160 ml kaše = 160 ml UM??

347
4.10.08 19:48

160 ml kaše = 160 ml UM??

Ahoj holky a zkusenejsi mamci :-)
Opet bych chtela poprosit o radu a opet se to tyka, jako ostatne temer vzdy v nasem pripade, jidla.
Nas VItek (9m) najednou zacal vecer odmitat UM (delala jsem mu Sunar + nemlecnou Sunarku), rano to jeste jakz takz jde, ale vecer proste otoci hlavicku a nedostanu mu ani dudaka do pusinky. Tak jsem mu zkusila udelat kasi na lzicku a tu basti, zbasti 160 ml. Chtela bych se zeptat, jestli 160 ml kase je jako 160 ml UM nebo je to vic (stejne jako treba u jogurtu, nekde jsem cetla, ze 150 ml jogurtu je asi jako 250ml? UM). VItecek totiz z flasky vypil predtim 220-270 ml UM (pocitam to uz jako hotove mlicko + cca 3 plnejsi odmerky nemlecne kase) a ted sni tech 160 ml kase a mlicko uz zadne nechce. Ani hodinu po jidle, ani pul hodiny, ani hned, ani hodinu a pul po jidle, proste ma dost a nebudi se ani v noci. Mam strach, aby mel za prve dost mlecnych vyrobku (rano vypije cca 200 ml UM) a za druhe aby mel dost tekutin, protoze kdyz do nej za den dostanu 150 ml stavky, tak jsem rada :-/ Ovsem piti naseho milacka, to by bylo zase na dalsi tema :-))
Diky vsem za odpoved, pokud se nejaka tady objevi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
4.10.08 20:26

Ahoj Lupito, tak pokud jde o to, jestli má Vítek dost mléčných výrobků - neřekla bych, že 160 ml UM = 160 ml kaše. Podle mě záleží na tom, kolik té kaše do 160 ml dáš. Pokud stejně jako Sunaru, tak ano, stačí se mrknout na krabici, kde jsou rozepsány výživové hodnoty… Dívala jsem se a na bílkoviny to vychází skoro stejně… Možná je to blbost, ale tak nějak mi to selským rozumem vyšlo :roll:
Pokud to Vítkovi stačí, neřešila bych to…Kdyby měl hlad, zaručeně by se ozval… Spíš bych se snažila zařadit nějaké pití, ale jak jsi psala, je to u vás taky problém :( Znám to, když se prcek zasekne, tak s ním nikdo nehne…
Moje mamina říkala o ségře, že večer vypila 30ml Sunaru a šla spát, dodnes se diví, že vlastně vyrostla :lol:
Asi jsem neporadila, ale snaha byla 8) , ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová