Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja pry kdyz nemam bolesti, tak me prohlizet nebudou…Tak asi az zitra? ![]()
I kdyz teda ted jsem pul hodiny hopsala na mici a od ty doby mam bolesti v kyclich ![]()
chudinky kyčle. Tak se ještě vyspíš
jak se Ti tam spí? I když jestli ta vedle má kontrakce, tak toho asi moc nenaspíš…
Ma kontrakce a ted jeste zvracela a mam pocit, ze do umyvadla, tak mam obavy jit na zachod si vycistit zuby…A taky tu ma cely pribuzenstvo a uz jim 2× rekli, ze muze zustat s ni jen jeden clovek a oni tu jsou jeste dve hodiny po navstevach… ![]()
No, výhoda porodu doma
to je děs, jak lidi nemyslí na ostatní… i když já měla v Motole celkem kliku, všechny spolubydlící byly ohleduplné, akorát jednou jsem musela vystrnadit tatínka prosbou, že bych ráda nakojila ![]()
My jsme oddeleny zavesem, takze je nevidim, jen teda slysim…Fakt tu hubu nezavrou…
Nedovedu si představit ty doby, kdy byly pokoje po šesti, po osmi…
Tak uz pres 3 hodiny me boli celej spodek a zada, v kuse, ale jsem otevrena stale jen na 3cm…Podbrisek ale ani moc neboli…
Cassi, ta holka uz davno porodila, ja porad nic. Akorat mam uz pekne rozbolavenej spodek, ze si nemuzu skoro ani sednout a skoro jsem nespala…Cekam na doktorku, az se ve me zase postoura…
Nedávno zrovna běžel díl Přátel, kde Rachel rodila
děsně dlouho, v pokoji se jí vystřídalo asi šest ženských, tam to byla legrace. No dneska už to snad dáte
pořádně sedět nebudeš moct ani potom ![]()