1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13580
31.1.13 18:30

Obal ji celou plinou, at se nezamaze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 19:49

Prosáklo mi to skrz bryndák a vyprat to nešlo ani z té plíny :) ale prý to jde olejem, tak to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
31.1.13 20:17

Teda, ta mrkev je agresivni, to si budu pamatovat, az zacnu s prikrmama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 20:35

No vyhrábla jsem bryndák s igelitem, tak ten bude na mrkev asi nejlepší. Teď zkoušíme brokolici, tak doufám, že bude pouštět líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
31.1.13 20:45

Uplne neljepsi bude takovej ten celoplastovej bryndak s tou kapsou dole, kam to pada :D. Brokolice bude asi poustet lip, jen nevim, jak ji bude chutnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 20:47

Jo, ty, co se dají vyjíst lžičkou jsou asi nejlepší, ale nevím, jak těsní u krku… :) brokolice jí šmakuje cca stejně jako mrkev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
31.1.13 21:05

Takze nechutna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
31.1.13 22:01

Tak mohlo by být hůř, neplive to :) na kaši se ze začátku vyloženě šklebila, a jak jí teď jede :mrgreen: musí si zvyknout… měla třikrát mrkev a dvakrát brokolici, tak má ještě hodně pokusů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
1.2.13 07:02

Tak kdyz to neplive, tak to je fajn. Jak rikam, kamosky mala tenkrat tech par lzicek brambor vylozene prorvala, bylo to, jako kdyz ji muci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
1.2.13 08:21

Je fakt, že jsme začínaly piškotem s mlíkem, a taky u toho řvala, ale to ani tak nebylo tím, že by jí nechutnal, měla takové období, myslím. Zase se dobře krmila, protože parádně otvírala pusu :mrgreen: Přilepila jsem jí to na patro a ona byla vždycky překvapená a přestala, polkla a zas začla :) takže naštěstí nic nevdechla. Teď už, jak vidí misku, otvírá pusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
1.2.13 09:35

Je fajn, ze ti papka. To kamosky holka do dneska nic moc nesni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
1.2.13 11:52

Tak já příkrmy ještě vzdala, asi má ještě čas, nechtěl to vůbec :zed:..a jak píše Cassi mrkev opravdu vyprat nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
1.2.13 15:28

Jako další pokus s brokolicí. Spolykaná tak půlka, druhá půlka na puse, pod krkem, na hrudníku… tak jsem se naprdla, zbytek zeleninové kašičky naředila vodou na hustou polévku, vrzla do flašky, podávala teplé dudlíkem s větší dírou a za minutu bylo po brokolici bez spousty umazaných věcí. Prdím na lžičku, budu jí zatím dávat jen piškoty, dokud se nenaučí jíst se zavřenou pusou. Když mi to neustále patlá všude kolem, jsem zbytečně nervní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
1.2.13 15:32

Marti a piškoty jsi nezkoušela? Já je dávala kvůli seznámení s lepkem, jsou sladké, tak by mu mohly chutnat. Já je nastrouhané smíchám s trochou mateřského mléka (doktorka říkala s domácími ovocnými šťávami, ale nechce se mi s tím pasírovat :) ) na hodně hustou kaši,(de facto konzistenci drobenky) tak jí to neteče z pusy, a šmakuje jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
1.2.13 18:23

Cassi, tak hlavne, ze to zdlabla, i kdyz nakonec z flasky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie