1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
21.3.13 12:21

Poctivě dávat odříhnout, víc se s tím dělat nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
21.3.13 12:30

Ano přesně jak píše Cassi, strašně důležitý je odříhnutí a i několikrát, Pepík říhal strašně moc, taky polykal vzduch. Vždy ho poklepávám po zádíčkách aby ten vzduch šel líp ven..A vždy před kojením s ní cvič s nožičkama aby se to rozproudilo a měj jí položenou tak aby se jí při kojení dobře prdíkovalo, tím jak jedí tak se jim aktivuje trávící trakt a většinou u toho prdí a kadí. Já kojila v leže a bylo to nejlepší protože u toho Pepík zvedal nohy a krásně se vyprděl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
21.3.13 12:46

Hlavně, že to vím, ale kašlu na to :mrgreen: možná proto jí to vydrželo tak dlouho… ale ona často vůbec nekrkla, tak jsem se na to pak vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
21.3.13 12:50

Cassi Pepíkovi to někdy taky nešlo ale co vždy pomohlo bylo, že jsem ho položila a hned zase zvedla a tím tlakem to vylítlo. Snažila jsem se to dodržet ale třeba v noci to bylo těžký, usínal u toho tím pádem to moc nešlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
21.3.13 13:18

¨Marti ty ses dusledna maminka jak ma byt…ja na to kaslala, v noci jsem absolutne nemela silu nakojit a spat…a pres den, nevim…cas? hahaha :roll: jsem desna!!! Ja vim!!!
A jak to jde Marti? Co malej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.3.13 13:39

Tak ja taky davam odrihnout a v 99% si pekne rihne, ale kdyz tak do 5minut nic, tak to vzdam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
21.3.13 14:31

Leni no důsledná to nevím, jde o to že mám s Pepíčkem starosti co se týká zažívání od začátku takže to prostě ani jinak nejde. Jinak se máme moc fajn, díky za optání, je úžasnej, miluju ho nade vše a prostě se mu věnuju a užívám si to. A vy se taky máte krásně viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
21.3.13 14:48

Jeeee ten je uzasnej!!! hehehe :srdce:
No jo ja vim, taky to nemas jednoduche vid!!! Jsem rada, ze si to tak uzivas!!! :palec:
Hele ja v podstate taky, mnohem vic nez jsem si to uzivala s Kahu, proste jsem uz starsi a mam na nej cas a nic jineho me vlastne tak netankuje jako on a Kahu. I toho naseho vojtecha miluju nade vse holka a jeste vic hehehe :potlesk: je buclatej s ocickama jako pomenky veselej spokojenej chlapecek…no proste milacek rodiny a miminky hehehe :srdce:
Zato Kahu ted ma nejakou 7mi letou pubertu, hele to je mazec, jeste k tomu jsem s detickama v Rakousku uz druhy mesic a tedy reknu ti/vam, ze to je mazec, rano se ucime s kahu u toho jim a hlidam Vojtu, aby nekam nevlez nespadl a jeste u toho pracuju…hahaha, nekdy se musim smat sama sobe a to chceme jeste jedno co nejdrive to bude mozne, jestli tedy bude…doufaaaaame :palec:
No takze Vojtechovi bude v pondeli 8 mesicu holky…coz je tedy rychlost…aaa a jo byt tady jsme nakonec prodali, jak jsem uz asi psala, jelikoz to opravdu s Kahu nejde, takhle moc chybet, i kdyz jako vse se radne ucime to ano, ale ten kolektiv mu musi 100% chybet!!! Takze v nedeli jedem do Prahy a Honza sem pak pojede to tady zabalit a ke 31/03 koncime! Tak pristi zimu pojedem treba nekam k mor :palec: i hehehe :jazyk:

No jinak asi nic moc noveho, snazim se zase sportovat, ted tady beham na bezkach jak posuk, chodim s kocarem po horach a cvicim jogu, tak snad na leto bude zase figura :)
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
21.3.13 14:58

Leni jsi šikula :hug: :palec:..krásný fotky :potlesk:.takže ještě jednoho cvrčka chcete? to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
21.3.13 15:06

Jo jo…urcite chceme a uz se snazime, ale ja jeste porad kojim a ms jeste nebyla, tak nevim nevim a take vzhledem k me minulosti…no nechci myslet na to, ze to zase nepujde, to musi jit, jeste jedno at nezeru…hahaha ;) Ne opravdu moc chceme, holcicku, pokud mozno, ale i kdyby kluk, tak uzasny a pokud nam nebude zhury dano, tak budu stastna i takhle, to je jasny!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
21.3.13 15:14

Teda na cvičení zatím nemám motivaci, i když už se nějakou dobu přemlouvám, ale na začátku léta chci na KET tak mi to přijde jako zbytečná dřina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.3.13 15:37

Cassi, tak v cervnu jdes toho znova? Drzim palce a Kahu tobe taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
21.3.13 15:44

Jo, tak cca červen, aby to nebylo zimní miminko… :) a já neměla letní buben :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
21.3.13 15:44

Cassi wooow ja chci takyyyyy :kytka: mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.3.13 17:47

Cassi, kdy jste maly nechali pichnout usi, jestli je teda ma uz propichnuty??? Ja cetla, ze 4 mesice jsou idealni, ale ostatni me presvedcuji, at ji je necham pichnout driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí