Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ano přesně jak píše Cassi, strašně důležitý je odříhnutí a i několikrát, Pepík říhal strašně moc, taky polykal vzduch. Vždy ho poklepávám po zádíčkách aby ten vzduch šel líp ven..A vždy před kojením s ní cvič s nožičkama aby se to rozproudilo a měj jí položenou tak aby se jí při kojení dobře prdíkovalo, tím jak jedí tak se jim aktivuje trávící trakt a většinou u toho prdí a kadí. Já kojila v leže a bylo to nejlepší protože u toho Pepík zvedal nohy a krásně se vyprděl ![]()
Hlavně, že to vím, ale kašlu na to
možná proto jí to vydrželo tak dlouho… ale ona často vůbec nekrkla, tak jsem se na to pak vykašlala
Cassi Pepíkovi to někdy taky nešlo ale co vždy pomohlo bylo, že jsem ho položila a hned zase zvedla a tím tlakem to vylítlo. Snažila jsem se to dodržet ale třeba v noci to bylo těžký, usínal u toho tím pádem to moc nešlo..
¨Marti ty ses dusledna maminka jak ma byt…ja na to kaslala, v noci jsem absolutne nemela silu nakojit a spat…a pres den, nevim…cas? hahaha
jsem desna!!! Ja vim!!!
A jak to jde Marti? Co malej?
Tak ja taky davam odrihnout a v 99% si pekne rihne, ale kdyz tak do 5minut nic, tak to vzdam…
Leni no důsledná to nevím, jde o to že mám s Pepíčkem starosti co se týká zažívání od začátku takže to prostě ani jinak nejde. Jinak se máme moc fajn, díky za optání, je úžasnej, miluju ho nade vše a prostě se mu věnuju a užívám si to. A vy se taky máte krásně viď?
Jeeee ten je uzasnej!!! hehehe ![]()
No jo ja vim, taky to nemas jednoduche vid!!! Jsem rada, ze si to tak uzivas!!! ![]()
Hele ja v podstate taky, mnohem vic nez jsem si to uzivala s Kahu, proste jsem uz starsi a mam na nej cas a nic jineho me vlastne tak netankuje jako on a Kahu. I toho naseho vojtecha miluju nade vse holka a jeste vic hehehe
je buclatej s ocickama jako pomenky veselej spokojenej chlapecek…no proste milacek rodiny a miminky hehehe ![]()
Zato Kahu ted ma nejakou 7mi letou pubertu, hele to je mazec, jeste k tomu jsem s detickama v Rakousku uz druhy mesic a tedy reknu ti/vam, ze to je mazec, rano se ucime s kahu u toho jim a hlidam Vojtu, aby nekam nevlez nespadl a jeste u toho pracuju…hahaha, nekdy se musim smat sama sobe a to chceme jeste jedno co nejdrive to bude mozne, jestli tedy bude…doufaaaaame ![]()
No takze Vojtechovi bude v pondeli 8 mesicu holky…coz je tedy rychlost…aaa a jo byt tady jsme nakonec prodali, jak jsem uz asi psala, jelikoz to opravdu s Kahu nejde, takhle moc chybet, i kdyz jako vse se radne ucime to ano, ale ten kolektiv mu musi 100% chybet!!! Takze v nedeli jedem do Prahy a Honza sem pak pojede to tady zabalit a ke 31/03 koncime! Tak pristi zimu pojedem treba nekam k mor
i hehehe ![]()
No jinak asi nic moc noveho, snazim se zase sportovat, ted tady beham na bezkach jak posuk, chodim s kocarem po horach a cvicim jogu, tak snad na leto bude zase figura ![]()
![]()
Leni jsi šikula
..krásný fotky
.takže ještě jednoho cvrčka chcete? to je super!!!
Jo jo…urcite chceme a uz se snazime, ale ja jeste porad kojim a ms jeste nebyla, tak nevim nevim a take vzhledem k me minulosti…no nechci myslet na to, ze to zase nepujde, to musi jit, jeste jedno at nezeru…hahaha
Ne opravdu moc chceme, holcicku, pokud mozno, ale i kdyby kluk, tak uzasny a pokud nam nebude zhury dano, tak budu stastna i takhle, to je jasny!!! ![]()
Teda na cvičení zatím nemám motivaci, i když už se nějakou dobu přemlouvám, ale na začátku léta chci na KET tak mi to přijde jako zbytečná dřina ![]()
Cassi, tak v cervnu jdes toho znova? Drzim palce a Kahu tobe taky ![]()
Jo, tak cca červen, aby to nebylo zimní miminko…
a já neměla letní buben ![]()
Cassi, kdy jste maly nechali pichnout usi, jestli je teda ma uz propichnuty??? Ja cetla, ze 4 mesice jsou idealni, ale ostatni me presvedcuji, at ji je necham pichnout driv…