Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
mám na Vás jen otazečku ohledně toho jak jste se citili v 17tt vím, že u každe ženy je to jiné. Čekám trojčatka- prvorodička jsem na konci17tt a přes den je břiško takove větší, natahuje se prostě vím o něm. V týdnu mě take bolela třísla jakobych bych je cvičila v posilovně a jeden den jsme měla pocit jako bych měla ovulovat (takový pocit mokra) a citila jsme tlak v pochvě - nejdřive jsme panikařila ale řikam, že jsou tam prostě tři tak doufam že příští tyden na kontrole bude vše ok - toto se mi dějej přes den.
Ale vždycky když se teď ráno probudím tak mám pocit, že tam to bříško nemam, citim se vždy ráno tak netěhotně a musim zkontrolovat že ho tam pořád mám:D. Předtím do toho 15tt jsem si nemohla ani lehnout na záda a když jsem se otačela, tak jsem měla pocit, že otačím kombajn😂 😂Ale ted ráno nic citim se jako laňka😂A mohu sini lehnout pohodlněna zada to před tím nebylo možné.
Máte některa podobné zkušenosti jsem z toho malinko nervózní??
Moc Vám děkuji🙂 🙂 🙂
Já myslím ze všechno, co píšeš, je úplně normální. I to menší břicho poránu - mela jsem to taky (ačkoli jen s jednim
) bylo mi vysvětleno že je to tím, že přes noc se tam orgány srovnají zase trošku jinak, proto se ti zda rano menší.
No a pocit mokra, třísla, vsechno je normalni. Tehotenstvi je horská jízda, kdy se ozývají vsechny části těla, o kterých jsi ani nevěděla, že je máš ![]()
Myslim, že jsi úplně v pohodě, tak držím palce ![]()
Já mám “jen” dvojčata
a vcelku netěhotně jsem si přišla také docela dlouho. Doporučuju se přidat na FB do skupiny “Máme dvojčátka trojčátka”. Tam několik trojčecích mamin je.