Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kacko gratuluji a dekuji za fotecku a preju ti holcicku…juuu tu bych jeste taky chtela!!! chi chi chi ![]()
Elzi, parada, jsi uzasna jak to vsechno po vsech strankach ohledavas, to je super a taky fajn, ze mate zase nahled od jine Dr, jak pise Cassi…to je super a zase vas to nakoplo to je taky dobre, a dat si chvilku oraz je bajecny a treba to vyjde i prirozene v mezicase!!! Vis moc dobre jak ti to preju a vsichni tady…nejvic!!!
![]()
Cassi co ty maminko??? Co mala jak roste, spinka a koji???
U nas vse v poklidu, Vojtisek uz ma skoro 6kg, hahaha
a 60cm takze roste fakt dobre ma pekny faldiky a dve brady, a je takovej peknouckej
pan Dr z neho ma vzdycky radost, uz se hodne usmiva a povida si a pres den uz fakt skoro nespinka, jen v kocarku a to hodku max, takze pak uz sedi v sedacce a kouka na maminku jak zehlim a kmitam kolem domu a kolem brachy, ten je taky v pohode ve skole
e mu moc libi pry lip nez ve skolce, jen se mu smejou ve druzine, ze je cinan, ale chodi tam jen jeden den pred houslema, tak se hoch musi naucit vysvetlovat od kud je a byt na to ze je maore hrdy…hahaha on se necha strasne rychle vytocit, pak place a je to srcar, takze je z toho potom doma smutnej a nechape to…mmm posilam fotecky
Kahu, dekuju a malej je roztomilej cvalik
. Na Kahu si urcite decka casem zvyknou ![]()
Elzi super zprávy myslím
a pauza určitě není k zahození, přesně si pamatuju jak jsem si jí loni taky udělala a místo IVF jsem raději odjela do Frantovek ![]()
Leni teda Vojtíšek roste jako z vody
a jak to že už nespinká přes den? Já jsem si naivně myslela jak budu mít tak půl roku celkem klídek že bude malej jen spinkat a jíst, tak to jsem se asi spletla
..jinak vám to všem moc sluší ![]()
Marti, ja pry prorvala do 3 mesicu veskery noci…Tak jen doufam, ze mala to nebude mit stejne…
Kačko tak to já i brácha jsme byly strašně hodný a pořád jsme spaly a jedly, ani v okolí nebylo miminko který by nějak extra plakalo..tak se modlím aby náš Pepík byl taky pohodovej..
Ja pry mela otoceny spani a cely noci prorvala, tak ja doufam, ze u maly to bude jinak…
Kači to se vše uvidí
,naplánovat se tohle bohužel nedá ale hlavně abychom byly v pořádku viď?
Dekuji za chvalu klukum to slusi ja jsem spis strasidlo…otekle jeste k tomu hahaha ![]()
Vojtik spi v noci jen jednou se budi ale pres den je to des bes…ale to se jeste 1000 x zmeni ![]()
Ahoj holky ![]()
Dozvedela jsem se, ze Martinka vcera porodila Pepicka cisarem,, ma 44 cm a 1840 g, narodil se v 19,48 a zatim je v inkubatoru…
@Katka101 píše:
Ahoj holky
Dozvedela jsem se, ze Martinka vcera porodila Pepicka cisarem,, ma 44 cm a 1840 g, narodil se v 19,48 a zatim je v inkubatoru…
No páááni, to je novinka!!! A jsou doufám v pořádku?? A víš podrobnosti Kači?
Jen, ze maly pry nepribyval, tak musel ven. Sla na vyvolani a nakonec sel ven CS…Bohuzel vic nevim, ale pokud se jeste neco dozvim, tak vam reknu…
Já mám info ještě z jiné diskuse:
„Zprávy od Marti: ráno byla u dr a ten zjistil, že prcek nepřibírá, teď má odhad 1900g, takže ji poslal do porodnice. Tam ji přijali, odpoledne dostala tabletu na vyvolání. Večer jsme mluvili s Marti Pepčou a říkal, že monitor a UTZ v pořádku, tak čekají až se to rozjede. Nicméně před chvíli volal, že to vypadá nakonec na císaře. Víc nevím. Tak na ní myslím a držím jí palce.“
Martinko, ještě jednou velikánská gratulace a hodně zdraví oběma
![]()
Krásná zpráva dneska, mám radost
Prcek je sice malej, ale to dožene ![]()