18 měsíců - jaký má režim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
20.1.13 12:59

Ahoj
Vstávání kolem půl 8 ráno, po obědě si malá tak na hodinku zdřímne, v půl 7 koupání a mezi půl 8 a půl 9 večer jde hajat a spinká celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
20.1.13 13:09

Muj malej (17 mesicu) chodi vecer spat o pul osme, usne pekne, protoze u prsa. V noci se mi pak budi tak 3× na kojeni. Do nedavna to bylo jenom 2×, ted se to nejak zhorsilo.

@Kulišanda „Nechápu jak někdo můžete tolerovat buzení co hodinu. Dostala by z avyučenou, nebo bych si jí nevšímala.“ - to je nesmysl, tak to nefunguje. Kdyz si maleho zkusim v noci nevsimat, tak je schopnej rvat a rvat dokud to prso nedostane. To je lepsi ho proste nakojit a zas dat spat. Vyrvat ho nenecham. A dostat za vyucenou??? 8o Proto, ze nemuze spat??? U nas je problem diky tomu kojeni a ja mu proste nevysvetlim, proc nekdy nakojim a jindy odmitam (protoze se podle me probudil moc brzo). No tak radsi holt nakojim znovu…

Rano se budi kolem pul sedme. A pak jde spat kolem jedenacte, pul dvanacte a spi jak kdy, nekdy pul hodky, jindy hodinu a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.1.13 14:11

@Easinka Kvůli tomuto jsem kojení ve 14m odbourala, mám nárok na nepřetržitý spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.1.13 14:17

Vstává mezi 6:30 - 8:00. Po obědě jde spát mezi 13:00-14:00 a spí 1-3 hodiny. večer chodí spát ve 20:00 a spí celou noc. Spí sama v pokojíčku, usíná sama a je kojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.1.13 16:12

My vstáváme okolo 8.00.
Snídá až kolem 9.00, pak jdeme ven nebo si hraje doma.
Okolo 12.30 jde spinkat, spí 1,5-2 hod. Vyjímečně ménně.
Oběd má kolem 16 hod.
Večeři v 19 hod.
Spát chodí po 20.00, spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
20.1.13 16:14

Tak jasne ze sa mala budi kvoli mliecku. Ale odstavit kvoli tomu nehodlam. Jako, mam ju za to zbit :lol:? Alebo nechat revat kym sa nezadusi? To je proste podla mna spatne, nemam to rada a nikdy to praktikovat nebudem. Ved ona sa raz nauci…Ked bola mensia budila sa aj kazdych 20 minut kazdu noc, takze tak 20× za noc sme boli hore. Takze sa to zlepsilo :mrgreen: :mrgreen: Syn (2,5 roka) mi plne kojeny spi celu noc od jeho 2m mimochodom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.1.13 16:29

Malá 17 měsíců, vstává mezi 7,30-8,00, v 8,30 snídaně, pak jdeme ven, svačí venku, návrat ve 12,00, oběd 12,30, pak si chvíli hraje, kolem půl druhé jde spát unavená, spí cca 1-2 hodiny, mezi 16-17h svačinka, když je hezky jdeme ještě ven, nebo už jsme doma a já vařím, uklízím.., přítel už je doma z práce a hraje si s ní :D V 19,00 večeře, pak koupačka mezi 20-20,30 jde spát, spí celou noc :palec: (časy jsou +- jak nám to výjde :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.1.13 16:46

@Žesťovka Máme to úplně stejné :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.1.13 16:57
2× ještě tak nějak chápu…Ale v roce a půl mi to přijde celkem drsný…No budiž. Ale každou hodinu, jak tu někdo píše??? A určitě se ti nebudí z hladu…je to zvyk. ale o tom je tu spoustu jinejch diskusí. Co hodinu bych to netolerovala vůbec. max. jednou, řekla bych pohádku pohladila dala napít a nazdar.
@Easinka píše:
Muj malej (17 mesicu) chodi vecer spat o pul osme, usne pekne, protoze u prsa. V noci se mi pak budi tak 3× na kojeni. Do nedavna to bylo jenom 2×, ted se to nejak zhorsilo.

@Kulišanda „Nechápu jak někdo můžete tolerovat buzení co hodinu. Dostala by z avyučenou, nebo bych si jí nevšímala.“ - to je nesmysl, tak to nefunguje. Kdyz si maleho zkusim v noci nevsimat, tak je schopnej rvat a rvat dokud to prso nedostane. To je lepsi ho proste nakojit a zas dat spat. Vyrvat ho nenecham. A dostat za vyucenou??? 8o Proto, ze nemuze spat??? U nas je problem diky tomu kojeni a ja mu proste nevysvetlim, proc nekdy nakojim a jindy odmitam (protoze se podle me probudil moc brzo). No tak radsi holt nakojim znovu…

Rano se budi kolem pul sedme. A pak jde spat kolem jedenacte, pul dvanacte a spi jak kdy, nekdy pul hodky, jindy hodinu a pul.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.1.13 17:15

Tak dcera (17m) má režim úplně na nic…Vstává kolem osmé ráno a odpo usne až kolem páté, spí cca 2 hod. kdy asi 3× k ní musím jít. Pak je samozřejmě vyspaná, tak bantuje…usne pak až zase kolem desáté. V noci 2× mléko a asi pětkrát jen tak pláč. Už je toho moc, tak na to kňourání přestávám reagovat…Kdyby jsme měli pokoj navíc, jdeme spát s manželem tam, ale bohužel to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.1.13 18:10

@Kulišanda : Tak to bys potřebovala na zkoušku jedno z našich dvojčat :mrgreen:. Je jim 23m a ten jeden je schopnej v noci vstávat kolem 1h a znovu odpadne ve 4h. Nejsou kojený. Pokud jsme ho nechali, tak byl schopnej řvát i 3h a k tomu se poblejt. Teď už tak neřve, ale vzhůru je furt. Musíme znovu nasadit homeo. Chtěla bych radu, jak bys to řešila? Myslim, že by dal za vyučenou tobě 8). Do roka jsme nespali dýl jak 3h v kuse a doteď to není o moc lepší a nic na něj nefunguje, ani doktoři neporadili. Buď ráda, že tvoje dítko si dá říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.1.13 20:00
@teta 278 píše:
@Kulišanda : Tak to bys potřebovala na zkoušku jedno z našich dvojčat :mrgreen:. Je jim 23m a ten jeden je schopnej v noci vstávat kolem 1h a znovu odpadne ve 4h. Nejsou kojený. Pokud jsme ho nechali, tak byl schopnej řvát i 3h a k tomu se poblejt. Teď už tak neřve, ale vzhůru je furt. Musíme znovu nasadit homeo. Chtěla bych radu, jak bys to řešila? Myslim, že by dal za vyučenou tobě 8). Do roka jsme nespali dýl jak 3h v kuse a doteď to není o moc lepší a nic na něj nefunguje, ani doktoři neporadili. Buď ráda, že tvoje dítko si dá říct…

Tak to je mi líto, opravdu nevím…Ale v něčem bude chyba…Ve stavě, v režimu, v neuspokojení nějaké potřeby…Normální to podle mě není. Už mluví? Co ti řekne, proč pláče? jestli chceš, pošli mail, mohu ti zaslat takovou knihu o spánku, mám jí od doktorky. Je ve slovenštině, ale moc pěkná, spoustu příběhů a rad, jak to přirozeně řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.1.13 20:03

A co jí režim předělat? Ráno vzbudit v 7? Nebo nedávat po obědě vůbec, aby chodila večer spát normálně? Já jsem ráda, že si večer s manžou pustíme film, můžu uklízet, nebo se učit do školy. Představa že ještě v 10 řešim děti mě děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
20.1.13 20:17

@Kulišanda co je to za kniha prosim? Dakujem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.1.13 20:34

@Kulišanda Chystám se na to, protože mě to už takhle nebaví. Chci mít večer už klid, přesně jak píšeš. Po obědě nespí, je čilá a až kolem té páté odpadne, nevydrží dýl, třeba aspoň do šesti, aby pak už spala jako do rána. Zkoušela jsem různé finty, ale je už tak unavená, že usne kdekoliv a při čemkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí