Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chmeldi prosím můžeš mi poradit ohledně toho monitoru dechu? Už mi přišel, ale pořád nechápu jak funguje samostatně jen ta chůvička? Díky moc ![]()
Vkladam fotky ze vcerejsiho UZ. Akorat me odpoledne zacal pobolivat podbrisek v mistech, kde mi delala UZ a pak jsem vecer zacala zase spinit
. Myslela jsem, ze se to stava pouze pri vaginalnim UZ, ale asi jak tlacila, tak mi to tam cely rozdrazdila…Doufam, ze to brzo ustane…
Ahoj Kačko, krásný fotečky
..já myslím že tě podbřišek klidně může bolet, mě taky bolel a to špinění bych tomu taky přikláněla..neboj poleví to, hlavně že je vše v pořádku ![]()
Jo, mimi podle UZ vypada dokonale
. Jen musi mamku hned takhle desit…
Manzel vcera natocil video z toho UZ na mobil, tak to je jeste lepsi, nez fotky… ![]()
Ahoj Kači, krásné fotky z ultrazvuku
Gratuluji a držím pěsti, ať je i nadále vše v pořádku.
Užívej si to a neboj, bude to dobrý ![]()
Ahoj holky, co je novyho? Kahu, Cassi, co miminka? Marti, tobe se to pomalu blizi…
Ahoj Kači, my jsme přešli z odstříkávaného na kojení, po odpolednách chce často pít po hodině… snad se to časem srovná a vycucá to pořádně najednou. Pořád ji trápí koliky, tak doufám, že přejdou ve druhém a ne až ve třetím měsíci. Jinak je v pořádku, na kontrole jí navážili 4.400. Kyčle a sluch taky dobrý, ale stejně kvůli prevenci máme mít široké balení, tak to je otrava. Co Ty, těhulko? Pomalu tam začne být k nevydržení, co? Chodíš plavat?
Cassi, ja porad mistama spinim, tak mam nakazanej klidovej rezim… Pocasi se ale od rijna bude lepsit a prileti mamka s manzelem na 14dni, tak bude alespon zmena… To je super, ze uz kojis, doufam, ze malou prejdou brzo ty koliky. Spinka dobre? Mas alespon chvilku pro sebe?
Kači nejlíp spinkala jako úplně mrňavá
to jsem jen nakrmila, odložila a mohla něco dělat
teď tak dva cykly přes den prospí, v noci, na začátku, tak od osmi, devíti, má dlouhý interval, 4-5 hodin, takže když jdu spát s ní, mám i šanci urvat víc než jen dvě hodiny
ale pro normální fungování je to na houby… předtím většinou večer probrečí, takže nejvíc stíhám teď kolem poledne
po tom dlouhém spaní tak většinou dvě hodiny nespí a pak zas dva cykly jo, takže se zvládám vcelku i vyspat
těším se, až to bříško přestane, že bude míň plačtivá a buď bude víc spinkat, nebo si vystačí sama s hračkami. Uvidíme. Zase jak bude růst, bude se potřeba spánku zmenšovat… snad vydrží na hrací dece s hrazdičkou ![]()
Nojo, nedochází mi, že je to na stejné polokouli, že to není jak v Africe, kde bylo největší vedro v zimě, ale jako u nás ![]()
Jinak Lence vše nejlepší k narozeninám, sice pozdě, ale přece
spoustu lásky, pevné nervy, hodné a zdravé dětičky a zlatého manžela ![]()
Tak snad ji ty koliky prejdou a bude to brzo lepsi ![]()
Jinak tedy pokud Lenka mela narozky, tak taky preju vse nej ![]()
Ahoj holky ![]()
Cassi máš to s malou podobný jako moje kámoška, pevný nervy ![]()
Kači a hodně špiníš? Ale jinak je vše ok ne? Ono to má zezačátku spousta holek ![]()
Leni taky vše jen to nejlpeší k narozeninám
![]()
U mě se to pěkně blíží
..zatím to celkem jde i když se mi zdá že mi nějak tvrdne břicho nebo tlaky nebo nevím jak to popsat..to jsem teda zvědavá jestli já poznám kontrakce
![]()
Marti, nijak zase moc ne, spis je to tak mistama, ale jako na zacatku uz taky tak moc nejsem…No ale mimco je OK, nervuje to akorat me…