Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak zitra domlouvame cisare, jinou tabletu uz mi nedaji…Tak jsem zvedava, jestli je ukecam na zitra…
Cassi, ja ted ani nemam zadny bolesti, vsechno ustalo, tak neni treba…
Kači ty bláho to jsem v životě neslyšela že by tablety nezabraly, evidentně se malý nechce ven..a budeš mít celkovou narkozu nebo částečnou? Neboj se císař nic není, bude to v pohodě ![]()
Marti, ja jsem dost uzavrena, tak podle me proto to nezabira…
Jak dlouho bolelo bricho po cisari? To je asi mnohem horsi, ne po laparce, co? Mam z toho docela strach…
Kači neboj se toho, zkus se na to psychicky připravit..píchnou ti epidural a ty přestaneš cítit nohy.To píchnutí vůbec nebolí, jen se musíš pořádně vyhrbit. Dají ti plentu takže nic neuvidíš, během pár vteřin bude malá na světě a pak tě budou šít. Pak ti určitě dají léky na bolest, já v podstatě neměla po tom bolesti vůbec, až pak když jsem šla na záchod ale to bylo proto že jsem dostala zánět do dělohy a taky zánět močáku. Jinak ostatní holky byly po císaři hned v pohodě..neboj se zvládneš to ![]()
Neboj, že by ta nastřižená pipina nebolela
každý má něco… když to bude nejlepší pro malou, tak co jinýho Ti zbyde? Budem držet palce
Holky, diky. Prave si rikam, lepsi cisar, nez ohrozovat malou ![]()
Tak bych mela dostat jeste jednu tabletu, kdyz nezabere, tak cisar a snad by mohl byt dnes vecer…Drzte mi palce…
Diky. Je tam pidi posun, pry jsem otevrena na dva prsty…Tak treba se to jeste rozjede… ![]()
Kači myslím na tebe!!!Hele to je dobrý znamení, aspoň se to hnulo!!!čekáme na zprávy ![]()
Holky, ja jsem na ty tablety nejaka imunni nebo co. Chvilku me lehce pobolival podbrisek, spis jak se mi postourala v cipku a od ty doby zase ani tuk…
. Pokud se tedy neoteviram bezbolestne, jako moje mamka u porodu se mnou, ale to by byl asi zazrak…Manza uz je z toho taky pekne nervozni…