Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martinko na prdiky jsem mu davala kapicky na dudlik, ale ted uz jsem zapomela nazev a nemam je u sebe a to myslim celkem zabralo, nicmene si to vycucal z dudiku a dudanek vyflusnul…hahaha
jinak jeste rikaji pit fenyklove caje, ale moje sousedka co je lekarnice a ma 3 malinky deti mi rikala, ze nepomuze lautr nic, ze do 3 mesicu trpej a pak si to uz rozkopou, tak ja nevim, Vojta je mel malinko na zacatku, ale ted uz vubec, nastesti!!! Jo jo kojim a budu se snazit rok, ale nevim nevim, uz ted prahnu malinko po svobode a rada bych si sla treba zabehat coz s tema mejma opravdu nelze…ha
tak uvidime!!! Vojtikovi budou pristi mesic uz 3 mesice…ajajaj ![]()
A co vy Marti, jak to zvladate???
Díky Leni..jojo celkem to zvládáme, bála jsem se toho ale dobrý, až na ty prdíky a taky pořád řeším očkování, prostě nevím a hlavně jak je nedonošenej tak se bojím. Jako věřím očkování ale mám strach na reakci.Ty jsi ho už nechala očkovat? Já zatím taky kojím a je to mazec, bradavky už jsou krapet lepší ale furt je máchám a mažu
, ale kojím každý 2hod. a ještě nevím co jíst, mám po veškerém ovoci a zelenině nadýmání, nesmí se kořeněný, kečup a prostě věci který miluju a tak je věčné téma co budu jíst
..Jinak je to zázrak, můj poklad, srdíčko ![]()
To teda!!! Krasne jste to zvladli moc jsme vam tady se vsema drzeli palce!!!
Jo holka, ja jsem takova jina natura, ja se tim moc nestresuju jim asi skoro vsechno jen nic neprehanim, zatim jsme neockovali, nas Dr to oddaluje co nejdal to jde…takze asi az se vratime z Rakouska tak pak coz uz bude Vojtikovi 3 mesice a neco malo…budu ho ockovat pouze tim nutnym nic jineho!!!
no to vis, taky z toho mam malinko vitr jak na to bude reagovat a podobne…mmm
jo jo bradavky, to je zahul co…pamatuju si to jak dnes s Kahu to byla bolest auuuuu…s Vojtikem to bolelo jen tyden a pak nic…nastesti chi
![]()
jeeeeee ty jsi sikovna maminka, vsechno zvladnes na jednicku!!! ![]()
@Martina34 píše:
Leni krásný fotečky, máš úžasný kluky![]()
![]()
![]()
Kači hlavně že je malá v pořádku, šetři se
Elzi co ty, jak jsi na tom???
Ahoj holky, já jsem teď na tom dobře, protože nic neřešíme.
Měla jsem nález na podrobné imunologii, takže beru prednison, taky mám hematologický nález a špatnou štítku. Paradoxně jsem za to vše ráda.
Takže teď je krásné období, kdy chodím cvičit, bavit se a neřešíme vůbec miminko. Po Novém roce uvidím, jak se budu cítit a jaké budou výsledky a zas to zkusíme, ale zatím se mi do ničeho nechce a je mi takto fajn.
Průběžně Vás pročítám a mám radost, že jste všechny spokojené maminy ![]()
Elzi, tak to je super, užívej si
myslím, že to jde i bez dětiček, já už s tím byla smířená ![]()
Elzi, je dobre, ze si ted uzivas a pristi rok to snad vyjde ![]()
Elzi přesně jak píšou holky, je to super že si užíváš a v podstatě nic neřešíš
,věřím že léčba zabere..užívej holka ![]()
Tady je ale uplne mrtvo?!!
jak se vsechny mate??? Co miminka popripade briska a nebo odpocinkovy rezim???
Chybite mi!!!
U nas vse OK, Vojtikovi uz jsou 3 mesice chapete to uffff
posilam fotecku
Ahoj Leni, jéé to je krásnej buclík
..no my hodně zápasíme s prdíkama bohužel, takže teď zkoušíme už třetí kapky a fenyklový čaj tak už se modlím ať to zabere, chudáček trpí pěkně
..taky jednu posílám ![]()
Jeeee te je krasnej…chi a malinkatej!!! Hele na prdiky asi nic ani nezabere, budete to muset nejak vydrzet do 3 mesicu pak uz to milacek rozkope!!! Drz se maminko!!! A jinak vse v pohode??? ![]()
Ahoj holky
prdíky známe taky, taky máme třetí kapky… někdy mi přijde, že jje to lepší, a někdy, že nepomáhají. Marti, moc vám to sluší ![]()
Leni to je zjevně spokojený miminko
z Káji se taky stává žroutík, vyloženě jásá, když jdeme kojit, zrovna před chvílí prvně nahls výskla
když mi to trvá, tak se vzteká
už má šest kilo, 62 cm, včera druhý očkování…
Hahaha…mlsou je to!!! ![]()
no my jeste neockovali az v pondeli…ufff bojim bojim ![]()
Jak dlouho Ti udrží hlavu nahoře? Kája moc ne… koukám, že Vojtík taky pekelně sliní ![]()