Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha…no ja uz se tesim na krmeni…zmena!!! ale tedy vubec nevim jak a co zapomela jsem vsechno… ![]()
Začíná se většinou u kojených v půl roce, a to zeleninou, jedu věc dáváš tři dny, abys viděla, jestli není alergie… pak můžeš zkusit něco jiného, ozkoušené kombinovat. Ovoce se dává později. Začíná se nahrazováním jednoho kojení během dne, někdy, kdy bývá mimi v pohodě. To je asi tak všechno
nesolí se, může se přidat kapka kvalitního oleje kvůli vitamínům.
Já, dokud nebude zelenina ze zhrádky, budu asi přikrmovat ze skleniček, je tam hlídaný obsah pesticidů a dusičnanů…
Maso se taky dává až později, ona by Ti to měla říct doktorka v poradně, do půl roku stačí kojit, i když ten lepek doporučují…
Ahoj holky ![]()
Leni Vojtíšek je pěkně okatej viď? Takovej kulíšek
.My to máme obráceně, přes den celkem spíme a v noci řádíme ![]()
Cassi a v čem zamražuješ to mlíko? Já teda občas taky odstříkám a že bych to zamrazila, je to škoda vylívat, ve flašce mu to dát nemůžu to pak odmítá prso, tak bych mu to zamrazila na dobu až přestanu kojit.
Holky nemáte některá nějaký stránky kde by hezky popisovali co má miminko v určitém měsíci umět, co s ním cvičit a pod.?
Jo jo okatej modrookej ![]()
no to bych taky chtela ty stranky s tim co a jak a kdy!!! ![]()
holky vyrazite s prckama ven??
Leni my jsme venku 2× denně, malej to prostě miluje a já teda taky, v kočáru je zlatej
.Ale chodíme jen do -5st.
Já s kočárem chodila ven, teď už ho spíš jen šoupnu na terasu, zrovna teď tam malá spí už od jedenácti
to i zapomíná, jaký má hlad ![]()
Marti ve skleničkách od přesnídávek. Vymyla jsem je a mám i parní sterilizátor, vysterilizovala jsem v něm jak skleničky, tak odsávačku, když to šlo na mrazák… jen se nesmí dát úplně plné… na okamžitou spotřebu jsem odsávačku jen dobře umyla. Na mrazáku se může mléko skladovat tři měsíce. Hodí se mi, když hlídají babičky, nebo když se chci napít, to pak dostane čisté mléko a já to alkoholové vyhodím
pak jsem i přikoupila nádobky od Aventu, a mrazím i do nich, budou se hodit i na příkrmy.
Cassi ale sklo se nesmí dávat do mrazáku ne? a od toho aventu máš co?
No já ho do mrazáku dávám
když tu lahvičku nedáš plnou, tak nepraskne. Od aventu mám jak odsávačku, tak takové kelímky s víčkem, umělohmotné… ale bacha, často se prodávají bez víčka, jsou totiž myšlené na jedno použití, já je samozřejmě nevyhazuju. Jedna vyjde na deset korun bez víčka, to jsou ty skleničky mnohem levnější, i když je v nich přesnídávka ![]()
Koukám, že pokud Ti stačí menší, je lepší koupit to zvlášť, tak, jak jsem to udělala já…
http://www.aventbaby.cz/…-vicka-10-ks-
http://www.aventbaby.cz/…180-ml-10-ks
edit.. tak mám vlčí mlhu, viděla jsem 108, a bylo tam 180… na mléko toho existuje víc, i nějaké sáčky a tak…
My chodime prave taky, tedy uz ne 3 hodinovky, pouze tak hodku, malej mi tak jedine pres den spi doma ne…:(
Cassi, vyhovuje ti ta odsavacku od Aventu? Ja mam vybranou tu elekrickou, mas taky tu? Chci si ji objednat, jen doufam, ze neni do zasuvky, chci si ji totiz objednat z USA - vyjde tam na polovinu, nez co zaplatim tady…A chci k tomu i nejaky nahradni lahvicky a ty kelimky, jak mas ty…