Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, to je delsi verze, co jsem ted psala…
. Verim, ze oba jsou OK a posilam veliky gratulace ![]()
Martinko, moc gratuluju a přeju, ať jsi brzy fit a malý to rychle dožene ![]()
Marti, připojuji se ke gratulacím a přeji Tobě i malému hlavně hodně zdraví, štěstí a ať malý rychle všechno dožene a dopapá a maminka se brzy cítí dobře. Opatrujte se a ať jste hlavně brzy spolu ve zdraví. Chmelda a Kubíček. ![]()
Holky - maminy, narazila jsem na zajímavý článek, tak posílám ![]()
Marti veliká gratulace a jak píšou holky všechno malinkej dožene, posíláme pusinku Mirka a Terezka
Martince - posílám velkou gratulaci.
Pepíček to určitě brzy dožene. Vždyť Ti moji prckové nebyly o moc větší a za nedlouho to dohnaly. Teď jsou dokonce ještě větší než jejich vrstevníci.
Cauves holky…co je noveho slyseli jste od Martinky???
My dobry malej uz je burt…hahaha:))) posilam fotecku
Holky, po dlouhé době jsem zde na čumendo! No v prvé řadě chci popřát všem maminkám a narozeným miminkům! To je nádhera
![]()
U nás peoběhla svatba 18.8. a následně jsme odjeli 21.8.na líbánkovou dovču do Montenegra, kde jsme oslavili Vojtíškovi 1.narozeniny! Vojtíšek je akční dítě, chvíli neposedí, poprvé si stoupnul v postýlce v 5,5měs. a od 10měs pobíhá s přehledem všude, kde to jde! Takže mě nějak nezbývá čas…
Leni gratuluji ke svatbe a teda ten cas leti ten uz je velkej, pane jo!!! my mame taky Vojtiska…chi ![]()
Leni, přečetla jsem si, a vím že jste ho plánovali;-) To jméno je zlatý, neměnila bycha jsem vděčná tatínkovi, že si ho tak zuby nehty prosazoval
Ještě jednou moc gratuluju, i martince
![]()
Holky, kopiruju z jedne diskuze:
Ahojky holčičky, jdu vám napsat zase co psala Martinka, mám vám vyřídit, že ne vžy máte dát na doktora, že si máte hlídat sami z informací dostupných na intenretu nebo kde je to možné…protože prý Pepíček už tu nemusel být, psala. Takže doktoři asi něco posrali, nehlídali to jak měli, je to síla fakt, je mi jí moc líto, ale věřím, že bude silná a Pepíček tuplem a vše se v dobré obrátí, tak prosím holčičky na ně moc myslete…
Ahoj všichni, to je hrozný moc na Martinku a Pepíčka myslíme. Je to síla, znám to ze své vlastní zkušenosti taky mohlo být všechno jinak a špatně když se Terezka narodila. Někdy mě ti doktoři tak vytočí, ach jo to je hrozný. Posíláme moc moc síly, zdravíčka a štěstíčka Mirka a Terezka