Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosáklo mi to skrz bryndák a vyprat to nešlo ani z té plíny
ale prý to jde olejem, tak to zkusím.
Teda, ta mrkev je agresivni, to si budu pamatovat, az zacnu s prikrmama…
No vyhrábla jsem bryndák s igelitem, tak ten bude na mrkev asi nejlepší. Teď zkoušíme brokolici, tak doufám, že bude pouštět líp ![]()
Uplne neljepsi bude takovej ten celoplastovej bryndak s tou kapsou dole, kam to pada
. Brokolice bude asi poustet lip, jen nevim, jak ji bude chutnat ![]()
Jo, ty, co se dají vyjíst lžičkou jsou asi nejlepší, ale nevím, jak těsní u krku…
brokolice jí šmakuje cca stejně jako mrkev ![]()
Tak mohlo by být hůř, neplive to
na kaši se ze začátku vyloženě šklebila, a jak jí teď jede
musí si zvyknout… měla třikrát mrkev a dvakrát brokolici, tak má ještě hodně pokusů ![]()
Tak kdyz to neplive, tak to je fajn. Jak rikam, kamosky mala tenkrat tech par lzicek brambor vylozene prorvala, bylo to, jako kdyz ji muci…
Je fakt, že jsme začínaly piškotem s mlíkem, a taky u toho řvala, ale to ani tak nebylo tím, že by jí nechutnal, měla takové období, myslím. Zase se dobře krmila, protože parádně otvírala pusu
Přilepila jsem jí to na patro a ona byla vždycky překvapená a přestala, polkla a zas začla
takže naštěstí nic nevdechla. Teď už, jak vidí misku, otvírá pusu ![]()
Je fajn, ze ti papka. To kamosky holka do dneska nic moc nesni…
Tak já příkrmy ještě vzdala, asi má ještě čas, nechtěl to vůbec
..a jak píše Cassi mrkev opravdu vyprat nejde ![]()
Jako další pokus s brokolicí. Spolykaná tak půlka, druhá půlka na puse, pod krkem, na hrudníku… tak jsem se naprdla, zbytek zeleninové kašičky naředila vodou na hustou polévku, vrzla do flašky, podávala teplé dudlíkem s větší dírou a za minutu bylo po brokolici bez spousty umazaných věcí. Prdím na lžičku, budu jí zatím dávat jen piškoty, dokud se nenaučí jíst se zavřenou pusou. Když mi to neustále patlá všude kolem, jsem zbytečně nervní ![]()
Marti a piškoty jsi nezkoušela? Já je dávala kvůli seznámení s lepkem, jsou sladké, tak by mu mohly chutnat. Já je nastrouhané smíchám s trochou mateřského mléka (doktorka říkala s domácími ovocnými šťávami, ale nechce se mi s tím pasírovat
) na hodně hustou kaši,(de facto konzistenci drobenky) tak jí to neteče z pusy, a šmakuje jí to.