Kroužky pro batolata - víte o nějakém?

41
15.9.13 14:00

kroužky pro batolata - víte o nějakém?

Najde se v Humpolci nebo v jeho okolí nějaký kroužek pro děcka od 6.měsíců? Na internetu jsem nic nenašla. Chodíte někdo někam? Nebaví mě být pořád doma a ve vsi už znám každé zrnko písku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
15.9.13 14:06

Ahoj jsem z humpolce, prijd do RC cipisek :) otevreno je kazde pondeli az patek od 8:30 do 11:00, pořádají se i různé akce pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
15.9.13 14:07

Ahoj, zkus hudební školu Yamaha, program Robátka. Webovky: yamahaskola.cz Minulý týden se začínalo, tak si tam zavolej a zajdi na zkušební hodinu, jestli by se ti to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
15.9.13 14:15

http://www.helendoron.cz/…cky/humpolec ;-) chodime v prahe a su super a dieta sa aspon nauci anglicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.9.13 14:29

Já bych se přidala a zeptala na nějaký kroužek pro rok a půl starou holčičku v Liberci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.9.13 15:17

Jé, moc díky za tipy! To jsem ráda, že je kam zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.9.13 15:20

@Melody 4 moc díky, co tam všechno s prckama děláte? Lze se k ostatním připojit kdykoli ke komukoli nebo se dělíte na nějaké skupinky s různým zaměřením zábavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.9.13 15:38
@yannetka píše:
@Melody 4 moc díky, co tam všechno s prckama děláte? Lze se k ostatním připojit kdykoli ke komukoli nebo se dělíte na nějaké skupinky s různým zaměřením zábavy?

kdykoliv se muzes pripojit, rozhodne se na skupinky nedelime ;) hele kdyby jsi chtela budu tam v utery kolem 9:15, tak prijd a pokecame :) no co se tam deje, maminky sedi u stolu a pijou kaficko, deti volna zabava :lol: :lol: obcas probiha nejake tvoreni pro deti. Je tam i mala postylka, prebalovak, vse co je potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí