1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
27.8.12 17:44

Chmeldi prosím můžeš mi poradit ohledně toho monitoru dechu? Už mi přišel, ale pořád nechápu jak funguje samostatně jen ta chůvička? Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
30.8.12 12:26

Vkladam fotky ze vcerejsiho UZ. Akorat me odpoledne zacal pobolivat podbrisek v mistech, kde mi delala UZ a pak jsem vecer zacala zase spinit :zed: :zed: :zed:. Myslela jsem, ze se to stava pouze pri vaginalnim UZ, ale asi jak tlacila, tak mi to tam cely rozdrazdila…Doufam, ze to brzo ustane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.8.12 12:33

Ahoj Kačko, krásný fotečky :palec:..já myslím že tě podbřišek klidně může bolet, mě taky bolel a to špinění bych tomu taky přikláněla..neboj poleví to, hlavně že je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
30.8.12 12:36

Jo, mimi podle UZ vypada dokonale :D. Jen musi mamku hned takhle desit…
Manzel vcera natocil video z toho UZ na mobil, tak to je jeste lepsi, nez fotky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.8.12 19:00

Ahoj Kači, krásné fotky z ultrazvuku :-) Gratuluji a držím pěsti, ať je i nadále vše v pořádku.
Užívej si to a neboj, bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
30.8.12 19:02

Elzi, dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
8.9.12 23:16

Ahoj holky, co je novyho? Kahu, Cassi, co miminka? Marti, tobe se to pomalu blizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.9.12 10:09

Ahoj Kači, my jsme přešli z odstříkávaného na kojení, po odpolednách chce často pít po hodině… snad se to časem srovná a vycucá to pořádně najednou. Pořád ji trápí koliky, tak doufám, že přejdou ve druhém a ne až ve třetím měsíci. Jinak je v pořádku, na kontrole jí navážili 4.400. Kyčle a sluch taky dobrý, ale stejně kvůli prevenci máme mít široké balení, tak to je otrava. Co Ty, těhulko? Pomalu tam začne být k nevydržení, co? Chodíš plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
9.9.12 11:18

Cassi, ja porad mistama spinim, tak mam nakazanej klidovej rezim… Pocasi se ale od rijna bude lepsit a prileti mamka s manzelem na 14dni, tak bude alespon zmena… To je super, ze uz kojis, doufam, ze malou prejdou brzo ty koliky. Spinka dobre? Mas alespon chvilku pro sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.9.12 12:30

Kači nejlíp spinkala jako úplně mrňavá :) to jsem jen nakrmila, odložila a mohla něco dělat :) teď tak dva cykly přes den prospí, v noci, na začátku, tak od osmi, devíti, má dlouhý interval, 4-5 hodin, takže když jdu spát s ní, mám i šanci urvat víc než jen dvě hodiny :mrgreen: ale pro normální fungování je to na houby… předtím většinou večer probrečí, takže nejvíc stíhám teď kolem poledne :) po tom dlouhém spaní tak většinou dvě hodiny nespí a pak zas dva cykly jo, takže se zvládám vcelku i vyspat :) těším se, až to bříško přestane, že bude míň plačtivá a buď bude víc spinkat, nebo si vystačí sama s hračkami. Uvidíme. Zase jak bude růst, bude se potřeba spánku zmenšovat… snad vydrží na hrací dece s hrazdičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.9.12 12:32

Nojo, nedochází mi, že je to na stejné polokouli, že to není jak v Africe, kde bylo největší vedro v zimě, ale jako u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
9.9.12 12:33

Jinak Lence vše nejlepší k narozeninám, sice pozdě, ale přece :kytka: spoustu lásky, pevné nervy, hodné a zdravé dětičky a zlatého manžela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
9.9.12 12:40

Tak snad ji ty koliky prejdou a bude to brzo lepsi :palec:
Jinak tedy pokud Lenka mela narozky, tak taky preju vse nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.9.12 17:46

Ahoj holky :mavam:
Cassi máš to s malou podobný jako moje kámoška, pevný nervy :hug:
Kači a hodně špiníš? Ale jinak je vše ok ne? Ono to má zezačátku spousta holek :hug:
Leni taky vše jen to nejlpeší k narozeninám :hug: :kytka: :*
U mě se to pěkně blíží 8o..zatím to celkem jde i když se mi zdá že mi nějak tvrdne břicho nebo tlaky nebo nevím jak to popsat..to jsem teda zvědavá jestli já poznám kontrakce :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
9.9.12 17:54

Marti, nijak zase moc ne, spis je to tak mistama, ale jako na zacatku uz taky tak moc nejsem…No ale mimco je OK, nervuje to akorat me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí