Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, Leni a Cassi máte krásný miminka obě, fakt úžasný
![]()
Elzi určitě bylo ještě brzo
a ty teda vydržíš do toho pátka? A jak se cítíš?
Mě bylo holky celej víkend blbě, motání hlavy, slabo, na omdlení, hrůza
.Už jsem chtěla jet k dr. teď je krapítek líp ale stejně nic moc ![]()
@Martina34 píše:
Ahoj holky, Leni a Cassi máte krásný miminka obě, fakt úžasný![]()
Elzi určitě bylo ještě brzoa ty teda vydržíš do toho pátka? A jak se cítíš?
Mě bylo holky celej víkend blbě, motání hlavy, slabo, na omdlení, hrůza.Už jsem chtěla jet k dr. teď je krapítek líp ale stejně nic moc
Ahoj Marti, no teď už to zkusím vydržet. Aspoň chvíli ještě můžu doufat… Ale zároveň už trochu přemýšlím, co bude dál, když to neklapne… Po 9. podstupovat ten kolotoč mi přijde šílené, nicméně proč to vzdávat, když už jsem byla 2× těhotná a embrya při posledním pokusu byla ukázková…
Přeju ať je Ti líp, určitě to dělá i ta změna počasí… Odpočívej těhulko a opatruj se s prckem ![]()
Příspěvek upraven 26.08.12 v 17:26
Holky dík ![]()
Elzi nepřemýšlej takhle dopředu..jakej jsi měla test? a psala jsi že nepatrná čárečka tam je ne?
@Martina34 píše:
Holky dík
Elzi nepřemýšlej takhle dopředu..jakej jsi měla test? a psala jsi že nepatrná čárečka tam je ne?
Jo, ale je to tak slaboučké, že to skoro není vidět, tak nevím, jestli si to spíš nenamlouvám, že tam něco je. Ale vidí to i manžel ![]()
Mrkněte, jestli tam něco vidíte a moc se nesmějte, já vím, že jsem trochu blázen po tom všem ![]()
Je to tedy 5. den po ET z odpolední moči.
Elzi, ja tam neco asi vidim…Pokud jsi ale mela takovyho dusika, tak ted uz by ta carka urcite mela byt videt…
Ahoj holky, tak jsem měla vlčí mlhu. Dnes je test negativní.
Docela mě to sebralo, ale nechci to zas vzdát. Vždyť jsme měli teď ukázková embrya a dříve se to povedlo i s horší kvalitou.
Musím to rozdýchat a vymyslet co dál, už jsem psala email do CAR mému doktorovi.
A už mě znáte, tak ikdyž to myslíte dobře, prosím nelitovat…
A obdivovat můžu? Já už bych se na to po čtvrtém pokusu vyto… jsi neuvěřitelná ![]()
@Cassiopeia píše:
A obdivovat můžu? Já už bych se na to po čtvrtém pokusu vyto… jsi neuvěřitelná
jsem neuvěřitelná, nebo magor? Cassi k obdivování to moc není… Možná bych to měla vzdát. Jenže my máme vždycky lepší a lepší výsledek a předím se to po tom potratu povedlo taky až na 3. pokus… tak mě to nutí jít dál a nevzdávat to.
Obeslala jsem ještě 7 různých CAR, ať mám více názorů a uvažuju, že vyzkoušíme CUBE, ikdyž ho máme teda pěkně z ruky… Uvidím, co odpoví.
K obdivování je třeba to, kolik máš v sobě síly zkusit to znovu a znovu… Moc držím palce i dál.
Elzi
..chci ti napsat že myslím že cube je skvělá volba
,já jim věřím na 100%!!!Získali si mě nejen proto že to vyšlo po tolika letech ale tím přístupem, tím lidským přístupem
.Držím pěsti ať ti pomůžou stejně jako mě
![]()
Elzi, priste to uz vyjde, musi!!! A jinak Cube, co jsem zjistovala, ma super ceny ![]()