Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jé, Mimosku, to byla dlouhá cesta, ale podařilo se to, to je super
ať je zdravá, porod v pohodě a dělá vám jen radost ![]()
Hele, jo, s malou je furt co dělat, teď jsme byli pryč, slavit její narozeniny a jinak je tak vedro a jsem utahaná, že si chodím lehnout s ní ![]()
Je, ty budes testovat na vyroci svatby? To je hezky
. A jaky mas pocity? Me s malou taky cas desne leti, je porad co delat. Zrovna vcera mi manzel rikal, ze tenhle rok tak strasne utekl…
Cítím se netěhotně, jestli se ptáš na tohle… minule mě bolel podbřišek vprostřed, teď jen strany, prsa nic moc a to mi vždycky naskočily i jen z Utrogestanu, jediný, že je mi krapet šoufl, ale to bude taky z těch léků…
No ukaze test, ja si stejne myslim, ze je to pokazdy jiny, ale taky myslim, ze pak budu zkoumat, jestli je to stejny, jako minule…
Taky si říkám, že děloha nemusí bolet, protože už neprochází tak prudkýma změnama, že tam něco je od minule, ale taky prostě čekám na test…
Jo, při transferu jsem neměla paní doktorku, jako minule, ale svého MUDr. a jako dvakrát předtím se nemohl trefit, ani po porodu
takže tomu dávám menší šanci ![]()
Pisu s chybama, vsimnu si toho vzdycky az za nekolik hodin, kdyz to po sobe prectu…
. Me uspesnej transfer delala moje doktorka - Polakova, tak to tobe asi taky, vid? Asi ma sikovny ruce ![]()
Jj, myslím, že tam jiná není, že tam jsou jinak samí chlapi
Káju mám od ní, aspoň tak si to pamatuju ![]()