Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To bylo za čtyři dny… balík nám dali, balík jsem si přivezla, dva balíky dovezla mamka, ale jeden celý minimálně jsem pak vezla domů a ještě je používala doma. Ale bylo to i tím, že se tam praktikovalo, že po sprše ses neutírala dole ručníkem, ale dala sis tam vložku a tu při oblékání vyhodila a dala si novou, proto tak velká spotřeba.
Já jsem síťovaný kalhotky koupila, musím si je teda ještě ozkoušet jestli mi budou
a vložek mám 3 balíky, tak uvidíme..
Kači no to je teda u vás fofr s tím propouštěním z porodnice.. ![]()
Marti, jo tady je to ficak. Slysela jsem to od holek, ze druhy den jdes domu…Tak uvidime no…
Kači a co porodní asistenky, choděj tam třeba domů? a co dětská dr.?
Ahoj holky, dnes jsem mela kontrolu, vse OK a vypada to spis na holcicku
, ale mimco melo pupecnik mezi nozkama, tak pry na jisto nam to rekne az priste
.
Holky, ktera odsavacka na hleny je nejlepsi?
Kačko gratuluju moc
,taky to u tebe tipuju na holčičku
.Jinak já koupila na cestu tu obyč. z lékárny a pak na vysavač tuhle:
http://www.zbozi.cz/…vacka-hlenu/
@Katka101 píše:
Ahoj holky, dnes jsem mela kontrolu, vse OK a vypada to spis na holcicku, ale mimco melo pupecnik mezi nozkama, tak pry na jisto nam to rekne az priste
.
Holky, ktera odsavacka na hleny je nejlepsi?
Ahoj Kači, bezva zpráva, gratuluji ke kontrole ![]()
Máte už vybraná jména? ![]()
Holky, já dnes byla na tom velkém imunologickém vyšetření v Praze, výsledky budou do 14ti dnů.
Vyšetří mi komplet všechno, včetně podrobné štítky, hematologie a alergie na celiakii.
Paní doktorka prošla podrobně naše výsledky z CAR a šokovala nás tím, že vlastně máme dobré výsledky (na 6 ET bylo 3× těhotenství - 1× Down, což prý je náhoda, pak biochemické a MA v květnu)
![]()
Povzbudila nás, schválila plně postup našeho CAR a doktora a prý to nemáme vzdávat.
Prý když mi něco najde v tomto vyšetření, dává po přeléčení i šance přirozenému početí
Protože vlastně diagnózu, k vůli které netěhotním, nemáme a těhotná jsem už opakovaně byla.
Tak teď jsem fakt zvědavá na výsledky, kéž by se něco našlo ![]()
Taky jsem zjistila, že před tím posledním ET jsem měla rozhozenou štítnou žlázu, nechala jsem si vzít krev na TSH u praktické MUDr. a na výsledky jsem si volala až teď nědávno ![]()
Tak mám zvýšenou dávku Euthyroxu.
No asi ta naše pauza je fakt na místě, nějak nemám chuť se někam hnát a vyčkávám
![]()
Příspěvek upraven 19.09.12 v 18:48
Pro holcicku mame nejspis Saru, pro kluka jsme nevymysleli nic ![]()
Kači, Sára?
manžel asi nemá nic proti Izraeli, zjevně ![]()
Elzi super, dobré mít jiný pohled ![]()