Kojenecké mleko dTest

Anonymní
1.12.21 16:46

Kojenecké mleko dTest

Zdravím, prosím vás nevíte někdo jak jsou na tom počáteční kojenecká mléka? Jake je nejlepší? Máme sunar a doslechla jsem se, že prý není dobrý, ale našemu malému vyhovuje. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
1.12.21 16:48

Tak se na ten dTest podívej ne? :nevim: když jej zminujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.12.21 17:35

Kdyz vyhovuje, tak ho nech. Žádné není jedovaté. Dáš radši nějaké, co nebude sedět, protože bude mít o procento lepší hodnocení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.12.21 17:54

Boha jeho. Tak především dTest už dávno není relevantni zdroj. A především pokud mláděti sedí Sunar tak mu ho nech. Kdyby neseděl tak chápu, ale takhle? Přestaň řešit blbosti, On se ti po tom neotráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.12.21 21:24

Dcera měla od narození Nutrilon. Na doporučení lékařů. U syna už jsem se ovlivnit nenechala. Vyzkoušeli jsme asi 3 mléka, nic mu nesedělo. Nakonec jsem vyzkoušela obyč z DM a bylo po problémech. Dr se sice moc netvářila, ale ta měla plnou čekárnu reklamy právě na Nutrilon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 14:04

Já měla u prvního syna taky nutrilon a po tom jak ho zabetonoval tak jsem pak už nepoužila ani u jednoho dítěte a teď se ke mě dostalo že prý sunar je to nejhorší m tak se ptám protože já třeba na sunaru vyrostla

• Citovat
  • Upravit
LP4
1363
1.3.22 08:16

Ahoj, jaké mlekoo pouzivate vsimla jsem si ze sunar premium ma úplně jine pomery cukru a tuku nez treba beba, kendamilk atd..ale o dost.. premyslela jsem ze bysme ze sunaru premium zkusili bebu. Protoze mapeho casto boli bříško..ale bojím se aby po te bebe nebyl jak slon kdyz ma takove slozeni rozdílné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová