Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marti, ten reflux, uz je to lepsi? Odeznelo to samo nebo mu na to doktorka neco dala? Sarah ublinkava hodne a porad a klidne treba i 2 hodiny po kojeni, tak nevim, co s tim…
Kači Kája mi ublinkávala téměř pravidelně dvě hodiny po jídle. Ale jen trošku a jednou… Odeznělo to až nedávno.
Kači malej ublinkává stále, pokud jde o ublinkávání myslím že to je normální, pokud zvrací což jsme měli my tak jde o reflux. Změnili jsme mléko, to mu hodně pomohlo a po jídle musí být aspoň 1/2hod. v klidu.Ale někdy mu to nesedne i teď. Chce to Kači čas. Ty kojíš?
Jo a dr. nám dala nějakej jako sirup kterej by měl tomu zabránit a nezabránil, sice nezvracel hned ale po 2hod.to byl děs takže můj názor je že pokud je dobře zvolené mléko a je v klidu po jídle tak z toho prostě musí vyrůst..
Kojim. Mala doji a pak ublinke treba 10× do dalsiho kojeni. Problem je, ze ona vubec vterinu neni v klidu. Neustale kope nozickama. Jediny misto, kde je klidna a tak i min ublinkava je v autosedacce. Asi jak kope, tak si macka brisko. Prevlikam ji i nekolikrat denne, protoze je od toho casto mokra…
Kači já to znám, taky mám strašně aktivní dítě, bohužel tak to je. Až ti začne lést tak to bude všude po zemi, po dece a pod. tohle je ještě dobrý když to je jen na oblečení
..naprosto chápu ![]()
Cassi jelikož kupuju skleničky tak tam je všude mrkev, za boha to nejde vyprat. Vše zničený
![]()
Cassi ty už pobíráš rodičák viď? Prosím tě kdy chodí???První bych měla brát tento měsíc za duben, zatím nic.Chci peníze na účet. Co ta s-karta???Dík.
Marti já mám rodičák od začátku. Obávám se, že to nebude všude stejné. Jak byly ty potíže, tak ani nechodil stejně. 9., 10., 11., 14., minimálně jednou přišel po 15., kdy mám příkazy… chtělo by se to optat někoho, kdo spadá pod stejný úřad jako Ty. Myslím, že zákonná lhůta je do konce měsíce. S-kartu jsem vyzvedla, ale neaktivovala a nepoužívám ji. Rovnou na žádost jsem myslím napsala č. ú., na který to mají přeposílat.
A to ti o tý s-kartě někdo řekl nebo ti přišel nějakej dopis? No asi bude nejlepší jít tady na úřad a zeptat se
.dík.
Tak ja mrkev zatim neperu, to mliko jde dobre…Ale hovinka, to je jina
. To musim nastrikat Vanishem…
Přišla mi výzva, ale nevím, jestli se dávají nové, už to nesleduju…