Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, ja vim, ale tak kdyz uz jsi si to stejne precetla s tema chybama
.
Ja mam Sarinku taky od ni… ![]()
Tak mi to nedalo a šla jsem pro papíry
je vidět, že si fakt prd pamatuju, prohodila jsem si to se zkušeností z OPU - první můj Dr, druhé dva Dr. Poláková, první děs, druhý dva mnohem lepší. Transfer mi dělala jednou, ale nic z toho nebylo. A koukala jsem, že posledně jsem měla embryoglue a teď ne… se mě na to při plánování nezeptala… no, teď už je pozdě ![]()
Ještě tě to neláká testovat? ![]()
@Cassiopeia píše:
Tak mi to nedalo a šla jsem pro papíryje vidět, že si fakt prd pamatuju, prohodila jsem si to se zkušeností z OPU - první můj Dr, druhé dva Dr. Poláková, první děs, druhý dva mnohem lepší. Transfer mi dělala jednou, ale nic z toho nebylo. A koukala jsem, že posledně jsem měla embryoglue a teď ne… se mě na to při plánování nezeptala… no, teď už je pozdě
Cassi, ja jsem si pak vzpomnela, ze jsi rikala, ze posledni transfer ti delal nejakej starsi doktor a ze te dloubnul ![]()
No možná láká, ale nemám test
takže to do toho pátku vydržím, snad se do té doby pro nějaký dostanu ![]()
Škoda…
, ale tak třeba to ještě zkusíte později ![]()
@Cassiopeia píše:
Takže negativní, bude nám muset stačit Kája
Mimosek nemyslím si… už minule jsem měla zas ložiska endometriozy na vaječnících, dnešní stimulace sliznice tomu taky moc nepomohla, mám bolesti, a nechci mít dítě ve čtyřiceti. Do dalšího IVF už nepůjdu.
Martina? jako kolikátý den od transferu? Desátý, embrya byla pětidenní.
Ne Cassi blbě jsem to napsala, kolik ti je let? a test jsi měla mamatest?
Marti v září 38, ne, byl to jiný test, ale taky desítkový a desátý den by to podle mě mělo být vidět na všech..
No tak to určitě ne, zeptej se Julky a to čeká dvojky..jedině mamatest ![]()
Jo, jo, Martina ma pravdu, Julca to obrecela a bude mit dve holcicky…
Kazdopadne je mi to lito, jestli to nevyslo. Treba se to podari jeste prirozene, nikdy nevis…
Marti a vy planujete druhy? Pokud si to pamatuju, mate jeste mrazacky, ze?