Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ne je to vpořádku,gratuluji ![]()
Já měla po IVF jednou 16 den po ET hCG 550 a podruhé 14 den po ET hCG 650.
Belča píše:
Ne je to vpořádku,gratuluji
Já měla po IVF jednou 16 den po ET hCG 550 a podruhé 14 den po ET hCG 650.
Kéž by!!!! ![]()
Já měla vyšší, ale díky dvojkám… důležitý je, aby bylo příště vyšší - to že roste je důležitý, né jeho výše… Moc držím palce, je to krásný dáreček pod stromeček ![]()
Ale jak píší holky důležitý bude další nárust.Mělo by se to obden zdvojnásobit.
také potichu gratuluji, myslím že je to v pořádku, každý má to hcg jiné, já měla 14den 460tuším a říkaly mi, že ho mam vysoké, znám holky co měly 14den třeba kolem 100, pokud máš pořád // silné čárky a příští týden si nech znova nabrat a to už bude pořádná hodnota, hezky hlad bříško, máte krásný dáreček pod stromeček ![]()
lenaa5 píše:
Já měla 14 den 430 a mám doma dvojčata
Také jsme si nechali zavést 2. Když jsem se dnes tu hodnotu dozvěděla,byla jsem docela zklamaná,že to na dvojky nevypadá. I když už jedny doma mám. ![]()
Po neděli si zajedu znovu na hcg a uvidí se.
MR píše:
také potichu gratuluji, myslím že je to v pořádku, každý má to hcg jiné, já měla 14den 460tuším a říkaly mi, že ho mam vysoké, znám holky co měly 14den třeba kolem 100, pokud máš pořád // silné čárky a příští týden si nech znova nabrat a to už bude pořádná hodnota, hezky hlad bříško, máte krásný dáreček pod stromeček
Přesně tak,asi budu ještě nervoznější,až budu čekat na 2.hodnotu příští týden.
Rozárková píše:
Ahoj holky.
Dnes jsem si nechala nabrat hcg a hodnota je taková,jakou jsem psala.
Mohla by být vyšší,že?
Mohlo by to být i méně… záleží na tom, jak dlouhou jsi měla kultivaci… Já měla 18 dní po ovulaci (14 dní po ET čtyřdenních) hCG 361 a bylo to OK. Důležité je, aby to rostlo (dvojnásobek za 2-3 dny), nezáleží až tak na konkrétní hodnotě.
já měla 14. den přes 900 v obou případech, ale v obou případech dvojky - to číslo máš hezké a nikdy nevíš, kolik jich tam bude, ono to dost mate, ale spíš jedno ![]()
Je to jasně pozitivní, o to jde, čas ukáže, těch okamžiků, kdy se to může podělat, je spousta, ale je to na dobré cestě ![]()
Pokud Tě to uklidní, já jsem měla zavedena dvě embrya deseti a dvanáctibuněčné a 13.den po ET byla hodnota hcg 136 j.
v průběhu těhotenství jsem měla hcg zase naopak spíš vyšší… bylo to jednočetné těhotenství s dobrým koncem ![]()
Ahoj holky.
Dnes jsem si nechala nabrat hcg a hodnota je taková,jakou jsem psala.
Mohla by být vyšší,že?