj to je možné, ale soužití je fakt těžký. Např něco se v domě stane např spadnou dveře, kluci zavolají taťku nebo mě, ale ona je překročí když dám takový příklad

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.18 14:51

Nebo v létě na zahradě grilujeme plný ruce práce a ona sedí a říká chtělo by to taky zeleninu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5866
9.2.18 14:54
@Anonymní píše:
Nebo v létě na zahradě grilujeme plný ruce práce a ona sedí a říká chtělo by to taky zeleninu :nevim:

I s těma dveřma i s tím grilováním mi to přijde na puberťáka normální, mají všechno na háku a pomáhat je pruda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
9.2.18 15:17

Tak za mě je to taky jedna z variant puberty. Měla jsem to dost podobně, jediný s kým jsem si rozuměla byly knihy. navíc jsem vždycky byly spíš melancholik, introvert což jsem v pubertě zdárně maskovala nafrněností, naježeností, spruzelostí, vnitřně jsem totiž byla přecitlivělá a zranitelná. částečně to odezní po pubertě a částečně se s tím naučí pracovat. Hlavně ji netahejte k psychiatrovi, to chtěla moje máma, já odmítla dobrovolně jít, tak šla sama, tak jí řekl, ať se srovná sama se sebou a mě nechá na pokoji :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.2.18 15:18

Klasická puberta, navíc holka to má asi těžké :nevim: Jestli má málo povinností, je to problém hlavně u jejího otce, ne? Ty nejsi její matka, abys jí nějaké zadávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33440
9.2.18 15:29
@EmmaAnna píše:
Klasická puberta, navíc holka to má asi těžké :nevim: Jestli má málo povinností, je to problém hlavně u jejího otce, ne? Ty nejsi její matka, abys jí nějaké zadávala.

Co? Proč by jí nemohla něco zadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.2.18 15:57

@arinecka Proč by měla úkolovat dítě, které není její? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.18 16:03

@EmmaAnna protože určitou dobu žije v její domácnosti. Normálně by se měla zapojit jako všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33440
9.2.18 16:10
@EmmaAnna píše:
@arinecka Proč by měla úkolovat dítě, které není její? :nevim:

Protože tam s nimi žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 17:15

Ano žije s nama manžel také bychovává mé dítě a já jí znám od jejích tří let. Ptávě byla moje chyba, že jsem nikdy po ní nic nechtěla, měla se tu jak královna, která nedělá nic. A teď se střídají s klukama spravedlivě, dělají spolu myčku, vymášejí koš a v sobotu si děti společně umyjí svoji koupelnu. Jinak nedělají nic, takže si myslim, že v tomto to má dobré

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.18 17:16

Přece jí nebudu přehlížet a občas davat úkol jen mým klukům, to bych jí vyčleňovala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML