18měsíční a řev

151
16.9.13 13:29

18 mesicni rev a rev

Ahoj,
mela jsem vecne vysmateho chlapecka a posledni tyden je to s nim hrozny.Rve kvuli kazdy kravine.Ze si sedne blbe na motorku, kdyz mu reknu, ze se neco nedela, chce neco podat, podam mu to a rev, takhle uz jedeme tyden a moje nervy zazivaj maturitu :).Ma i normalni chvilky, kdy blbneme, je veselej, ale spis prevladaj ty urvany. Sorry za anonymitu, ale mam tu hodne znamych a nemusi vedet, co vsechno redim.Tak se chci zeptat, maji nebo to i vase deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
16.9.13 13:32

Dobre tak bez anonymity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 13:33

Mají to i jiné děti ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.9.13 13:34

@Hulu
anonymita nevyšla, ale to nevadí. Řekla bych, že období vzdoru vás doběhlo, obrň si nervy a vydrž, jednou to přejde, jen ho směruj, to jo to né, ale rozčilovat se nemá cenu, musí ho to přejít.
Mám doma čerstvě 2 letou, taky to začlo 17-18 měs. a stále ji to drží :zed: :roll: počítám ještě tak rok a bude to zase zlaté dítě :pankac: Říkej si to přejde, to přejde, bude líp :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.9.13 13:35

:lol: :lol: Promiň, ale nedalo mi to, to je prostě škodolibost :lol:
Ano, známe, začíná období vzdoru. Šílené období pro rodiče. Nejvíc mě tedy dohání k šílenství situace, kdy začne řvát aniž by mi stihla říct, co vlastně chce. Když jí uklidním natolik, aby mi ukázala, že chce pití, tak jí ho podám a ona s ještě větším brekem ho švihne na zem a utíká s pláčem pryč :cert:
Kluk začal… no, nevím, ten byl uřvaný od narození, takže těžko říct, ale holka se mi začla ze zlatíčka na sígra otáčet někdy krátce po roce. Teď jí byli dva a musím říct, že je to lepší. Sice má vzteky pořád, ale teď už aspoň z mého pohledu pochopitelné. Ne takové, že se vztekne i když je jí vyhověno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 13:36

Jo to je přesný, jak nejsem dost rychlá, urazí se a už tu věc vůbec nechce :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.9.13 13:36
@Sibyla0 píše:
Mají to i jiné děti ;) :mrgreen:

diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.9.13 13:38

Mě teď nejvíc vytáčí, když mi do očí na vše řekne nechci, nechci, nechci :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.9.13 13:39

Diky holky :), obdovi vzdoru, no jasne.Ach jo, to bude neco na moje nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
16.9.13 13:40

U nás je přesně tohle, když jí lezou zuby, teď u špičáků je to nejhorší :nevim: Tohle přesně dělá přes den a v noci spí normálně v kuse bez buzení. Když vylezou zuby tak je zase klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.9.13 13:46

Je to normální. Přežij to a zas bude dobře. Do dalšího období vzdoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
16.9.13 13:49

@Kakika jeee, dobra zprava:) ja mam 14 mesicni a cca dva tydny totez, rikala jsem si, ze na obdobi vzdoru je to brzy. Tak jsem rada, ze ne, aspon to mam na co svadet:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
16.9.13 13:50

U prvniho jsem to zažívala velice intenzivně až na to, že on měl období vzdoru od miminka :mrgreen: do 4 let a pak, jako když utne konec vztekaní a histerickych scen před obchodem, žadne lehani si do kaluží nebo bití nejbližších jelikož něco nedostane :mrgreen:…u druheho nic ten to přeskočil, ale ted ma nějake období, kdy vše bojkotuje a malá tak klasika jak pišeš jak nema den a nebo kolikrat i noc řve a uraží se a ja ani netuším proč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
16.9.13 13:52

@Annnet ja taky zaregistrovala, že jak ji něco bolí je šilenáááááá a vzteka se bezduvodně…asi je to bolí a neumí to ventilovat jinak a naše nespí nikdy, takže mam smulu at zuby vyrostou nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.9.13 13:55
@petulatko píše:
@Kakika jeee, dobra zprava:) ja mam 14 mesicni a cca dva tydny totez, rikala jsem si, ze na obdobi vzdoru je to brzy. Tak jsem rada, ze ne, aspon to mam na co svadet:))

No, neboj, na období vzdoru není nikdy brzy a bohužel ani pozdě :lol:
Nejhorší je, jak vysvětlit období vzdoru chlapovi, který si myslí, že jsem na ně moc měká, že jsou rozcapení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí