16 měsíční prsofil

Anonymní
3.12.21 02:43

16 měsiční prsofil

Mám 16 m dítě. Večer/v noci usíná u prsu. Do teď to byla výhoda, ale teď už to je děs. Pořád se v noci budí a já už nemůžu, je to pořád horší, dříve se tolik nebudil. Ještě mu teď lezou zuby, tak se po odcucnutí vzbudí a takhle ho pak v noci uspávám i víc než hodinu. Tohle se už prostě nedá. Uvažuji kojení utnout úplně - myslíte, že z toho bude mít traumu? Je děsný závislák a moment kojení je pro něj snad největší extáze…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
825
3.12.21 05:56

Myslim si, ze z toho nebude mit trauma, ale bala bych se, abys z odstavovani v dobe, kdy diteti rostou zuby a nespi, nemela trauma ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
3.12.21 06:34

Myslím, že trauma mít nebude. Ale odstavit dítě zrovna při růstu zubů :think: to mi nepřijde dobrý nápad. Spánek se tím může ještě víc zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.12.21 07:18

Taky bych s odstavováním počkala, až přejdou ty zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.12.21 07:48

Zkusila bych odstavit jen na noc. V úplně stejně situaci jsem se pred par dny rozhodla odstavit na noc 18m syna, s tím, ze jsem sama moc nevěřila, ze to takhle částečně pomůže. první noc hruza, druhou se budil často, ale rychleji vždy usnul, od 3.noci spí celou noc. Večer, ráno a přes den kojim dal. Vím o více rodinách, kterým to takhle fungovalo. Druhá varianta je vydržet, kolem tohoto věku je ta zvýšena potřeba kojení častá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
3.12.21 10:52

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.21 11:03

@Urubamba tohle jsme zkoušeli. Bohužel se nepovedlo. Pak jsem řekla ok, nakojim kolem 12 a pak až ve 4 ráno. 2 noci to šlo, mrně spalo s tatínkem. Pak šel tatínek do práce, prcek ke mě a je to ještě horší. Když měl tatínek 4 dni volna a byl v plánu noční odstav, přijeli prarodiče. Tak zase ohledy na nich, aby se vyspali… a já jsem děsně nas…á, že furt ohledy na všechny a já se hroutím :,(. Už po prcku po nocích i řvu a nesnáším ho :,(.

@Jarka K @kavenka to je hezké, jenomže jemu zuby lezou pořád :(. Už více než měsíc lezou 4ky - jedna pořád nevyšla a teď začínají do toho 3ky. Když budu čekat, až to skončí, asi skočím z okna. :(

On řve, ale stačí, že se dotkne prsa a vše je zázračně v pořádku… jenom tedy po nocích musí někdy dostat čípek na bolest, aby usnul.

• Citovat
  • Upravit
443
3.12.21 11:15
@Anonymní píše:
@Urubamba tohle jsme zkoušeli. Bohužel se nepovedlo. Pak jsem řekla ok, nakojim kolem 12 a pak až ve 4 ráno. 2 noci to šlo, mrně spalo s tatínkem. Pak šel tatínek do práce, prcek ke mě a je to ještě horší. Když měl tatínek 4 dni volna a byl v plánu noční odstav, přijeli prarodiče. Tak zase ohledy na nich, aby se vyspali… a já jsem děsně nas…á, že furt ohledy na všechny a já se hroutím :,(. Už po prcku po nocích i řvu a nesnáším ho :,(.

Aha, já myslím, ze by to chtělo zapojeni tatínka na více než dvě noci. My jsme si v posteli vyměnili strany, takže vedle syna spí manžel a nejmíň 14 dnů to tak zůstane. Nebo proste už mliko nedat vůbec, což bude psychicky náročnější ale taky si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová