Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Kdyz vyhovuje, tak ho nech. Žádné není jedovaté. Dáš radši nějaké, co nebude sedět, protože bude mít o procento lepší hodnocení?
Boha jeho. Tak především dTest už dávno není relevantni zdroj. A především pokud mláděti sedí Sunar tak mu ho nech. Kdyby neseděl tak chápu, ale takhle? Přestaň řešit blbosti, On se ti po tom neotráví.
Dcera měla od narození Nutrilon. Na doporučení lékařů. U syna už jsem se ovlivnit nenechala. Vyzkoušeli jsme asi 3 mléka, nic mu nesedělo. Nakonec jsem vyzkoušela obyč z DM a bylo po problémech. Dr se sice moc netvářila, ale ta měla plnou čekárnu reklamy právě na Nutrilon ![]()
Já měla u prvního syna taky nutrilon a po tom jak ho zabetonoval tak jsem pak už nepoužila ani u jednoho dítěte a teď se ke mě dostalo že prý sunar je to nejhorší m tak se ptám protože já třeba na sunaru vyrostla
Ahoj, jaké mlekoo pouzivate vsimla jsem si ze sunar premium ma úplně jine pomery cukru a tuku nez treba beba, kendamilk atd..ale o dost.. premyslela jsem ze bysme ze sunaru premium zkusili bebu. Protoze mapeho casto boli bříško..ale bojím se aby po te bebe nebyl jak slon kdyz ma takove slozeni rozdílné
Zdravím, prosím vás nevíte někdo jak jsou na tom počáteční kojenecká mléka? Jake je nejlepší? Máme sunar a doslechla jsem se, že prý není dobrý, ale našemu malému vyhovuje. Děkuji