Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zrovna jsem to rikala manzelovi, ze jsem jak Rachel, ale mam toho fakt uz plny kecky. Jidlo a vodu mi nosi, ale je to sama brokolice, kvetak, fazolky, porek… Tak zeleninu vynechavam ![]()
Holky, tak jsem na porodnim pokoji a tak za hodku a pul me prijdou vysetrit a pichnout vodu. Takze do zitra bude mala na svete, doufam, ze to nakonec pujde prirozene…
Cassi, tady uz je 21hod… Mam prasklou vodu a napichlou kapacku, tak snad to zabere. Jo a rovnou mi delala dalsiho Hamiltona…
Tak Sárinka se narodila v 6.01 tamního času. Kači moc gratuluju, dala Ti zabrat
. Ať se z toho co nejdřív oklepete a dělá Ti víc radosti než starostí
. Jak mi vtipně přála ségra, zkušená matka: „Dostatek mléka a spánku“ ![]()
Cassi dík za info a šla přirozrně???
Kačko strašně moc gratuluju a přeju tobě i malý hodně zdraví, štěstí, lásku a jak píše Cassi hodně mlíčka
..tak strašně to uteklo, to je něco ![]()
Podrobnosti nevím, přišla mi fotka, míra váha a čas
nechám na šťastné mamince, až se někdy v šestinedělí nebo po něm probojuje k nám ![]()
Ahoj holky. Porod byl masakr, silne doporucuju se vyvolavani oxytocinem vyhnout. Ve 20:30 me prisli vysetrit, otevrena na 3cm, udelali dalsiho Hamiltona a prasli vodu. Rovnou dali kapacku oxytocinu. Ze zacatku byly kontrakce po 5 min, to slo, pak po 3 minutach, to slo taky prodychvat, pak uz asi po ctvrty zvysily davku a to jsem uz lezla po zdi, protoze asi hodinu, hodinu a pul jsem mela jednu velkou kontrakci bez jakykoliv pauzy se vubec nadechnout, tak jsem rekla, ze to faktnedam a nechala si dat epi- uzasna vec. Otevrena na 4 cm. Pak mi zvysili oxy na max a ja necitila nic, ale kontrakce jely na max. Kdyz me po paty hodine prisly vysetrit, tak otevrena na 4, max 5cm, tak to vubec nikam nevedlo, takze nakonec cisar. Mala se narodila v 6:01, vazi 2625g a meri 49cm. Stestim mi na sale tekly slzy, je to nadhernej pocit a moc vsem preju, at si to jednou zazijete. Bricho me boli docela fest, unavena jsem jak blazen, dve noci jsem nespala, ale to krasny miminecko za to fakt stoji…Tatinek uplne zari, kdyz malou chova a prisala se hned, jak mi ji dali, tak doufam, ze se rozkojime. Akorat jsem mela strach, jestli je ok, protoze kdyz ji vytahli, tak vubec neplakala. Je to nase zlaticko. Fotky dam, az pak budeme doma.
Jo a maly jsou vsechny oblecky obrovsky…
Kačí to sis teda užila
,ale hlavně že je malá venku a je překrásná
![]()